Brüsszel, a démoni lény...

stopkamp.jpg

Levelet hozott a posta. Nagy borítékban, benne mindössze 2 papírlap Magyarország Kormányától. Elfért volna kisebb borítékban is, de az snassz, és hát bizony arra muszáj költeni, hogy megtudhassa minden magyar, mire készül Brüsszel. Brüsszel a rettenetes démoni lény. (akinek mellesleg rengeteg pénzt köszönhetünk).

A levelet, melyből megtudhatjuk, hogy továbbra is bevándorlási válság fenyeget minket, Orbán Viktor miniszterelnök írta alá.

Lássuk, hát hogy mire is készül Brüsszel. Vagy inkább azt, hogy mit állít erről a kormány:

 

  1. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát:: a bekezdés szerint az Európai Parlament 2017 novemberében már el is fogadta az erről szóló előterjesztést. Nos akkor, azon a hétvégén a csapból is az folyt, hogy kész, elfogadták a bevezetését. Azután kiderült, hogy mégse. 1,5 éve ezzel riogatnak, hogy de bizony, ez a cél. Ha én azt mondom, hogy Orbán le akarja vágni minden férfi jobb fülét, akkor ha elég sokat mondom, akkor ezt is el fogják hinni? Még nem tette meg, de meg fogja. Tudom. Mert Soros . 
  2. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait:mindezt abból kiindulva, hogy határmenedzsmentről, nem pedig határvédelemről beszél az Európai Bizottság. És persze, mert Soros…
  3. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást:mondja ezt az a kormány, aki bevezette Magyarországon a letelepedési kötvényt, mely szerint ha van pénzed nem vizsgálunk semmit, gyere és teljes jogú letelepedési engedélyt kapsz. Ezzel 20e ember vándorolt be hazánkba teljesen ellenőrizetlenül.
  4. Még több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek:amikor szóvá teszik, hogy a kormány beenged hazánkba bevándorlókat titokban pl Venezuelából, akkor azt mondják, hogy rendezetten, hivatalosan jöhet bárki, aki segítségre szorul. A kormány által migráns támogató Soros szervezetnek nevezett szervezetek pont azt szeretnék, hogy ne illegálisan jöjjenek a rászorulók. Senki nem akar illegális migrációt. A több pénz pedig… a levél szerint 570 milliárd forintot költene a teljes EU ezen szervezetek támogatására. Info: 2 év alatt a kormány 56 milliárdot költött arra, hogy ugyanazokat a hazugságokat terjessze a médiában, illetve óriásplakátokon Soros Györggyel és a migrációval kapcsolatban
  5. Csökkenteni akarják a bevándorlást ellenző országok pénzügyi támogatását: akarják/tennék…akár az is lehet…

 

A kormány folyamatosan – ebben a levélben is – feltételes módban fogalmaz, hiszen semmit nem tud bizonyítani.

 A kérdés csak az, hogy mikor értik meg a magyar emberek, hogy totál hülyének nézik őket. Van egy démon, amitől rettegnek, de sosem látták, sosem tapasztalták meg. Mégis annyit hallották, hogy hisznek létezésében. Arra meg nem figyelnek, ami nap, mint nap bizonyíthatóan körülveszi őket. Az egészségügy helyzete, az oktatás helyzete, egy kis ország, melynek miniszterelnöke különgéppel repked mindenhova, kis ország melyben többet költenek stadionokra, mint az omladozó kórházak rendbetételére, stb. És elhiszik, hogy hasít a gazdaság, hogy minden rendben van. Ha valami mégsem, akkor arról természetesen az elmúlt 8 év tehet. Ami már több mint 8 éve volt. Az pedig, ha az előző kormányzat rosszul működött még nem mentség arra, ha a mostani is pocsék.

 

De nincs baj, hiszen arra bőven van pénz, hogy minden igaz magyar ember megtudja, hiszen

Önnek is joga van megtudni mire készül Brüsszel

– bárki legyen is az.

Mivel Önnek is joga van megtudni, elmondom mire készül:

Ezermilliárdokkal támogatni Magyarországot, ahogy eddig is tette.

 

Évente több mint 1000 milliárd forint érkezik ugyanis hazánkba Brüsszeltől, a rettenetes démontól.