Pad, a közéleti blog

2020.jún.29.
Írta: Ms. Black Sheep Szólj hozzá!

Puhán landolt az áldoktornő

ejtoernyo_1.png

Daróczi Csilla...

Emlékeznek még a nevére? Ő volt a budafoki családsegítő vezetője, aki hamis doktori oklevelével szerzett kétes hírnevet magának.

Rövid idő alatt rúgták ki mind a Pázmány Péter Katolikus Egyetemről, mind a családsegítő vezetői székéből.

Mielőtt zsebkendőért nyúlnának, hogy pár csepp könnyet elmorzsoljanak miatta, üljenek csak vissza a fotelba, és jusson eszükbe Orbán Viktor mondata:

Senkit nem hagyunk az út szélén

 

Daróczi áldoktornő puhán landolt a kirúgása után és igen hamar újra vezető pozícióba került egy idősotthonban.

 

Folytatjuk…

Hétfőtől új világ jön - módosulnak a korlátozások

Orbán kb 2 hete kijelentette, hogy május 3-án fog tetőzni a járvány hazánkban. Hogy mire alapozta ezt a kijelentést azóta sem derült ki, mindenesetre érdekesen pontos dátum volt ahhoz képest, hogy az adatokból azt látjuk, hogy nagyon keveset tesztelnek hazánkban, a fertőzöttek száma nagyon alacsony, euróai viszonylatban igen magasnak számító fertőzöttekhez viszonyított halálozási ráta mellett. Ezek az arányok azt mutatják, hogy fogalmunk sincs arról mi  a valós helyzet hazánkban.

Tovább

Pest megyében lassul, Borsod- és Fejér megyében megállíthatatlanul támad a vírus

2 napja nem jelentkeztem új adatokkal, részben a húsvétnak köszönhetően, de azért is, mert kivártam, hogy mennyire tendencia ami péntek reggelre történt – ekkor emelkedett több, mint 200 fővel a regisztrált új fertőzöttek száma. Mivel a tendencia, mely folyamatos emelkedést mutat megmaradt, de az emelkedés mértéke nem akkora, mint pénteken, ez valószínűleg a budapesti idősotthonban történt nagy számú megbetegedésnek volt köszönhető, így ha lassan is, de tisztul a kép.

Tovább