Bevándorlóország lett a foci világbajnok...
2018. július 16. írta: Ms. Black Sheep

Bevándorlóország lett a foci világbajnok...

elvesztette a döntőt a "mi kutyánk kölyke"

donto.jpg

Szerző: Lukácsi Kriszti

Az elején szeretném leszögezni, tegnap délután a horvátoknak drukkoltam. Hogy miért? Mert amit ők tettek ezen a VB-n, ahogy eljutottak a döntőbe, egy kicsiny európai országként, ahol töredékét költik focira, mint nálunk, az valami csodálatos.

Hollik István ismét azt mondta, hogy Franciaország bevándorlóország. Nem, Franciaország – sok más európai országhoz hasonlóan – gyarmattartó ország volt sokáig. Most ezekről az egykori gyarmatokról elkezdtek a lakosok az eredeti gyarmattartó országba vándorolni. Miért is ne tehetnék? Nem úgy működik az élet kérem szépen, hogy ameddig kell használom őket, utána meg lesz ami lesz, nem érdekel. (persze tudom, biztosan az elfogult, mocskos liberális gondolkodásmódom mondatja ezt velem)

Franciaországban mindig is sok fekete élt. Így a nemzeti tizenegyükben is felerészt velük találkozhatunk. Ettől még ők ugyanolyan jó nemzet, ugyanolyan jó ország, mint bármely más európai ország, hiszen nem a bőrszíntől vagy a származástól lesz valaki jobb vagy rosszabb. A franciáknál például – szemben Oroszországgal vagy Törökországgal – teljes demokrácia működik.

Hollik István- a Fidesz épp aktuális megmondóembere, egyébként egy önmagában életképtelen, gyakorlatilag nem létező párt, a KDNP országgyűlési képviselője – azt mondta, azért drukkol a horvátoknak, mert Franciaország bevándorlóország.

A fociból ilyen formán politikát csinálni elég durva dolog. A foci nem erről szól. Orbán már megmondta, hogy a horvátok döntőbe jutásának mi is részesei vagyunk, mivel – ahogy mondta –

a horvát foci a mi kutyánk kölyke,

de különben is szomszédok és barátok vagyunk. Persze. Most éppen. Amikor ez jó Orbánnak. Amikor a MOL-Ina ügyről beszélünk, vagy éppen a déli kerítésről, vagy a horvátok OECD csatlakozásáról, akkor meg nem. De nem számít, megszoktuk már Orbántól a köpenyegeinek váltogatását.

Akkora fokú baromságot azonban még nem sikerült megszoknunk, amit Hollik István mondott. És bizony lassan kezdek félni a tegnap este után. Mi lesz veled Európa? Egy bevándorlóország lett a világbajnok. De semmi gond, erről is a franciák tehetnek nyilván, hiszen nem is európai játékosokkal játszottak. Hiszen ők egy bevándorlóország.

Valaha még Orbán büszkén tekintett a magyar-francia viszonyra, tegnap azonban már valahogy egész mást gondolt erről. Persze ez most ismét elég veszélyes megnyilatkozás volt, így marad a kérdés, hogy ebből mit fog a héten kihozni Orbán és a kormánymédia… ki tudja. De kíváncsian várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeletipad.blog.hu/api/trackback/id/tr1014115409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Visceroid 2018.07.16. 20:30:43

Ó, idióta libsik, hogy mekkora barmok vagytok! Ebben a VB győzelemben én inkább Franciaország bukását és Kelet-Európa felemelkedésétg látom. Amíg a "nagy" Franciaország már más népek fiaival tud csak győzni, addig a "kicsi" horvátok derekas kiállással képesek megvédeni a nemzetük becsületét. Mondjuk Orbán ezzel a beszólással is nagy bakot lőtt, mert mindent ki akar sajátítani, ami sikeres, de ti libsik még nála is hülyébbek vagytok, hogy követitek őt a hülyeségbe! Orbán egy barom, az ország megy a süllyesztőbe, a horvát győzelemhez nekünk semmi közünk nincs, ugyanúgy, ahogy lemaradunk a körülöttünk lévő országoktól. Viszont ti, libsik már mást sem tudtok, csak "migráns így-migráns úgy, árasszuk el Európát négerekkel, mert az jó". Szemét barmok!

Weißkopf 2018.07.16. 20:40:41

@Ménár Atya: A vb döntőt néztem és a franciáknak drukkoltam. Lehet, hogy több kapura lövésük volt a horvátoknak, mint a franciáknak (kaput eltaláló már nem biztos), de a futballt ugyebár gólra játsszák, és ebből a galloknak volt több (még ha az első Mandzukic öngólja volt is). Ha jól emlékszem, a labdabirtoklás is a "fehérek" (kockások) fölényét hozta, a sikeres passzok aránya már kiegyenlítettebb volt, de ez már csak statisztika, a lényeg a végeredmény.

Ménár Atya 2018.07.16. 20:45:53

@Visceroid:Akkor most nyugodj meg édes fiam, attól majd megnyugszol!
Miért megyünk a süllyesztőbe?
Ha akkora barom orbán, akkor miért tölti a negyedik ciklusát?
Ha nem szereted a migriket akkor mi a baj orbánnal, ő sem szereti..
Kitől maradtál annyira le?
Ausztria eleve előttünk járt, szlovákok szoszo, de románok, szerbek,horvátok, ukránok, nem igen járnak előttünk szerintem.
Te mit tettél, hogy ne maradjunk le?
De ne idegeskedj , te megtévedt bárány, az árt a szépségednek :D

Ménár Atya 2018.07.16. 20:49:24

@Weißkopf: Na, lényegében megismételted amit írtam, tehát a horvátok jobbak voltak, ugyanannyi gólt lőttek mint a franciák, csak sajnos nem egy kapuba :D
Tehát jobbak voltak még statisztikailag is.
Amúgy szerintem, nekik köszönhetően nem volt unalmas a döntő, bár ezért rá is faragtak sajnos.
Franciákat nem szeretem, mindig mázliágon játszanak.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.07.16. 20:50:45

@Weißkopf: Griezmann amugy teljes mertekben, vannak portugal es nemet osei is :)

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.07.16. 20:51:57

@Visceroid: 98-ban ugyanez volt, akkor is igy sirattad a nagy Europat?

