Akkor most már az állam hivatalosan is egyenlő Orbánnal?
2018. március 18. írta: Ms. Black Sheep

Akkor most már az állam hivatalosan is egyenlő Orbánnal?

marcius15_1.png

Március 15. Fontos nemzeti ünnepünk nekünk, magyaroknak. Minden magyarnak, pártállástól, politikai nézetektől függetlenül. Minden évben – ahogy az a nemzeti ünnepeken lenni szokott – állami ünnepséget is rendeznek, melyen általában beszél a Miniszterelnök is.

Nem volt ez máshogy idén sem. Ahogy az jól látható most is a kormány hivatalos weboldalán,

állami ünnepség, 14:00 óra, Kossuth tér, beszédet mond Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke

- állami ünnepség, nem Orbán Viktor kampánygyűlés, Békemenet, stb.

Idén azonban valami történt. Lassan megszokjuk – bár nem kellene -, hogy a kormány tagjai, a fideszes politikusok minden szereplést azonnal kampányrendezvénnyé változtatjnak de azért vannak – helyesebben kellenének - kivételek.

Idén Orbán nem a magyarokhoz szólt. Csak azokhoz szólt, akik őt istenítik, akik rá szavaznak.

orban0315.pngElőször is a Békemenettel idehoztak rengeteg lengyelt – lengyeleket, tehát külföldieket -, azért, hogy a magyaroknak demonstrálják, hogy milyen sokan is vannak. Idehozták egy idegen, külföldi nemzet tagjait, hogy éltessék Orbánt. Tette ezt az a kormány, amely folyamatosan azzal vádolja az ellenzéket, hogy külföldiek – leginkább Soros György – által hagyja befolyásolni magát.

A békemenet pedig valahogy (nem) véletlenül pontosan a Kossuth téren ért véget. Ezzel már adott is volt, hogy Orbán idei március 15-ei beszédét csak a békemenetesek, vagy az azzal egyetértők fogják nézni. Nem is csinált ebből titkot, később kezdte a beszédet, mert a békemenet késve ért oda.

Amikor ezt leírom, végiggondolom, elkezd a kis piros lámpa villogni bennem, hogy „MI VAN?”. A kormány hivatalos állami ünnepségének részét képező miniszterelnöki beszédet nem kezdi el Orbán, mert nem ér oda az őt éltető tömeg. Akik persze önként, saját megfontolásból jönnek, nem kérte őket erre senki (aha…, no persze).

Már ennyi is pont elegendő lenne ahhoz, hogy felháborodjon a magyar nép azon fele, akik nem éltetik Orbánt, de a Miniszterelnöknek ez nem volt elég. Sőt! Ez még csak a kezdet.

A beszédében kiemelte a békemenetet annak ellenére - ugye nem felejtjük el -, hogy ez nem egy kampányrendezvény volt, hanem egy állami ünnepség.

A Békemenet ezért nem csak nemzeti ügyekről szól, hanem a két ország egymás melletti kiállásáról is

- hangsúlyozta beszédében.

Mi nem csupán egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket

- mondta Orbán, ezzel már a látszatát is megszüntetve az állami ünnepségnek. Vagy nem? Talán ez már a jelzése annak, hogy az állam egyenlő vele és a Fidesszel?

Ezután megtudhatta mindenki, hogy a fideszesek - akik hisznek az orbáni őrületben - a "világpolgári elit". És akik nem?

Ők a nemzetek feletti antidemokratikus erők

Mondja ezt Orbán úgy, hogy éppen egy állami ünnepségen élteti önmagát egy saját maga által odabuszoztatott tömeggel.

Akiknek még ez sem elég, és még mindig nem érzik, hogy egy állami ünnepségen ez nem lenne megengedett, azoknak még egy mondat, ami abszolút a kampányról szól, még csak nem is burkoltan:

Ne áltassuk magunkat, nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk

Nekünk? Kiknek? Az államnak? A magyaroknak? Mostantól tényleg csak az a magyar, aki fidesz szavazó? A többiek mintha nem is lennének? Egy kellemetlen apróság?

Tovább haladva a beszédében . hogy mindenki tudja hogy hol a helye - elmondta, hogy bizony aki magyar velük tart.  Aki pedig nem tart vele és pártjával, azok mostantól kezdhetnek rettegni, mivel

A választások után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai, jogi elégtételt is. 

