Ébredj fel, Magyarország!

a Sargentini jelentés margójára...

ebreszto.jpgÍrt egy jelentést Magyarországról Judith Sargentini. Erről a jelentésről sokan beszélnek, de igen kevesen olvasták. A jelentés nem Magyarországot ítéli el, hanem annak vezetését. A jelentésnek nincs köze a migrációhoz (egyetlen pontja említi csak), egyéb súlyos problémákat feszeget. Ezekre a problémákra NEM válaszolt, nem reagált Orbán Viktor semmit. Az ugyanis,hogy mi magyarok megküzdöttünk a szabdságunkért teljesen igaz. Ettől még a korrupció amivel meg tömik a jókor, jóhelyen lévők zsebét nem normáslis dolog. Ahogyan sok egyéb a jelentésben szereplő dolog sem. Ha ezeket tételesen cáfolta volna Orbán, én sokkal nyugodtabb lennék. De nem tette.
Tegnap este volt egy tüntetés. Szervezte ezt - többek között - az a Gyurcsány Ferenc, aki már bebizonyította, hogy alkalmatlan az ország vezetésére. Volt ott sok mindenki a jelenlegi ellenzéknek csúfolt bandából. Abból a csapatból, akikből senkire nem tudnék jó szívvel szavazni.
Mivel a bölcsek köve nincs a birtokomban, így nem tudom mi a megoldás. Annyira szeretném nem veszni hagyni ezt a gyönyörű hazát, melyet Magyrországnak hívnak. Nem hiszem, hogy nincs megoldás. Orbán jól láthatóan építi a maga kis autokratikus birodalmát. Az ellenzék meg... Annyi vér nem volt a pucájukban, hogy megtegyék tavasszal, hogy nem veszik át a mandátumukat. Arra hivatkoztak, hogy így legalább a Parlamentben tudnak majd tenni valamit.
Szeretném látni,hogy mit tettek!!!
SEMMIT!!! Felvették a fizetésüket. (előtte megszavazták annak megemelését).
Nem képesek megegyezni, veszekednek a zsíros bödön mellett,hogy ki mennyit kapjon belőle. Súgok: azok akik már voltak hatalmon, akik már bizonyíthattak VOLNA, azok semennyit. Új politikai szereplők kellenek, különben lehúzhatjuk magunkat azon a bizonyos fajanszon. És onnan a mi életünkben már nem lesz visszaút.
ÉBREDJ FEL MAGYARORSZÁG!!!!