Vissza, a jövőbe

vaj.png40 éven keresztül azt hallottuk mi magyarok, hogy van egy velejéig romlott nyugat a vasfüggöny túloldalán, ahol a túlzott szabadság, a liberalizmus, stb tönkretesz mindent. Bezzeg itt nálunk, itt a PÁRT mindent megold, segítenek az elvtársak, itt nincs munkanélküliség, itt minden szép és jó. És minden rossz a nyugatról jön.

A kép fenntartása érdekében mindent megtettek, hogy lehetőleg ne jussanak ki az emberek meglátni ezt a velejéig romlott nyugatot.

Előnyt élveztek a fizikai munkások az értelmiséggel szemben, a PÁRT mindent megtett annak érdekében, hogy minél kevésbé gondolkozzanak az emberek, hiszen még a végén rájönnek, hogy nem igaz amit mondanak nekik.

Megtiltották az abortuszt, hogy minél nagyobb, csodálatosabb magyar nép jöhessen létre Európa közepén.

Mégis maradt azonban nem kevés fiatal, akik még gondolkodtak és rájöttek, nem jó ez így. Volt külső támogatójuk is, Soros György személyében, hiszen ő tudta, hogy ami az országban folyik az bizony nem jó. Meg is lett munkájuk gyümölcse és csak lebomlott a vasfüggöny és egy kicsit beleszagolhatott e kicsiny nép a szabadság levegőjébe.

Eltelt 20 év és mintha visszamentünk volna. Vissza a múltba. És félő, ez lesz a jövő?

Orbán Viktor azt magyarázza mindenkinek, hogy a velejéig romlott nyugat túl nagy szabadságot ad. Hogy milyen jól járunk, ha elkötelezzük magunk az oroszoknak. Mindent megtesznek azért, hogy minél kevesebb gondolkodó ember legyen, tudatosan leépítve az oktatási rendszert. Mindenki ellenség, csak mi vagyunk a jók, de semmi gond, majd ők – és csak is ők – megvédenek minket.

Pontosan tudják, hogy mekkora veszélyt jelent Soros György a rendszerükre nézve, hiszen pont az ő segítségével döntötték meg az előző rendszert.

Ha valaki leírja mi az igazság, akkor pedig csak az ellenséges – minket magyarokat eltipró – hatalmak hazugságairól van szó.

Ismerős gondolatok? Ha nem állítja meg valaki, akkor ez a múlt lesz a jövő. Tehát Orbán Viktorral vissza megyünk. Vissza, a jövőbe.