Bayer Zsolt és a hiteles újságírás

 2w7pt0.jpg

A Fidesz megmondóembere, a mocskos szájú Lovagkereszt tulajdonos még a 49 áldozatot követelő christchurch-i merénylettel kapcsolatban is képes volt ontani magából az összeesküvés elméleteit. Vagy tán ezek nem is összeesküvés elméletek, hanem saját magából és a Fidesz módszereiből indul ki?

Szerinte nem lehet véletlen, hogy épp ott történt, épp egy – lefordítva – Krisztus temploma nevű helyen, ahol kutya se jár. Ha kutya nem is, de Bayer kolléga igen. Vajon ez véletlen? Minek ment oda, ha ott semmi nincs, semmi nem történik, még egy tisztességes hamburgert sem lehet enni? – ahogy panaszolja a blogján. Ha én is összeesküvés elméletekről akarnék írni, biztosan azt mondanám, hogy azért járhatott ott, hogy előkészítse a merényletet, amivel majd megvádolhatja a bevándorláspárti erőket. Hozzáteszem, hogy utóbbiak nem a gyilkos muszlim harcosokat, illetve az ellenőrizetlen illegális bevándorlást támogatják. Ez csak Orbán félelem gerjesztő politikai agyszüleménye.

A fő békemenet (milyen érdekes elnevezés pont azoktól, akik leginkább szítják a gyűlöletet) szervező szerint az sem véletlen, hogy azonnal felfedték a gyilkos kilétét, miközben ha egy iszlamista követ el merényletet azt – idézem -

ha muszlim terroristáról van szó, akkor az elkövetés után soha, ismétlem soha nem nevezik meg a gyanúsítottat és nem közlik származását.

Ez megint olyan megszokott fideszes hazudozás – de mit is várhatunk az 5-ös számú párttagkönyv büszke tulajdonosától -, hiszen elég csak beírni a google-ba (aki nekünk a barátunk, a Bayer féle hazudozóknak már nem annyira), hogy londoni merénylet (ez volt az első ami eszembe jutott) és még azt is megtudjuk hogy hol éltek és kivel az elkövetők.

Szóval Zsoltika, ez sem véletlen, ezt így szokás.

A fegyveren lévő feliratok… van ott minden, még ha a Bádogember blog szerzője próbálja is úgy beállítani, mintha csak magyar feliratok lennének.

A Bayer féle betűhalomból nem maradhatott ki természetesen az sem, hogy mennyivel nőtt a gyilkosságok és erőszakos cselekmények száma az utóbbi években és bizony ezekért mind a muszlimok felelősek. Kicsit ha visszaemlékezünk, akkor nagyon úgy tűnik, hogy Hazánkban nagyon csúnya, aljas gyilkosságok, erőszakos cselekmények történtek mostanában, ezek száma mintha emelkedne. Csak párat említenék a teljesség igénye nélkül: szekszárdi 5 éves kislány, Vittula előtti verekedés, megszökött rab Budapesten…

Néha mintha egy veszélyes nagyvárosban élnék. Ezek egyikét sem muszlimok követték el.

Nem azt mondom ezzel, hogy simogassuk meg az iszlám terroristákat. Ellenük tenni kell, ez nem kérdés. De itt most bizony tényleg célba ért a muszlimok elleni gyűlölet keltés. Ennek megerősítésére elég csak megnézni valamely kormányközeli lapnál a hozzászólásokat: képesek leírni az olvasók, hogy akik egy muszlim imahelyen tartózkodnak megérdemlik a sorsukat.

Zsolti, mesélsz még?