Nyílt levél Budaházy Eddának

 

budahazy-edda.jpg

Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem akarnak kannibálok jönni Európába.

Négy gyermekem van és határozottan kijelentem, hogy a család kérdése nem nemzeti kérdés, a család, a családom az én magánügyem. Senki ne szüljön azért gyermeket, hogy ezzel megmentse a magyar nemzetet! Az ebből az okból megszületett gyerekek jelentős része nem boldog családban, szeretetben fog felnőni, hiszen ők egyfajta fegyver gyanánt jönnek a világra, nem pedig két ember szerelmének a gyümölcseként, boldogságaként. Ezek a gyermekek valami ellen jönnének a világra, áldozatként.

Azt is mondtad, hogy biztosítani kellene azoknak a nőknek, akik 6-8 gyereket szeretnének, hogy ezt megtehessék anélkül, hogy anyagi gondjaik lennének.

Kedves Edda! Tanulmányozni kellene kicsit a történelmet! 100-150 évvel ezelőtt valóban 6-8 gyermek született egy családban. Ezek a családok 1-2 szobás lakásban, házban éltek, a gyerekek is dolgoztak az állatok körül, a mai viszonyokhoz mérve bizony nyomorogtak. Miért született mégis ennyi gyermek? Ennek több oka is volt. Az egyik, hogy nem volt ilyen fejlett a fogamzásgátlás. Mivel az emberek, a párok élvezetből élnek szexuális életet, erről nem akartak lemondani annak idején sem. Ennek viszont gyümölcse volt, 9 hónap elteltével egy kisgyermek személyében. Utána ez a kisgyermek vagy életben maradt vagy nem, mivel az orvosi ellátás sem volt a maihoz mérhető szinten. Majd a szülők 40 éves koruk körül meghaltak, mivel a várható átlagéletkor is jóval alacsonyabb volt, mint napjainkban.

Kedves Edda! Az nem fog menni, hogy éljünk jól, legyen meg mindenünk, és ha úgy tartja kedvünk hadd szüljünk 6-8 gyereket, de ez ne változtasson az életszínvonalunkon.

A videót újra és újra megnézve marad a kérdés, hogy vajon komolyan gondolod –e, hogy egy ilyen videóval bármilyen célt el lehet érni. És vajon jó –e ha eléritek, hogy fenyegetés hatására, félelemkeltés hatására szülni kezdjenek a magyar asszonyok? Jó –e annak a gyereknek aki ezért születik meg? Emlékezzünk csak vissza a Ratkó korszak gyermekeire. Most az ő gyermekeinek a méhében nyúlkáltok. Miért akarjátok ismét kényszerrel, fenyegetéssel elérni a családalapítást?

Ha valaki akar, tud, alkalmas rá, úgyis szül gyermeket. Aki pedig nem, az ne szüljön. Ne szüljünk bármi áron! Mondom ezt úgy, hogy négy csodálatos gyermekem van. Mert mi – a férjemmel – ezt így akartuk. De pontosan ugyanolyan jó embernek tartom azt, aki ezt nem így látja.

Kedves Edda! Kérlek, foglalkozz a saját családoddal, maradj meg a saját hálószobádon belül, ne akarj mások magánéletébe beleszólni! Hidd el, mindenkinek jobb lesz így!

Üdvözlettel:

Lukácsi Kriszti