Alick 2018.07.16. 20:52:04

A fekák között jóval több a remek fizikai adottságú ember, ezzel nehezen tud a fehérember versenyezni.

Weißkopf 2018.07.16. 20:53:25

@Visceroid: "Kelet-Európa felemelkedését látom". Rossz a szemed, kispajtás, ha jól emlékszem, Kelet-Európából (= volt szoc. tábor) összesen 4 ország (Lengyelo., Oroszo., Horváto., Szerbia) jutott a 32 vb-résztvevő közé. Közülük a lengyelek és a szerbek nem élték túl a csoportkört, az oroszok éppen a horvátoktól kaptak ki a negyeddöntőben. A többi sem stimmel... Ki mondta, hogy "árasszuk el Európát négerekkel, mert az jó"? Idézet helye?

Ménár Atya 2018.07.16. 20:57:26

@Alick: Afrikai vízilabda csapat simán verne mindenkit mi? :D:D

Weißkopf 2018.07.16. 20:58:27

@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Griezmannt nyilván még Orbán sem minősítené migránsnak. [hacsak ki nem derül róla, hogy muzulmán :-)]

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.07.16. 21:01:26

@Weißkopf: De tenyleg portugal es nemet osei is vannak, nagymama portugal, apja meg nemet azt hiszem

Weißkopf 2018.07.16. 21:04:18

@Ménár Atya: Ha már itt tartunk, szerintem a legjobb meccs a belga-japán volt, annak is a 2. félideje. (A francia-argentin sem volt kutya, főleg hogy a nagy mellényű Messiék kiestek utána. Volt 1 jópofi kép az indexen utána; az ifjúsági regény címlapjára a kutya helyére Lionel képe került, a cím pedig így módosult: Messi hazatér.)

miskolc 2018.07.16. 21:07:34

Másik blogban írtam már, hogy azok játszanak pl. a Szenegáli válogatottban, akik nem kellenek a franciába. Ez jól jellemzi azt a hazug hozzáállást, ami az egész migrációra igaz. Elszívni azt ami értékes... és ez igaz mindenre.
A sok bűnoző mellett a legjobbak , legerősebbek jönnek el, ahelyett, hogy otthon segítenének. A liberálisok erre büszkék. Pocsék gondolkodás mód az igaz.

Ménár Atya 2018.07.16. 21:11:38

@Weißkopf: Igen azt láttam, tényleg jó volt, vb előtt a belgákra fogadtam, szerintem a legjobb csapat volt.
De a franciák...........grrrrrr
A legjobb kép a német csapat új irányítója volt..egy reptéri zászlós gép irányító :D:D

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.07.16. 21:12:57

@miskolc: Azt hiszem ketto van a valogatottban, aki nem Franciaorszagban szuletett, hanem valamelyik gyarmaton, szoval jo nagy barom vagy

Alick 2018.07.16. 21:14:15

Gratulálunk Franciaországnak, Kamerunnak, Kongónak, Szenegálnak, Malinak, Gíneának, Togónak és Angolának a világbajnoki címéhez! :)
www.kohajone.com/wp-content/uploads/2018/07/afrike.jpg

pagodalom 2018.07.16. 21:15:56

@Weißkopf: ez 5. A többi 18? Amúgy ezekből is legalább 3 bizonyos fokig - igaz európai - bevándorlási háttérrel rendelkezik.

ogli dzsí 2018.07.16. 21:17:20

vandoroljon a poszter is vagy irja ki a nevet+cimet hogy hamarabb megtalaljam!

pagodalom 2018.07.16. 21:17:42

Mondjuk elég hülyén nézett volna ki a válogatott fehér nélkül. Nyilván talált volna feketét minden posztra. @Weißkopf: ez 5. A többi 18? Amúgy ezekből is legalább 3 bizonyos fokig - igaz európai - bevándorlási háttérrel rendelkezik.

Weißkopf 2018.07.16. 21:26:18

@pagodalom: Mi meg itt vagyunk a tősgyökeres félázsiai játékosállományunkkal (kivétel néhány honosított európai), oszt mire megyünk vele? Jelenleg, ha jól hallottam/láttam a híradóban, a világ futballcsapatai között az 51. helyen helyen található a magyar válogatott.
"Száz stadiont, ezeret, csináljatok, csináljatok", hadd teljen a fideszes csókák zsebe még jobban az építés-felújítás kapcsán elcsalt milliárdokkal.

ogli dzsí 2018.07.16. 21:30:14

@Weißkopf: tejjesenmind1 hisz ami ne stadion hanem kisvasut varbazar liget szuperkrhaz kinaivasut paks2 attol ugyanugy nyignak a lippsik, kit erdekelnek

meg tobb stadionlesz meg tobb kisvasuttal

Weißkopf 2018.07.16. 21:33:38

@ogli dzsí: kihagytad a miniszterelnök Várba költözését és ennek költségét. Lesz nemulass ezért a következő taggyűlésen!

arturdent 2018.07.16. 21:44:43

Ebben az a siralmas, hogy , hol vannak a fehér tehetségek. Azért a francia válogatott összetétele nem fejezi ki az ország összetételét, lássuk be. De sajna a mai fiatalok elkényelmesedtek, inkább videojátékoznak, mint sportolnának. A feketéknek, meg ez egy kiugrási lehetőség. Szóval én inkább azt vonom le következtetésként, hogy Europa ellustult, elkényelmesedett, a jólét teljesen elpuhít, és bizony a szorgalmas, céltudatos emberek akik a nyomorból jönnek sokkal céltudatosabbak.
Szóval szerintem csak idő kérdése, hogy ugy járjunk mint a Romai birodalom.

teéjesenmindegy 2018.07.16. 21:48:41

@arturdent: Te, figyi, akkor mondjuk miért nem Kongó vagy Kamerun nyert?

totii 2018.07.16. 21:49:10

Szóba került Szenegál: a 23 fős keretből 14-en születtek Szenegálban, 8-an Franciaországban, 1 fő pedig Spanyolországban.