A beszéde végén – nem feledjük ugye, hogy állami ünnepségen vagyunk még mindig – harcba küldte híveit. Harcba, a többi magyar ellen. Mindezt a kereszténység jegyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeletipad.blog.hu/api/trackback/id/tr5113749126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.18. 08:20:15

Az államot mindig a hatalmon lévők képviselik. Most is, ballib kormány alatt is.

sinus67 2018.03.18. 09:24:36

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Jól mondod! Képviselik.
Nem kisajátítják és birtokolják, annak minden jövedelmével együtt!

Mickey Pearce 2018.03.18. 14:01:40

A magyarokat küldte harcba a magyar jövő érdekében a hazátlan/internacionalista/világpolgár liberálfasiszta söpredék ellen

Sir Galahad 2018.03.18. 14:15:47

Ja, mert az ellenzéki szónokok nem ugyanezt tették... 3 hét múlva választás, ilyenkor minden politikus kampányol. Minden párt harcba küldi a híveit (igen, tkp. a többi magyar ellen, akik másra szavaznak), és az ellenzékiek is azt ígérik, elégtételt vesznek majd, csak ők a jelenleg kormányon lévőkön.

Jó reggelt kívánok!

Mellékesen: Orbán az egyetlen szónok, akinek a beszédéről még 3 nap után is blogbejegyzések íródnak.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 14:23:20

@Mickey Pearce: És ezzel magyarként a saját 2 millió birkáját definiálta. És mindenki más liberálizé, amit mondasz. Még a jobbikosok is b+. Aki nem Viktor nyaló, az nem magyar. Persze ezt játszotta már 2002-ben is a kokárdával. Akkor sem volt már semmi sem drága a hatalomért. És azóta öregebb és hülyébb lett, no meg persze az elsíbolt vagyon is a sokszorosa lett az akkorinak.

csakegyvalaszto 2018.03.18. 14:26:17

@Sir Galahad: "Mellékesen: Orbán az egyetlen szónok, akinek a beszédéről még 3 nap után is blogbejegyzések íródnak. "

Elmondanám, hogy ez olyan történelmi beszéd volt, amit 30 év múltán is emlegetni fognak, csak nem olyan értelemben, amiben Ő vagy Te szeretnéd.
Akkorra a történelem igazolni fogja amit eddig nem vettél részre, hogy az elmúlt években elbontották a jogállam pilléreit, és itt már konkrétan a diktatúra alapkövét tette le, amihez a békemenet örömmel tapsolt.

Sir Galahad 2018.03.18. 14:30:25

@csakegyvalaszto: Érdekes, hogy ehhez képest az ellenzéki vezetők beszédeit mindenki elfelejtette 3 nap alatt. Pedig ha valaki kimond egy történelmi igazságot (lehetne mást is, de az egyszerűség kedvéért megint Orbánt hozom példaként: Nagy Imre újratemetésén az oroszok hazaküldése), azt utána évekig, évtizedekig nem felejtik el. Ezek szerint lehet, hogy mégsem az ellenzéki szónokok mondták meg a frankót?

csakegyvalaszto 2018.03.18. 14:39:53

@Sir Galahad:
Az ellenzéki szónokok beszédében az a felháborító, hogy nem volt semmi felháborító. Attól, hogy nem fognak évek múlva is ezekről a beszédekről beszélni, az az én olvasatomban nem probléma.
Ha engem kérdezel én unom hogy fel vagyok háborodva minden rohadt a politikán, miért nem lehet szimplán csak élni és élvezni az életet egy jól működő országban, miért kell magyart a magyar ellen hergelni állandóan?

Ha neked ez tetszik, Orbánt valóban nem fogják elfelejteni évtizedeik, ugyanis pl Sztálin és Hitler nevét se felejtették el sokáig.

Tatai Katalin 2018.03.18. 14:58:07

@csakegyvalaszto: az biztos, hogy a történelemkönyvek megemlitik majd,majd mint egy diktátort

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 15:02:13

@Sir Galahad: Nos, ha egy ország miniszterelnöke saját azon honfitársait fenyegeti, akik nem őt istenítik, akkor azért az megmarad az emberekben. Ezen nem kell csodálkozni. Remélem, hogy nem is csak 3 napig, hanem egészen 04.08-ig megmarad. Ebből is látszik, hogy Orbán ideges (lehet is). Ekkora hibát nem szabadott volna elkövetnie.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.03.18. 15:13:24

@Mickey Pearce: Áááá... friss nick, ha kevesen vannak, megpróbálnak soknak látszani.

