Asszonyfarm

tenyeszkanca.png

Ha valaki állattenyésztésre adja a fejét szukát, kancát – teljesen mindegy milyen állatról van is szó – szülni képes egyedet vesz. Nem kell hozzá más, mint egy hely az állatoknak, élelem és egy hím, aki megtermékenyíti a szülni képes egyedet.

Ez így megy az állatvilágban. Az állat ösztönlény, nem kell neki hozzá több. Nem gondolkodik az érzésein, nem gondolja végig, hogy mi lesz utána, nem fél a jövőtől, stb. Neki az a pillanat létezik és semmi több. A fajfenntartási ösztöntől vezérelve szaporodik. Ha ezt tervezetten teszik, akkor szaporítják. Szaporítja a gazdája.

Az embereknél ez máshogy működik. Először is meg kell találni a megfelelő párt, kellenek érzelmek, szerelem, hosszú távú elhatározás. És akkor jön a jövő átgondolása. Szeretnének –e gyerek egyáltalán. Mert igen, el kell fogadnunk, hogy vannak emberek akiket nem szülőnek teremetett a Jóisten. Ha ezeknek az embereknek gyermeke születik, az senkinek nem lesz jó. Egyszerűen ilyenek vagyunk és kész. Ha minden stimmel, megvan a pár és még szeretnének is gyereket, akkor jön az, hogy milyenek a körülményeik, a jövőkép, stb. És döntenek. Ők ketten, egy családként. Mert ők gyermek nélkül is család, bárki bármit mondjon is.

Az állatok szaporítása, tenyésztése anyagi megfontolásból történik, az emberek valami egészen más miatt döntenek a gyermek vállalás mellett.

Ezt azonban nem mindenki gondolja így. Ma Magyarország kormánya tenyészkancákat szeretne csinálni a nőkből.

Kezdték a nők által felvehető hitellel, melynek törlesztője gyermekekre váltható. Nagy volt a zúgolódás, jött is a korrigálás, hogy egy fene, felvehetik férfiak is. A lényeg, hogy ha felveszed, és szülsz gyereket, elengedik a tartozást, tök mindegy mire is költötted. Ha nem szaporodsz, akkor viszont belerokkansz. Tehát a jó tenyész asszony itt mindjárt hoz 10 misit a konyhára.

Ha szülsz legalább hármat, akkor már autót is vehetsz. Kapsz hozzá 2,5 milliót, ha van legalább ennyid. Hát ööö… keresem azon nagycsaládokat, akiknek lapul 2,5 millió a zsebükben. Segítek a T. Törvényalkotónak: azok a családok nem szorulnak rá erre a pénzre, nem emiatt nem vállalnak negyedik gyereket. Persze az ingyenpénz jól jön mindenkinek. De ettől vajon hány család vállal több gyereket? Jó kérdés.

A nőknek – igen csak nekik(!) – jár még szja mentesség is, ha eleget szülnek. Ehhez legalább négy gyereket kell a kalapba dobni. Az egy külön kérdés, hogy négy gyerek mellett mikor tud elkezdeni dolgozni az asszony, de sebaj. Majd jön az új családmodell, ahol az apuka marad otthon, az asszony – miután teljesítette tenyészkancai feladatait, megtermelte a családnak a 12,5 millió jó magyar forintot – elmehet dolgozni, hiszen az ő jövedelme után nem kell majd adózni. Mert ez csak a nőknek jár majd. Ez a jól megérdemelt jutalmuk, ha jó tenyészkancák voltak.

Már látom magam előtt az új hirdetés típust:

Alig használt feleségem eladó, 3 gyerekkel, negyedik szülésére még alkalmas állapotban. Irányár: 1,5 millió forint.