MIÉRT NINCS MlNDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN (törölt) 2018.07.16. 22:10:33

@Weißkopf: az első francia gól helyett például egy jókora sárga lap járt volna az amúgy német Griezmann-nak színészkedésért a szabadrúgás helyett, amiből a gól született.

teéjesenmindegy 2018.07.16. 22:19:28

@MIÉRT NINCS MlNDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
A faszt szórakoztok a nickekkel? Már néztem, hogy vírusos -e a gépem, vagy cicust megütötte a nap, hogy kevesebb baromságot beszél, erre csak tolvajkodsz.

ogli dzsí 2018.07.16. 22:25:06

@arturdent: a videojatek az uj sport 20 ev mulva senkit se erdekel majd a foci csak a szarkraft10 VB

MIÉRT NINCS MlNDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN (törölt) 2018.07.16. 22:39:07

@teéjesenmindegy: én nem tolvajkodok. Nem is lehet tolvajkodni, csak egyedi és megismételhetetlen nick-ek vannak, az enyém is az.

MIÉRT NINCS MlNDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN (törölt) 2018.07.16. 22:41:20

@arturdent: a Kelet-Római vagy a Nyugat-Római? Csak azért kérdem, mert a kettő pusztulása között eltelt kb. 1000 év.... Még szerencse, hogy mi Keleten vagyunk!

erkölcsi hulla 2018.07.16. 23:24:42

A franciák..az valami ország afrikában?

erkölcsi hulla 2018.07.16. 23:25:27

Swédország meg valami extrém szigorú arab emírség lehet, ha jól emlékszem.

teéjesenmindegy 2018.07.17. 00:17:51

@MIÉRT NINCS MlNDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
HA a cicus visszatér a prájd okozta nemibetegségéből lesz nemulass.

morph on deer 2018.07.17. 00:19:13

Magamtól nem tudnám, ahogy egyetlenegy másik nevet sem, merthogy a foci egyáltalán nem érdekel, de ezt találtam, és szívből ajánlom minden migránsozó retardált figyelmébe, aztán lehet tovább óbégatni:

“Annyira kíváncsi vagyok, hogy ezek az emberek, hogyan vélekednek mondjuk a nemzeti kincsünk, a Kubatov Gábor elnökölte FTC alábbi labdarugóiról: Abraham Frimpong (Ghána), Otigba Kenneth (Nigéria), Amodou Moutari (Nigéria), Miha Blazic (szlovén), Leonardo de Almeida (Brazil), Fernando Gorriarah (Uruguay), Julian Koch (Németország) Matias Rodrigez (Argentina), Ivan Petriak (Ukrajna), Rui Pedro (Portugália), Stefan Spirouski (Macedonia) Kjartan Finnbagason (Izland), Dejon Georgijevic (Szerbia), Davide Lanzafame (Olaszország).”

Na meg ők:

“De nézzük a miniszterelnök alcsúti szomszédságában játszó „aranylábúak” közül néhányat.

Bacsana Arabuli (Grúzia), Danilovics Braniszlav (Szerbia), Diallo Ulysse (Mali), Gonzalo Vega (Uruguay), Heris Jonathan (Belgium), Klinar Denis (Szlovénia), Knezevic Josip (Horvátország), Latifi Liridon (Albánia), Mevoungou Patrick (Kamerun), Perosevic Antonio (Horvátország), Trajkovski Dejan (Szlovénia).“

apolgi.blog.hu/2018/07/16/a_verseny_igazi_vesztese_nem_az_akit_legyoztek_hanem_az_aki_ki_sem_jutott_a_palyara

teéjesenmindegy 2018.07.17. 00:30:40

@morph on deer: Te hülye, szerencsétlen ostoba fasz!
A fradi, alcsút, vagy debrecen mióta nemzeti válogatott?
Attól, mert a Real Madrid leigazolja a portugál Cristiano Ronaldot meg a brazil Marcelot, még egyik sem lesz spanyol. Nem is akar. Ott dolgozik, az a munkahelye, a munkája meg az, hogy focizzon.
Amikor meg nemzeti válogatottja játszik, akkor hazamegy, felveszi azt a mezt, és gólt lő a spanyoloknak.
Ehhez is sötét vagy, sokkal jobban jártál volna, ha befogod a pofád.

morph on deer 2018.07.17. 00:54:52

@teéjesenmindegy:
“Te hülye, szerencsétlen ostoba fasz!”

Nocsak,csak nem vagy hisztis, drágaságom!
:))
Vagy netán magadra vetted a “migránsozó tetardált” jelzőt?

Amúgy ki állította, hogy bárki is válogatott, vagy bármi hasonlót?

