Pad, a közéleti blog

2022.már.27.
Írta: LukácsiKriszti 1 komment

A BOK csarnokból jelentem...

277358680_479439010544832_4584585158807411940_n.jpg

Hajnali 3 óra, indulok itthonról. A kocsiban ül a 18 éves fiam és a barátnője. Diákok. Sötét még az utca, alig vannak autók, keressük a szépet, mert ahova megyünk, ott sok szomorúság vár ránk.

Tovább

Miért akarnak sztrájkolni a pedagógusok?

sztrajkol.png

A pedagógusok bekeményítettek és sztrájkolni kezdtek. Először csak egy 2 órás figyelmeztető sztrájkkal indult, de már ettől megijedt pártunk és kormányunk és támadásba lendültek. A független bíróság jogellenesnek nyilvánította a figyelmeztető sztrájkot azért, mert nem lépett még jogerőre az a döntés, hogy jogszerű. Ez már innentől kezdve mondhatni röhejes, de inkább elszomorító.

Tovább

Maradj itthon - ezért kockázatos most a külföldi utazás

maraditthon.jpg

A magyar nem bír otthon maradni. Jön-megy amint az mondták, hogy szabad menni. Vagy inkább lehet. Ameddig Horvátországból csak karantén kötelezettséggel lehetett hazajönni, addig kicselezve a rendszert – mert a magyar az leleményes nép – Szlovénián keresztül jöttek a tengerhez vágyók hazafelé.

Tovább

Üzenetet hozott a posta: jobb ha csendben maradunk

shutup.png

Azok után, hogy a Partizán kiborította a bilit a budafoki családsegítő vezetője – Daróczi Csilla – körül, majd a Debreceni Egyetemtől megérkezett a válasz, hogy a doktori diploma melyet használ valóban hamis, gondoltuk, hogy véget ér a budafoki áldoktor pályafutása.

Karsay Ferenc polgármester támogatta, hogy vizsgáló bizottság alakuljon az üggyel kapcsolatban, de ennek munkáját megakasztotta a Covid-19.

A vírus és a karantén leple alatt azonban sikerült Daróczi Csillának újra vezető pozícióba kerülnie egy idősotthon telephelyén.

Beszereztük a bizonyítékokat - az intézmény a honlapján ugyanis titkolja az új telephelyvezető személyét – és készültünk nyilvánosságra hozni. Ekkor azonban egy „jószándékú olvasónk” jelezte, hogy amennyiben nyilvánosságra hozzuk, hol dolgozik Daróczi Csilla, személyiségi jogi pert kockáztatunk.

Kinek és miért fontos ennyire, hogy ne derüljön ki a hamis doktorit használó egykori budafoki intézményvezető új munkahelye azt nem tudjuk, és csak reméljük, hogy előbb-utóbb kiderül az igazság.

Puhán landolt az áldoktornő

ejtoernyo_1.png

Daróczi Csilla...

Emlékeznek még a nevére? Ő volt a budafoki családsegítő vezetője, aki hamis doktori oklevelével szerzett kétes hírnevet magának.

Rövid idő alatt rúgták ki mind a Pázmány Péter Katolikus Egyetemről, mind a családsegítő vezetői székéből.

Mielőtt zsebkendőért nyúlnának, hogy pár csepp könnyet elmorzsoljanak miatta, üljenek csak vissza a fotelba, és jusson eszükbe Orbán Viktor mondata:

Senkit nem hagyunk az út szélén

 

Daróczi áldoktornő puhán landolt a kirúgása után és igen hamar újra vezető pozícióba került egy idősotthonban.

 

Folytatjuk…

süti beállítások módosítása