Levelet hozott a posta...

orban_penzmosas.jpgNem csengetett, hiába a mondás, hogy a postás mindig kétszer csenget. Hiszen ez nem ajánlott levél. Ez csak egy sima levélke. De nem ám akárkitől. Magától a Miniszterelnöktől. Bár az aláírás szerint, most nem mint miniszterelnök küldte, hanem a Fidesz elnökeként.

Azt írja levelében, hogy küldjek pénzt a Fidesznek. De miért is?

Mert nekik köszönhetően Magyarország ma jobban teljesít és, hogy ezt megőrizzük, kell a kampányt támogatni.

No meg persze a Soros miatt. Mert a Soros György – a Soros Terv – fel akarja számolni a nemzeti kormányokat. Ühüm. Sok mindent olvastam már a tervnek tekintett dokumentumban, de ezt végképp nem.

És akkor elkezdtem gondolkodni. Mert én még nem a NER-ben és NAT-ban nőttem fel, így én még szoktam ilyet tenni. Ja… és nem is vásárolt meg semmilyen utalvánnyal, emeléssel, semmivel. Talán pont azért, mert tudja, hogy nem érdemes rám pazarolnia a pénzt. Hiszen gondolkodom.

Mire jutottam? Több gond is van ezzel:

A Fidesznek korlátlan pénzeszköze van, de úgy tűnik nem elég, hogy teleplakátolja az országot az állam – azaz az adófizetők – pénzéből Soros György és EU – ő Brüsszelnek nevezi, de szólok: Brüsszel egy város, sem nem megállítható, sem nem szankcionálható – ellenes szövegekkel. No igen, de ha ellehetetleníti az ellenzéki pártokat mindenféle kormányzati megrendelésre végzendő ellenőrzéssel, akkor félő, hogy előbb-utóbb valaki megkérdezi, hogy „és a Fidesznek honnan volt minderre pénze?”. Akkor azt lehet mondani, hogy innen. Támogatták. Név nélkül, csekken, ellenőrizhetetlen módon. Ami pénz meg nem eléggé tiszta, azt szépen tisztára mossák azzal, hogy befizetik maguknak támogatásként a csekken. Végülis a sok fidesz-hívő azt is bekajálta, hogy mennyire sok konzultációs ívet rejtenek a dobozok. Ezt is be fogják kajálni.

A másik gondom, hogy lassan kezdek félni. Mert hiszen azt mondja Magyarország miniszterelnöke, egy felelős személy (vagy nem?), hogy jönnek ezek a „sorosék”, meg a „brüsszeli bürokraták” és végrehajtják a tervet, melynek értelmében fel fogják számolni a mi jó kis nemzeti kormányunkat. Beavatkoznak az ország belügyébe. „Nyílt támadást” intéztek az ország ellen. MEGTÁMADTAK minket. Teccik érteni? Ja.. mégsem. De akkor ez nem közveszély való fenyegetés? Az ilyet ha jól tudom büntetik…

Vagy mégsem?

 

(köszönjük a fotót  Varánusz-nak)

Címkék: orbán, pénz, levél, soros