Lehet, hogy nem is csak hisztis vagy, hanem még hülye is hozzá, aki nem érti, hogy mit olvas?
Ejnye bejnye!
Vagy ahogy NER-körökben mondják:
”Ehhez is sötét vagy, sokkal jobban jártál volna, ha befogod a pofád.”
:)

dare 2018.07.17. 01:03:48

Meg se fordult a fejemben, hogy ilyen kifutása lesz ennek a francia-horvát döntőnek (rasszistahiszti).
Örūltem volna annak is, ha a horvátok lettek volna a vb győztesek, de ha ezt a meccset bárhol-bármikor újra lejátszanák az idén, akkor is ez lenne a végeredménye a mérkőzésnek.
A mostani francia válogatottnak egész egyszerűen nincs ellenszere.
Egy top formában lévő német vagy brazil csapat meg tudná szorongatni őket, de a horvátok biztos hogy nem.
Nagyon jó lett volna egy brazil-francia mérkőzés, de a belgák megakadályozták ezt a derbit, pedig ott látszott volna a legjobban, hogy jelenleg ez a két csapat a legjobb a világon.
Le lehet győzni őket ettől fūggetlenūl bárkinek, de ahhoz már szerencse is kell a tudáson kívūl, ami a belgáknak egy meccsen még sikerūlt, kétszer viszont már nem adatott meg ez a luxus nekik sem.
Nem érdemelte volna meg ez a horvát válogatott, hogy lealázza őket a döntőben ez a francia csapat, akik adtak egy félidőt az ellenfélnek, de még azt sem sikerūlt a horvátoknak megnyerniūk.
Ettől féltem a legjobban, de szerencsére megint az antifocis mezt vették fel magukra, ami miatt sokan úgy érzik, lehetett volna más kimenetele is a mérkőzésnek.
És ez jól is van így, nem jó az olyan döntő ahol nagyon látszik a kūlönbség a két csapat között (pl a 2012-es eb finálé).
Játszottak egy jó vb döntőt a csapatok, amelyikben a jobb csapat nyert a végén.
Szerencsével?
Kétségtelenūl volt szerencséje a franciáknak, de a horvát győzelemhez sokkal, sokkal több szerencse kellett volna.

William Kidd 2018.07.17. 06:22:11

Afrika - nehany francia legiossal kiegeszulve - megnyerte elso futball vilagbajnoki cimet, gratulalok en is.

midnightcoder2 2018.07.17. 06:56:55

Az afrikaiaknál az elmúlt 2000 évben az volt a szelekciós tényező, hogy ki a gyorsabb, agresszívebb. Az európaiaknál pedig az, hogy ki a szorgalmasabb és az okosabb. Ezért aztán az afrikai maszáj harcos leszármazottja azonos mennyiségű és minőségű doppingszer használata mellett mindig is jobb lesz mint az európaié akinek kónyvelők, iparosok, parasztok voltak a felmenői.

Laciii 2018.07.17. 07:59:48

Hirtelen milyen fontos lett a foci, ez lett a életminőség abszolút mérőszáma.
Bataclan, Nizza ... szükségállapot. Mindez lényegtelen, csak a foci számít. Szerintem inkább ki se jussunk, ha ez az ára.

nu pagagyí 2018.07.17. 08:18:24

"Senki nem tud olyan okot, ami lehetetlenné tenné, hogy fociban utolérjük a horvátokat"

A csuda vigye el! Pedig azt hittem, hogy van oka, amit ha elhárítunk, ismét nagy lesz a magyar foci. De úgy látom, reménytelen a helyzet.

nu pagagyí 2018.07.17. 08:20:21

@William Kidd: "Az egynyelvű és egyszokású ország gyenge és esendő."

Emmett Brown 2018.07.17. 08:37:05

@teéjesenmindegy: a magyar nemzeti labdarúgó válogatottban van jónéhány fullosan honosított arc, akiknek semmi közük nincs Magyarországhoz, azon kívül hogy egy hazai klubban játszottak. Semmilyen szinten nem összevethető egy Franciaországban született játékossal, legyen a bőrszíne akármilyen.

Apropó: gratuláltál Kínának a gyorskorcsolya olimpiai aranyért?

Európai téridő 2018.07.17. 08:39:39

@maxval balcán bircaman: Egy új főszabályt erősít ez a kivétel. Mert azért mostanában a nemzeti tizenegyek mintha jobban muzsikáltak volna a foci VB-n. Amúgy, pedig, boldoguljanak (szívjanak) a gallok a vad afrikai és egyéb muszlimjaik miatt, velük, ahogy tudnak!

registerz 2018.07.17. 08:54:16

Teljes demokrácia csak Svájcban működik, esetleg az USA-ban, de nem Franciaországban, miket zagyválsz...

blah 2018.07.17. 09:32:17

szerintem felesleges hergelni a hülyéket, már így is meg vannak őrülve félelmükben...

Orbán Viktor 2018.07.17. 09:33:00

Tisztel Polgártársak, Focihoz értők, Focihoz nem értők, Eszékiek, Tökfejek, EU pártiak, EU szkeptikusok, Migránsok országon túl és országunkon belül, Szopott Gombócok!

Anikó! Üknagyapád honnan is származik? Pusztarottyantó, ugye? Ott van-e már szép stadionunk?

Kétharmadia lakói, kicsi szavazóim újra szóra emelkedek hozzátok. VB ezüstérmesek lettünk. Mit szóltok? Megcsináltuk! Egy óriás plakátkampányban ezt lehet kis agyatok tudtára is kellene adni. Inkább ezt lássatok mint az áremelkedéseket, az euro elszáguldását, lőri haverom nyaralását meg a többi ubiszenzonos huncutságomat. Mindig mindenhol rám szavaztok elsöprő többségével kis tündérbogyóim: hát mit jelent ez nekem. Ha kell a fejetekre csinálhatok és szétkenem az arcotokon.

Minden a legnagyobb rendben, a gazdaság szépen muzsikál de azért a zsebetekbe még belenyúlok kicsit. Cserébe lophattok. Azért sosem szóltam még egy állami beruházásnál való lopásnál sem. Szabadon engedtem a dolgokat, az újságokat bezáratom, a tvket átalakítom szépen lassan így aztán senki sem fog azért szólni ha még többet loptok.
Nagyon tetszik ez a építőanyagok árai növekednek szöveg meg az előzetes várakozásoktól eltérő rendkívüli műszaki követelmények miatt emelkednek a beruházások 20-70%-al. Nagyon kreatívak vagytok. Bejön.

