Németh Szilárd hazudott vagy ekkora a korrupció? Tessék választani!

hazudik.jpgEU-s forrásból, a KEHOP 5.2.9-16-2017 pályázat keretében nyert el Csepel 52,5 millió forintot orvosi rendelő korszerűsítésére.

Ez egy hír, melynek mindenki örül.

Ez kevés azonban Csepel nagyhatalmú urának, mindannyiunk rezsiharcosának, akinek egyébként semmi köze jelenleg politikailag Csepelhez. Németh Szilárd ugyanis nem Csepel parlamenti képviselője, még ha ezt a helyi média így próbálja is folyamatosan beállítani.

Minden önkormányzati rendezvényen, átadáson, minden jelentős eseményen ő van ott, nem a kerület tényleges – ellenzéki – képviselője Dr Szabó Szabolcs.

Németh Szilárd és a csepeli önkormányzat viszont túlment minden határon, amit most tettek az konkrét hazugság!

Az Uniós forrást, egy hatalmas táblán megjelentették úgy, hogy ezt Csepel Magyarország kormányától kapta. Az már csak hab a tortán, hogy a csepel.hu-n megjelent cikkben azt írják, hogy mindez Németh Szilárd közbenjárására történt.

Na most ez vagy hazugság, vagy nagy a baj. Nagyobb, mint eddig hittük:

Ha egy listáról bejutott képviselő bele tud nyúlni a KEHOP pályázatok elbírálásába, az azt jelenti, hogy ahol nem kormánypárti képviselő van, azok a települések hátrányból indulnak.

A másik gond, ha ennyire sajátjának tekinti a kormány az EU-s pénzeket.

A kérdés csak ennyi: Németh Szilárd és Csepel önkormányzata hazudott vagy az EU-s pályázati pénzek elosztásánál van hatalmas korrupció?