Így leszek igaz magyar ember

Kedves szüleim!

Rájöttem, igazatok van. Eddig engem megvezettek, kártékonyan befolyásoltak az ellenzéki pártok. Aljas módszerekkel, hazugságokkal próbáltak abba az irányba terelni, hogy rájuk szavazzak.

Ma azonban kinyílt a szemem, rájöttem, tényleg a Fidesznek van igaza.

Egyrészt komoly veszélynek van kitéve az ország. Itt van ez a migráns kérdés, jön a sok arab meg fekete Afrikából, muszáj megvédenünk magunkat. Ha nem tesszük, bizony eltiporják nem csak Magyarországot, de egész Európát.

szotar.jpg

Nem lennék elég jó MAGYAR, ha nem tennék én is ennek érdekében. Ezért úgy döntöttem, hogy legnagyobb gyermekünk, aki idén érettségizik, az orvosi egyetem helyett elmegy határvadász képzésre a katonasághoz. Muszáj tennünk nekünk is a hazáért!

Abban is igazatok van, hogy a foci fontos dolog. Az hazugság, hogy közpénzből fizetik és igenis fontos, hogy áldozzon mindenki arra, hogy egyszer majd újra a magyarok a világ focista élvonalába kerüljenek. Sokkal fontosabb bármi másnál. Ezért azt is elhatároztam, hogy Bendegúz fiúnkat beíratom a Felcsúti Fociakadémiára.

Ha már Gézuka, úgyis lemegy a határhoz, akkor mi elköltözünk Felcsútra, ott találtam egy jó munkalehetőséget, jegyszedő leszek az ország legfontosabb vasútvonalán. Így két legyet ütök egy csapásra: Bendegúzt a haza szolgálatába állítom, focista lesz belőle, bárki meglássa, jó magam pedig szolgálhatom a vasutat. Így Budapesten, közalkalmazottként úgysem érek túl sokat, hiszen mindenki annyit ér, amennyije van. Nekem nem túl sok mindenem van, így legalább szolgáljam a hazát, ha már nem érek túl sokat.

Péter férjem, pedig szakmát vált, eddig kockás inges, borostás pedagógusként masírozott az iskolában, most úgy döntöttünk elmegy tanulni és gázszerelő lesz belőle. Azok többet érnek.

Gondolom, annyit csak megér a haza szolgálata, hogy jó magyarok legyünk, hogy mostantól minket és az unokákat ritkán látjátok majd, hiszen messzire költözünk, de ígérem, hogy karácsonykor, amikor a nagylelkű Miniszterelnök úr újra küldi az Erzsébet utalványt, elmegyünk hozzátok ebédelni.

Áprilisban pedig ki másra szavaznánk, mint a Fidesz jelöltjére, hiszen nincs is más alternatíva, ők a legjobbak. Hiszen meg fognak minket védeni.

Azért vannak híreink is. A szomszéd Julika néni – Isten nyugosztalja – tegnap meghalt, elment kórházba, de addig várt szegény, míg nem bírta tovább. Állítólag infarktusa volt és biztosan nem várakozott elég türelmesen a sürgősségi osztályon.

Volt nálunk tegnap a szomszéd Pista, a Fidesz munkatársa. Hozott aláírni valót. Többet is. Mert képzeld el, ők olyan jó emberek, hogy segítenek aláírást gyűjteni a kicsike pártoknak is. Azt mondta, az a demokrácia lényege, hogy minél többen indulhassanak ellenzéki jelöltként.

Nem is értem, hogy eddig hogy nem vettem észre ezt a csodát amit nyolc éve tesznek az országért!

Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy mi lett a nyugdíjpénztári pénzekkel. Hát mi lett volna, közvetlenül támogattak belőle Benneteket, nyugdíjasokat. Hiszen látszik, hogy mennyire fontosak vagytok a Miniszterelnök Úrnak, mindig küld karácsonyra ajándékot. Meg a véleményünket is sokszor megkérdezik a nagy Nemzeti Konzultációban.

Kedves Szüleim!

Remélem büszkék vagytok rám, hogy sikerült végre bölcsen döntenem és a haza érdekében cselekednem.

Legközelebb karácsonykor találkozunk, de az unokákkal lehet, hogy akkor sem, de ez igazán aprócska áldozat a haza érdekében!