A fociba pedig igen nekem köszönhetitek csodás eredményt, igen én vagyok az. Ti kis nemzetiek.
Az nagyon nemzeti, hogy magyar kapitányt nem sikerül az otp vezérnek odaültetni a szövetségi kapitány székbe.
Kicsit gáz de ez van most ez a nemzeti. Majd honosítjuk a lanzafamet, aki köré építjük a csapatot és őszinte szívvel fogja énekelni a magyar himnuszt.
Az a nemzeti, amit én mondok.

Van egy dakota közmondás miszerint: Emberek! Akkor jő el a világvége ha japán és orosz négerek játszanak a fovi vb-n.

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!

Orbán Viktor 2018.07.17. 09:33:52

Tisztel Polgártársak, Focihoz értők, Focihoz nem értők, Eszékiek, Tökfejek, EU pártiak, EU szkeptikusok, Migránsok országon túl és országunkon belül, Szopott Gombócok!

Anikó! Üknagyapád honnan is származik? Pusztarottyantó, ugye? Ott van-e már szép stadionunk?

Kétharmadia lakói, kicsi szavazóim újra szóra emelkedek hozzátok. VB ezüstérmesek lettünk. Mit szóltok? Megcsináltuk! Egy óriás plakátkampányban ezt lehet kis agyatok tudtára is kellene adni. Inkább ezt lássatok mint az áremelkedéseket, az euro elszáguldását, lőri haverom nyaralását meg a többi ubiszenzonos huncutságomat. Mindig mindenhol rám szavaztok elsöprő többségével kis tündérbogyóim: hát mit jelent ez nekem. Ha kell a fejetekre csinálhatok és szétkenem az arcotokon.

Minden a legnagyobb rendben, a gazdaság szépen muzsikál de azért a zsebetekbe még belenyúlok kicsit. Cserébe lophattok. Azért sosem szóltam még egy állami beruházásnál való lopásnál sem. Szabadon engedtem a dolgokat, az újságokat bezáratom, a tvket átalakítom szépen lassan így aztán senki sem fog azért szólni ha még többet loptok.
Nagyon tetszik ez a építőanyagok árai növekednek szöveg meg az előzetes várakozásoktól eltérő rendkívüli műszaki követelmények miatt emelkednek a beruházások 20-70%-al. Nagyon kreatívak vagytok. Bejön.

A fociba pedig igen nekem köszönhetitek csodás eredményt, igen én vagyok az. Ti kis nemzetiek.
Az nagyon nemzeti, hogy magyar kapitányt nem sikerül az otp vezérnek odaültetni a szövetségi kapitány székbe.
Kicsit gáz de ez van most ez a nemzeti. Majd honosítjuk a lanzafamet, aki köré építjük a csapatot és őszinte szívvel fogja énekelni a magyar himnuszt.
Az a nemzeti, amit én mondok.

Van egy dakota közmondás miszerint: Emberek! Akkor jő el a világvége ha japán és orosz négerek játszanak a fovi vb-n.

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!

pina noir 2018.07.17. 10:09:00

Milyen meglepő, hogy a gazdaságilag erős nagy lakosságszámú országok, amelyek egyébként is erősek a futballban, többnyire bevándorló országokká váltak. Nincs olyan fejlett nyugati ország, amely ne számítana a bevándorlók célpontjának.
De hadd borzoljam egy kicsit a kedélyeket: a magyar válogatott az EB-n 2-0-ra verte a bevándorlókkal telepakolt osztrák "tarka" válogatottat.
Vajon a kedves poszter akkoriban forszírozta, hogy melyik volt a bevándorlócsapat, és melyik nem...?

blah 2018.07.17. 10:33:06

@pina noir: előbb tedd már fel magadnak azt a kérdést, hogy ezt a bevándorló témát ki a faszom kezdte el...

blöff 2018.07.17. 11:16:12

jaj, neee... ebből vonsz le következtetést, hogy melyik csapat nyeri a VB döntőt? Azért jó a bevándorlóország egy nem bev orszgánál, mert megnyeri a meccset. Nabazmeg!

Akkor tulajdonképpen a legjobb ország, ha a focitörténelmet nézzük, Brazília, mert ők a legsikeresebbek!
És azt ugye tudjuk, hogy milyen jó ott az életszínvonal, szabadon lehet járni, kulcs nélkül lehet élni és nem kell aggódni semmin.

arturdent 2018.07.17. 11:31:17

@teéjesenmindegy:
Jó kérdés! Ugy néz ki azért kell egy olyan közeg ami motiválni tudja a játékosokat, valamint egy jó edzői stáb. Lássuk be Sissén kívűl nem volt fekete edző a Vb-n. De ha lessznek többen is akkor lehet, hogy eljön az ő idejük is. De szerintem Ázsia előbb utóbb előrébb fog járni.

BillEvans 2018.07.17. 11:39:09

A posztoló maximálisan tényszerű megjegyzése ez volt: " ..persze tudom, biztosan az elfogult, mocskos liberális gondolkodásmódom mondatja ezt velem..". Igen, ezért került bele Orbán, meg az a tényállítás is pl., hogy "..Franciaországban mindig is sok fekete élt.." Persze, az utóbbi években és kezd ebből elég nagy baj keveredni. A lényeg viszont az, hogy ezek mind profi focisták bőrszíntől függetlenül és a legtöbbjük idegen légiós ( a horvátoknál majdnem mindenki). De ilyen lett a profi foci. Egyébként pedig tárgyszerűen Franciaország bevándorló ország lett, akárhonnan is értelmezzük.

teéjesenmindegy 2018.07.17. 11:56:12

@Emmett Brown: Sorold azt a sok honosított arcot!

