Az ellenzék pusztán egyszerű provokáció

fidesz_program.jpgA Fidesz hív telefonon, a Fidesz szórólapot küld, és óriásplakát is készül. Ezeken mind-mind egyetlen dolog van: gyűlöld az ellenzéket, mert migránsokkal akarják elárasztani az országot, támogatják a Soros-tervet. Ennyi. Semmi más.

Az, hogy mi lesz az egészségüggyel, mit terveznek az oktatással - aminek rendszerével komoly gondok vannak és ezeket a gondokat bizony az általuk bevezetett oktatási reformok okozták – arról semmi. Persze megszoktuk már egy ideje, hogy nincs programjuk, hogy Orbán nem hajlandó miniszterelnök –jelölti vitára, de ez már túlzás szerintem.

Megállás nélkül hergelik a szavazóbázisukat, nehogy valaki meggondolja magát, hiszen az ellenzék – legyen az bármely párt, teljesen mindegy – az bizony maga a patás ördög.

Ha megkérdezek egy fideszest, hogy indokold meg, hogy miért a legjobb a Fidesz, akkor vagy azt mondja, hogy én direkt provokálom, vagy azt, hogy mert Orbán megvédi az országot a migránsoktól, meg a Sorostól.

Apropó provokáció: a csepeli önkormányzat honlapja – melyről azt gondolja Csepel vezetése, hogy azt a Fidesz sajátjaként kezelheti – szerint az ellenzék provokációja volt az, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésére elment Szél Bernadett.

Ezek szerint, az egész ellenzék, az egész demokrácia, minden, ami nem Orbán és a Fidesz egyeduralma, az csupán provokáció.

Gondoljunk csak bele: mennyivel egyszerűbb lenne minden – Orbánéknak – ha nem kellene az ellenzékkel bajlódni. Ha senki nem hozná nyilvánosságra ha hazudnak, lopnak, csalnak, stb.

Ha pedig azt mondja valaki, hogy lopnak, akkor a válasz csak annyi, hogy az előző kormányok is ezt tették. Most kiderült egy hangfelvételről, hogy Kövér László – az Országgyűlés elnöke!!! – azt mondta, hogy valóban úgy szervezték át a választási körzeteket, hogy nekik lejtsen a pálya, de ez sem rosszabb, mint amit az elődeik csináltak.

Kedves Házelnök úr! Attól még, hogy vannak emberek akik pl gyilkolnak, lopnak, attól még ezt nem szabad tenni és ez büntetendő. Akkor is, ha nem minden bűnözőt sikerül elkapni. Ha viszont valaki tud arról, hogy bűncselekmény történt és ezt nem jelzi a hatóságoknak, akkor bizony bűnrészes.

Házelnök úr! Ön ezek alapján bűnrészességet követett el, egyszerű, köztörvényes bűnöző.

Fotó: zsúrpubi