ADATOK
Mickey Pearce
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2018.03.16. óta tag.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.03.18. 15:14:04

@Sir Galahad: "Orbán az egyetlen szónok, akinek a beszédéről még 3 nap után is blogbejegyzések íródnak."

És szerinted ez dicsőség?

röf 2018.03.18. 15:16:20

Lassan kifogynak a balbloggerek már az értelmetlen témákból is....

csakegyvalaszto 2018.03.18. 15:22:31

@röf: "Lassan kifogynak a balbloggerek már az értelmetlen témákból is...."

Bezzeg a fideszes bloggerek témáinak csak a képzelet hiánya szab határt... :)

has 2018.03.18. 15:29:12

@Sir Galahad: Ha Nagy Imrére hivatkozol, az akkori orbán a mainak az ellenzéke volt.

vaffanculo 2018.03.18. 15:30:57

@Sir Galahad: "az ellenzékiek is azt ígérik, elégtételt vesznek majd, csak ők a jelenleg kormányon lévőkön" Annyira vágynék erre :). Keményen tele lennének a börtönök és az államháztartásnak is nagyon jól jönne néhány visszavett milliárd :)

Ratyi Manó 2018.03.18. 15:44:45

A Fidesz a megmaradás záloga :D

Sir Galahad 2018.03.18. 15:50:18

@csakegyvalaszto: Az ellenzéki beszédekből nem a felháborítót hiányoltam, hanem az emlékezeteset. Ha igaz volna, hogy itt diktatúra van, és az egész ország változást akar, nagyon könnyű lenne ilyesmit mondani. Az, hogy ez egyiküknek sem sikerült, vagy azt jelenti, hogy nem igaz a helyzetleírás, vagy azt, hogy az illető politikusok tehetségtelenek.

Sir Galahad 2018.03.18. 15:53:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Sokféleképpen meg lehet ítélni a beszédet, de az, hogy napok múlva is vitatéma, kétségkívül azt jelzi, van mögötte szónoki teljesítmény.

csakegyvalaszto 2018.03.18. 16:07:06

@Sir Galahad: "Sokféleképpen meg lehet ítélni a beszédet, de az, hogy napok múlva is vitatéma, kétségkívül azt jelzi, van mögötte szónoki teljesítmény"

Ezért mondtam, hogy Hitler beszédeiben is volt hasonlóan demagógia, szónoki teljesítmény, 50 év múlva is beszéltek róla, mégis aki a beszédek alatt tapsolt utána meglehet, hogy szégyellte.

De tudod mit, azért ahhoz mekkora bátorság kell már, hogy azért hogy meghallgassa valaki élőben a beszédét embertömegeket kell felbuszoztatni (sokakat külföldről is). Ezek után a nemzeti ünnepünkön 0 szót áldozott az ünnepi megemlékezésre és kizárólag pártpropagandát nyomott. Nálam már itt elásta magát, de a téma és azon magyar emberek megfenyegetése akik nem értenek vele egyet az senkitől nem elfogadható, főleg nem egy ország miniszterelnökétől. Ezek után a Köztársasági Elnök hallgatása ismételten felháborító.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 16:15:49

@röf: Mégsem írhatnak mindig Sorosról. Az a téma már foglalt, az M1 köztévére bármikor odakapcsolok, tuti Soros van. Szóval javaslom, hogy kuss. Ezek túl magas labdák.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 16:17:00

@Sir Galahad: Ja, Hitler is kiváló szónok volt. Pontosan hova akarsz kilyukadni?

Sir Galahad 2018.03.18. 16:19:44

@csakegyvalaszto: Mi azon a furcsa, hogy egy politikus kampány idején a beszédeiben kampányol? Az ellenzéki politikusok is ezt tették.

Neo07 2018.03.18. 16:22:23

Egy magyar feliratos videó, hogy a szélsőliberális médiamunkások mit művelnek Németországban:
www.youtube.com/watch?v=XySZ4VaQtnA

(Azért linkelem a videót, hogy a bloggazda is lássa, hogy miért kell harcolni a szélsőliberalizmus ellen. És ha megértené, akkor azt is megértené, miért beszélt így Orbán a nemzeti ünnepen. )

Sir Galahad 2018.03.18. 16:23:40

@Mr Elios: Oda, hogy az ellenzéki politikusok az állítólagos forradalmi helyzetben sem tudtak semmi emlékezeteset mondani.