Hogy jön ide a gyorskorcsolya, te nyomorult görbehátú, sporthoz nem értő farok? Senkit nem érdekel a világban. Gratula Shaolinoknak, meg ugye a két másik vérmagyarnak, és pont.
És miért is kell ezzel az egy szem éremmel példálóznod? Mennyi az arány? 10000:1 -hez? Még hozd fel a Janics Natasát is bazmeg...

teéjesenmindegy 2018.07.17. 12:09:05

@arturdent: Hát, szerintem máshol kell keresgélni, nem az edzőn múlik.
Szerintem szarnak bele a játékosok. Nem otthon laknak, nem ott élnek, mindnek megvan az élete Európában. Ha kijutnak, akkor nem teszik magukat annyira oda, sokkal fontosabb a saját egészsége és karrierje mint az, hogy a nemzeti csapatért meghaljon a pályán.

werinter 2018.07.17. 12:29:03

Szerintem Orbán és a sleppje is simán "honosítana" pár feketét, ha azok olyan eredményeket tudnának elérni, mint a franciák feketéi. Ezzel kár vitatkozni.
Egyébként Orbán is bevándorló hiszen az ősei kb. 500 éve jöttek Indiából.
Szóval toloncoljuk vissza a p*csába!

nnnnnnnn 2018.07.17. 12:39:11

mármint arra gondolsz hogy ami kutyánk kölkének nem sikerült a vereséget halottakkal, randalírozással törés zúzással és lopással megünnepelni?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 13:33:40

Ilyen undorítóan demagóg írást már évek óta nem olvastam.

pina noir 2018.07.17. 13:48:49

@blah: Mindkét oldal szereti felhozni a saját igaza mellett. Én pl. az osztrák "tarka" válogatottról, egy Ulrike Lunaschekkel (osztrák vérliberált) készült interjúban olvastam a 2016-os eb előtt..Megnyerték a selejtezőcsoportot, Lunaschek szerint többek között az etnikai sokszínűség miatt. Aztán jött a hideg zuhany..

Nagyorrú Barbi 2018.07.17. 14:13:37

Kriszti megaszonta. Mer ő tuggya.

DR. Smit Pal.. 2018.07.17. 16:26:36

"Valaha még Orbán büszkén tekintett a magyar-francia viszonyra, tegnap azonban már valahogy egész mást gondolt erről."

Erosen ketlem, hogy trianon ota barki is buszke lenne a magyar francia viszonyra, es ne a kurvaanyukba kivanna a franciakat.
Pusztuljanak, mar reg nem lesz franciaorszag (mar most is inkabb afrika), amikor magyarorszag meg el es virul majd.

pina noir 2018.07.17. 16:32:03

Ha már ilyen kényszeredetten vizslatjuk a világbajnok csapat etnikai összetételét, akkor a 2006-os és a 2010-es vb-t az etnikailag homogén olasz és spanyol válogatottak nyerték.
A már a 80-as években is etnikailag sokszínű holland válogatott pedig mindössze egyetlen EB-t volt képes nyerni az utóbbi 30 évben

Weißkopf 2018.07.17. 17:01:07

@pagodalom: Na akkor nézzük az egykori aranycsapat játékosait:
Grosics (nyilván délszláv eredetű)
Lantos (Lindenmayer - német név)
Lóránt (Lipkovics - szintén délszláv lehet)
Buzánszky (alighanem szlovák)
Bozsik (szlávgyanús)
Zakariás (?)
Budai (Bednarik - szláv)
Kocsis
Hidegkuti (Dvoracsek - szlovák)
Puskás (Purczeld - német)
Czibor
Ami még cifrább: az 50-es évek első felének magyar csodafutó kvartettje:
Iharos (Izrael)
Mikes (Meixner)
Rózsavölgyi (Reigl)
Tábori (Talabircsuk)
Na erre varrjatok gombot, fidesznyikek!

Weißkopf 2018.07.17. 17:11:06

@pina noir: ezzel szemben az etnikailag egységes (?) magyar válogatott évtizedek óta nem jutott ki a vb-re, a 2 évvel ezelőtti Eb-n ugyan csoportelső lett, de aztán Belgiumtól megalázó vereséget szenvedve búcsúzott.
Az etnikailag sokszínű belga és angol válogatott pedig a VB 3. és 4. helyén végzett. Nem érdekes?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 17:29:04

@Weißkopf:

A látványsportokban már rég csak az számít, ki tudja megvásárolni a legjobb játékosokat.

Orbán veje 2018.07.17. 17:32:06

: @Kovacs Nocraft Jozsefne: Jól mondod haver. Ezért kell a Magyar Időket olvasni. Nem is értem miért nem kíváncsi rá a kutya sem. Egyébként meg úgy gondolom hogy ha lölö nem támogatta volna meg a horvát futballt - hiszen mint tudjuk az eszéki klubbot pénzeli - hát akkor a horvátok már rég kiestek volna.
Egyébként meg úgy látom hogy sajnos a migránsos csapatoknak ment jól a vb-n lásd a franciákat. Ezért nekünk fideszeseknek migránsokká kellene válnunk és kivándorolni mondjuk Etiópiába. Valamennyiünknek. És akkor az etióp válogatott nyerné a vb-t mert sok lenne benne a fideszes migráns és ezzel viktornak örömet szereznénk és még büszkébben mondhatná egy sikeres válogatottról esetünkben az etiópról hogy a mi kutyánk kölyke. Ezzel egyébként teljesen visszatudnánk igazolni hogy érdemes volt stadionra költeni kórházak helyett. A libsik meg jól felsülnének.

