Üzenetet hozott a posta: jobb ha csendben maradunk

shutup.png

Azok után, hogy a Partizán kiborította a bilit a budafoki családsegítő vezetője – Daróczi Csilla – körül, majd a Debreceni Egyetemtől megérkezett a válasz, hogy a doktori diploma melyet használ valóban hamis, gondoltuk, hogy véget ér a budafoki áldoktor pályafutása.

Karsay Ferenc polgármester támogatta, hogy vizsgáló bizottság alakuljon az üggyel kapcsolatban, de ennek munkáját megakasztotta a Covid-19.

A vírus és a karantén leple alatt azonban sikerült Daróczi Csillának újra vezető pozícióba kerülnie egy idősotthon telephelyén.

Beszereztük a bizonyítékokat - az intézmény a honlapján ugyanis titkolja az új telephelyvezető személyét – és készültünk nyilvánosságra hozni. Ekkor azonban egy „jószándékú olvasónk” jelezte, hogy amennyiben nyilvánosságra hozzuk, hol dolgozik Daróczi Csilla, személyiségi jogi pert kockáztatunk.

Kinek és miért fontos ennyire, hogy ne derüljön ki a hamis doktorit használó egykori budafoki intézményvezető új munkahelye azt nem tudjuk, és csak reméljük, hogy előbb-utóbb kiderül az igazság.