Neo07 2018.03.18. 16:28:29

@csakegyvalaszto: "...0 szót áldozott az ünnepi megemlékezésre..."
Szerintem meg éppen hogy nagyon sok sokat beszélt az emlékezésről – párhuzamot vont '48 és a mai idők között. Akkor is kellett harcolni, és ma is.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 16:29:13

@Sir Galahad: De mit számít ez? Miért ezen lovagolsz? Szerinted ettől Orbán a blogot olvasók szemében jobb lett?

ember100 2018.03.18. 16:41:06

@Sir Galahad:
Helló !

Végül is igazad van :)
Ha Gyurcsány ugyan ezt mondta volna akkor hazaáruló lenne aki a magyarokat egymás ellen uszítja.
Ha Karácsony azt mondta volna hogy a Nemzet Vezetője gyenge elméjű akkor 8 évig erről írnának .
Soroljam még ????

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 16:42:42

@Neo07: Hát ez nagyon durva, nyilván migráncsnak kell lenni az ilyesmihez. A Békemeneten pl nem szoktak újságírót rugdosni. Megyek is Orbánra szavazni, hadd lopjanak százmilliárdokat tovább, mert végülis erről szól a játék, nem másról. Te is részesülsz?

ember100 2018.03.18. 16:44:45

@Neo07:
Helló !

Friss hír
index.hu/kulfold/2018/03/18/autoval_hajtott_egy_brit_szorakozohelybe_egy_ferfi/

Erről miért nem beszél a Nemzet Géniusza ?
Talán mert ezzel nem lehet migránsozni :)
De jöhetne hogy miért sínylődik brejvik 2 szobás cellában .
Sok magyar család 1 szobában él !

Punxsutawney Mormota 2018.03.18. 16:46:06

@Sir Galahad: És Orbán Viktor az egyetlen szónok, aki még a Himnuszt is papírból olvasta fel. Tényleg egy lánglelkű orátor :D

csakegyvalaszto 2018.03.18. 16:47:02

@Neo07: "Szerintem meg éppen hogy nagyon sok sokat beszélt az emlékezésről – párhuzamot vont '48 és a mai idők között. Akkor is kellett harcolni, és ma is. "

Szerintem jobb ha nem von párhuzamot a szabadságharc évfordulóján a márciusi ifjak és a beszéde között.
A legszomorúbb, ha magával azonosítja Magyarországot, a támogatóit a magyarsággal (kizárva mindenki mást), és a legnagyobb nemzeti ünnepünkön nem áldoz szót arra, hogy megemlékezzen a márcusi ifjakra, miközben a blog tetején is láthatod a programfüzetet, "Ünnepi beszéd"-nek volt meghirdetve.

Sir Galahad 2018.03.18. 16:47:12

@Mr Elios: Ez egy ellenzéki hangvételű blog, Orbán nem tudott volna olyat mondani, hogy az olvasói megkedveljék. Én csak próbáltam a beszéd értékelését objektívabb irányba vinni.

Neo07 2018.03.18. 16:47:40

@Mr Elios: Számomra most az végtelenszer fontosabb, hogy Magyarország megmaradjon magyar országnak, utána jön (jönne) a fontossági sorrendben az, hogy ki mit lopott ( ha lopott egyáltalán). Sajnálom, ez van. Ebben a helyzetben a korrupció sajnos most csak másod-, harmadrangú kérdés.

Sir Galahad 2018.03.18. 16:49:57

@ember100: Gyakorlatilag semmit sem mondtak. Akkor mire alkalmasak?

Forum Curia 2018.03.18. 16:51:23

Vezérközpontú nemzeti-populista oligarchizmus. Ebben benne van minden. Az is, hogy miért tesz egyenlőséget önmaga és a magyar állam közé, sőt önmaga és az egész nemzet közé.

Punxsutawney Mormota 2018.03.18. 17:02:15

@Neo07: Igen, gratulálok! Megint beleléptél a szarba! A 60 minutes Australia stábja az Avpixlat nevű, khmmm migránsellenes blog-szervezet meghívására érkezett Svédországba. Az említett bloghoz képest a 888.hu a kiegyensúlyozott tájékoztatás csimborasszója, mondjuk úgy, hogy nem ez az első és egyetlen eset a fennállásuk folyamán, hogy mintha megrendeztek volna egy sztorit... De semmi baj nincs veled, majd elmondom, hogy Jancsi és Juliska valójában nem égették el a boszorkát, ha esetleg emiatt forgolódnál éjszaka álmatlanul. :P