Emmett Brown 2018.07.17. 17:33:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: mivel a saját pénzüket fektetik be, ezért ezzel semmi gond nincsen.

Illetve Amerikában létezik a fizetési sapka, hogy ne legyen túl nagy a koncentrációja a jó játékosoknak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 17:34:05

@Weißkopf:

"Na erre varrjatok gombot, fidesznyikek!"

Ezzel épp azt bizonyítottad be, hogy a magyar nép mindig is barátságos és befogadó volt a hozzá hasonlóan viszonyuló népekkel szemben. Nyoma sem volt - és ma sincs - benne a nacionalizmusnak, sovinizmusnak, más népek elutasításának vagy lenézésének. Vallásra és nemzetiségre való tekintet nélkül mindenkit barátian befogadtunk, aki elfogadta a kultúránkat és hazánk javára tevékenykedett.

Köszönöm szépen a gyönyörű példáidat. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 17:35:29

@Emmett Brown:

"mivel a saját pénzüket fektetik be, ezért ezzel semmi gond nincsen."

Ki az apád vérvörös retkes fasza állította, hogy ezzel gond van? A drága kedves édesanyád szájába adj olyat, amit nem mondott, de idióta.

\\\'tor 2018.07.17. 17:36:37

Orbán ellopta show-t azzal az egy mondattal? Akkor mit csinált Macron meg a horvát elnök asszony? Na az már tényleg undorító volt!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 17:37:21

@Orbán veje:

"klubbot"
"visszatudnánk igazolni "

Weißkopf 2018.07.17. 17:46:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Vallásra és nemzetiségre való tekintet nélkül mindenkit barátian befogadtunk, aki elfogadta a kultúránkat és hazánk javára tevékenykedett." Na igen, aztán 1944-ben röpke 2 hónap alatt deportáltuk a teljes magyar vidéki zsidóságot, pedig évszázadok óta velünk éltek, nem ártottak a kultúránknak, Nobel-díjasaink 1 kivétellel közülük kerültek ki. Hogy is van (volt) ez?

Alick 2018.07.17. 18:02:39

@Ménár Atya: Még eljöhet ennek az ideje is... vagy a Tour de France mezőnyében a kenyai bringások dominálnak (pláne ha jobban fizet, mint a futás),

nu pagagyí 2018.07.17. 18:14:35

@\\\'tor: Orbán sajnos nem tudja a pártfuncionáriusok által irányított magyar foci sikereket meglovagolni, de talán jobb is, mert kiderült, gratulálni is csak a maga útszéli bunkó módján tudna.

Emmett Brown 2018.07.17. 18:20:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom kitört a kultúra.

Szerintem egy olyan arcot játszatni a nemzeti csapatban aki az adott országban született, de a nagyanyja még nem, vagy abban a csapatban játszani ahol a nagyanyja született az teljesen belefér.

Fullrandom mindenféle származási kötődés nélküli tagokat honosítani, csak mert 5 éve abban az országban játszik meg kurvagáz.

William Kidd 2018.07.17. 19:31:37

@Weißkopf: Te egy feher emberebol allo csapatot megint osszekeversz egy afrikaival. Umtiti es tsai nem franciak, nem feherek. Asszimilacio kizart.

William Kidd 2018.07.17. 19:34:17

@nu pagagyí: Eleg sok europai nepet integraltunk egy evezred alatt, akikkel csak gazdagodtunk. Az intelmet betartottuk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 20:34:49

@Weißkopf:

"röpke 2 hónap alatt deportáltuk a teljes magyar vidéki zsidóságot"

Ha már ilyen szépen elismerted, akkor elhiszem neked, hogy te és a felmenőid deportálták őket, nyilván innen a többes szám első személy, amit használtál.

Ellenben tájékoztatlak, Herr Scheißkopf, hogy én és a felmenőim senkit nem deportáltak, ahogy a magyar lakosság 99%-a sem. A ti és a náci haverjaitok bűnét ne varrd a magyar lakosság nyakába.

lüke 2018.07.17. 20:47:19

Foci az foci
ld Uruguay, Argentína, Brazília- ott nem gond milyen színű a labda vagy a focista,ki őshonos, ki bevándorló,ki ..........ki.kiki

Visceroid 2018.07.17. 20:52:05

"Ha akkora barom orbán, akkor miért tölti a negyedik ciklusát?"

A népet sajnos nem lehet leváltani. Történelmi tragédiák sokasága (meg egy őszödi beszéd + egy válság) kellett ahhoz, hogy az EU egyetlen diktatúrájává váljunk. Szerintem erre az EU sem számított. Érdekes a mostani helyzet, de nem tarthat örökké. Vagy Orbánnak, vagy az EUnak engednie kell. Egyszerűen nem lehet a végtelenségig azt csinálni, hogy EU-ellenesek vagyunk az EU-n belül. A következő négy év hatalmas fontossággal bír makd, illetve egyre többen emlegetik a 2020-as évet, mint sorsfordítót. Meglátjuk mi lesz.

teéjesenmindegy 2018.07.17. 22:02:55

@Weißkopf: Az aranycsapat mind a 11 játékosa úgy rugott volna picsán téged, ha nekiállsz firtatni, hogy ő nem magyarok, hogy összefostad volna azt a liberált bokádat.

Orbán veje 2018.07.17. 22:17:53

@teéjesenmindegy: Jól mondod haver. És képzeld el ugyanezt csinálná a francia 11 is. Ebből is látszik hogy te egy nagyon okos ember vagy.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.17. 22:50:08

@Visceroid:

"A népet sajnos nem lehet leváltani."

Már hogyne lehetne? Németországban és Svédországban már előrehaladott állapotban van a nép lecserélése.

