Őszintén, teljes szívvel köszöntötték a pedagógusokat egy budai gimnáziumban

img_20180601_064119.jpg

Molinó fogadta ma reggel a Budai Nagy Antal Gimnázium pedagógusait

Közeledik a tanév vége, vasárnap itt a pedagógusnap. Mindenhol megszokták ezt ünnepelni, a szülők vesznek csokit, virágot a tanároknak, ők pedig örülnek. Megünneplik, mert szokás.

Nem így van ez egy budafoki iskolában, az idén 80 éves Budai Nagy Antal Gimnáziumban.

Ez az iskola, ahol 3 éve küzdenek a tanárok és a szülők a teljesen alkalmatlan, sorozatosan szakmai és törvényességi hibákat (ezeket már az ombudsman is megállapította ma nyilvánosságra került vizsgálatában) vétő igazgatónő ellen.

Talán ez a küzdelem kovácsolta ennyire össze a szülőket, de az is lehet, hogy a véletlen szüleménye. A lényeg, hogy ebben az iskolában a szülők és a diákok szeretik a pedagógusokat, bármit megtennének értük. És tesznek is, hiszen az idei már a második év, amikor rendhagyó módon köszönik meg az egész éves munkát a tanároknak.

img_20180601_071117.jpg

Minden tanár apró ajándékot kapott, mely kicsi, de szívvel-lélekkel készült

A „Budaiban” idén is egy molinó várt minden betérőt a bejáratnál, melyen köszöntik a pedagógusokat. Majd a diákok sorfala között jutottak el a pedagógusok az ebédlőbe, ahol minden földi jóval várták őket. Volt itt minden mi szem-szájnak ingere: kávé, tea, gyümölcslé, palacsinta, sütik, szendvicsek. Mindent a szülők és a diákok készítettek, szívvel-lélekkel.

img_20180601_073205.jpg

Minden, mi szem-szájnak ingere

Volt idén is pityergés, örömkönnyeket ejtett több tanár is a meghatódottságtól. A szülők és diákok pedig boldog mosollyal arcukon köszöntötték őket.