Orbán veje 2018.07.17. 23:04:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Jól mondod haver! Ezért aztán mi fideszes magyarok nem cserélnénk velük semennyi pénzé. Nem csoda hogy egyre több svéd és német jön hozzánk letelepedni és nem pedig fordítva van. A hozzád hasonló derék hazafiból kéne még nagyon sok az országba.

pina noir 2018.07.18. 17:24:38

@Weißkopf: meddig forszírozzátok mg ezt a hülyeséget. mindkét típusú válogatottal kapcsolatban lehet pozitív meg negatív példákat hozni.
Ráadásul nem az etnikai sokszínűség és a sikeres futball között van közvetlen összefüggés, hanem az adott ország fejlettsége és migráns vonzó képessége között. Ha nem lenne etnikailag sokszínű a válogatott akkor is jól szerepelnének. Sőt az angolok egy etnikailag homogén válogatottal VB-t nyertek, most meg be kell érniük a negyedik hellyel..;)

Weißkopf 2018.07.18. 21:21:02

@William Kidd: "Umtiti es tsai nem franciak": 1) nyilván francia állampolgárok (is, ha kettős van nekik), különben nem szerepelhetnének a nemzeti 11-ben. 2) Azért ha magukat a franciákat kérdeznéd meg, franciának tartja-e őket, a többség (a hozzád hasonló rasszistákat leszámítva) valószínűleg igennel felelne.

Weißkopf 2018.07.18. 21:31:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Herr Scheißkerl, csak hogy a szövegértelmezésedet helyére tegyem: a "deportáltuk" nem rám és felmenőimre vonatkozott, hanem a magyar közigazgatásra, ha úgy tetszik, a magyar államra, amely törvényesítette a zsidó állampolgárok jogfosztását, majd gettóba zárását és többségük deportálását. Rémlik valami a történelemórákról? És bizony a magyar lakosság többsége elnézte ezt a folyamatot, netán részt vett az elhurcolt zsidók ingóságainak széthordásában. És tudod mi a szomorú? Ha megismétlődne az, ami '44-ben történt, honfitársaink többsége ugyanúgy viselkedne, ahogy elődei.

Weißkopf 2018.07.18. 21:36:44

@teéjesenmindegy: Juj de megijedtem! Amúgy nem firtattam, főleg nem hánytam a néhai futballisták szemére a származásukat, csupán jeleztem, hogy az ő őseik sem Árpáddal érkeztek e tájra. Ami egyáltalán nem bűn, fogadok, hogy te sem vagy ősmagyar, még ha annak hiszed/tartod is magadat.

pina noir 2018.07.18. 22:21:36

@Weißkopf: Franciaországban és Hollandiában éppúgy elhurcolták a zsidókat a német megszállást követően, és a belügyi szervek ott is segédkeztek.
A párizsi rendőrség egyetlen nap leforgása alatt tízezer zsidót gyűjtött össze a Velodrome stadionban.

Weißkopf 2018.07.18. 22:27:27

@pina noir: Ez felmenti a magyar törvényhozókat, kormányokat? Aligha. + Itt van az az ismert tény, hogy a Gestapo 1944. március 19. után több feljelentést kapott Magyarországon (és nem biciklilopásért), mint az összes többi megszállt országban együttvéve.

pina noir 2018.07.18. 22:28:50

@Weißkopf: Sőt tulajdonképpen olyan sincs hogy francia etnikum. Gallokból, latinokból, és germánokból keveredett ki Róma bukását követően..

pina noir 2018.07.18. 22:31:35

@Weißkopf: A zsidók elhurcolása kapcsán teljesen mindegy, hogy milyen volt az adott ország berendezkedése a háború előtt. A németek a megszállt országokból mindenképpen deportálták a zsidóságot, ebben nem volt pardon. A helyi belügyi szervektől pedig mindenütt megkapták a segítséget ehhez..

William Kidd 2018.07.19. 08:13:32

@Weißkopf: minden rassz rasszista kisbaratom, a zsidok mindenkit gyulolnek, aki nem "kivalasztott", a feketek is gyulolik a fehereket sot meg jobban is mint vica versa, a ciganyok a pataszt magyarokat, szoval ez a rasszizmus tipikus manipulacio a feher onvedelem ellen. Franciaorszag lassan egy afrikai orszag lesz, mert negerek fogjak benepesiteni, a franciak megfogyatkoznak, asszimilalodnak vagy elmenekulnek. Ez teny es nem "rasszizmus".

Weißkopf 2018.07.19. 10:56:15

@pina noir: Magyar etnikum talán létezik? Nyilván nem, (Nagy-)Magyarország területén olyan keveredés folyt az elmúlt 1000 évben, hogy ihaj. Aki "fajmagyarnak" képzeli/hirdeti magát, próbáljon utánanézni őseinek, meg fog lepődni, mi minden fog kihullani abból a bizonyos szekrényből.

Weißkopf 2018.07.19. 11:01:17

@pina noir: "teljesen mindegy, hogy milyen volt az adott ország berendezkedése a háború előtt." Azért a Horthy-rendszer rendesen megágyazott a deportálásoknak az 1938-tól kezdődő zsidótörvényekkel, még ha ezek létükben nem igazán veszélyeztették is a hazai zsidókat.

pina noir 2018.07.19. 12:29:50

@Weißkopf: Ez egy közkeletű hülyeség. A háború előtti Franciaországban, Belgiumban vagy Hollandiában nem voltak zsidótörvények, mégis deportálták az összes zsidót, a belügyi szervek asszisztálásával.
Aki ok okozati összefüggést lát a zsidótörvények és a deportálások között annak hiányosak a történelmi ismeretei, vagy szándékosan nem vesz tudomást a tényekről.

pina noir 2018.07.19. 12:31:53

@Weißkopf: Ugyanígy nem létezik olyan, hogy francia brit vagy holland etnikum. Mindegyik keveredés eredménye. Csak kulturális értelemben lehet nemzetről beszélni.