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 17:03:44

@Sir Galahad: És szerinted fog sikerülni. Meg ugye ami számodra az objektív irány, az nem biztos, hogy tényleg az. Nem akarlak elkeseríteni, de esélyed sincs. Minden egyes karakterleütésed, minden egyes itt töltött perced felesleges. Persze ha nem ebből élsz, mert akkor legalább pénzt kapsz érte. Ez esetben viszont én vagyok a munkaadód, és kérem, hogy csinálj valami hasznosabbat. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.18. 17:06:44

@Neo07: Semmi gáz, szavazz a fideszre, ha úgy érzed, hogy ők azok, akik leghatékonyabban kezelik a globális migrációs jelenséget. A gerinced meg majd idővel talán meggyógyul, hogy ennek jegyében bűnözőket védsz és tartasz hatalmon (ha sikerül).

csakegyvalaszto 2018.03.18. 17:19:32

@Neo07: " Számomra most az végtelenszer fontosabb, hogy Magyarország megmaradjon magyar országnak, utána jön (jönne) a fontossági sorrendben az, hogy ki mit lopott ( ha lopott egyáltalán)."

Visszakérdezek, elsősorban minek tartod inkább magad:
- lokál patriótának
- magyarnak
- embernek

Alapvetően én sem örülök a népvándorlásnak, mint ahogy senki, de ez van. Ha a helyükben lennék a családom lenne a legfontosabb és én is menekülnék a családommal együtt az állandó bombázás és a halál elől. Olvasom a posztokat, hogy le kellene őket lőni, meg hagyni kellene megfulladni a földközi tengeren... Szerintem ők is emberek, még ha a kultúrájuk jelentősen eltér az európaitól. Vannak akik le is akarnak telepedni, azoknak igenis alkalmazkodniuk kell az európai kultúrához, de a többségüket a háború után vissza fogják küldeni/vagy mennek maguktól is.
Minthogy európában nem mi vagyunk a célpontja a letelepedő muszlimoknak és kérdés nélkül engedjük be átvilágítás nélkül a letelepedési kötvénnyel érkezőket, valamint az egyezmények alapján még 1300 migránst, baromi nagy képmutatásnak tartom, hogy a fidesz az egyetlen párt aki senkit nem enged be és folyamatosan ellenük (is) hergel. A letelepedési kötvényesek az állampolgárságot megveszik, ami pénz Rogán-Habonyhoz köthető offshore hátterű cégekhez kerül, de az állam fizeti majd később vissza ezeket a pénzeket a kötvényeseknek. Orbitális képmutatásnak tartom a kormánytól ezt az egészet...

Sir Galahad 2018.03.18. 17:39:09

@Mr Elios: Jogos, néha én isreménytelennek érzem objektív hangon megszólalni egy masszívan elvakult közönségnek. De mivel csak a szabadidőm egy töredékét áldozom erre, néha próbát teszek.

Neo07 2018.03.18. 18:23:51

@csakegyvalaszto: Csak nagyon röviden, gyorsan, mert más dolgom is van, és úyg látom te érdemes vagy a válaszra:
1) Ők nem menekültek, ők bevándorlók, ezt már ezerszer kiveséztük.
2.) Helyben sokkal jobban segíthetünk nekik
4.) nem 1300 főről van szó, ezt mindenki tudja, ez csak láb a résnyire nyitott ajtóban
5)láttad a fenti videókat, hogy nemcsak arra érdemesek, hanem bűnözők is simán bejutnak?

Quadanium 2018.03.18. 19:15:53

Orbán csak arra utalt, hogy azok köré telepít be migránsokat kényszerből, akik ezt akarják. Azaz főleg a főváros bizonyos kerületeibe.

Anders Behring Breivik 2018.03.18. 19:39:26

@csakegyvalaszto: "Olvasom a posztokat, hogy le kellene őket lőni, meg hagyni kellene megfulladni a földközi tengeren... Szerintem ők is emberek, még ha a kultúrájuk jelentősen elté"

Ezt azert eloszor is bizonyitani kene, hogy ezek emberek, nem csak ugy vaktaba kijelenteni.
Ezen kivul eleg lett volna CSAK egyszer beleloni ezeket a tengerbe, es jol dokumentaltan hirdetni vilagszerte, es maris nem jonenek tobben.

Valojaban nem kene meg olni sem, boven eleg lenne csak eljatszani.
Atlagban ket hetente belefullad 500 migrans a tengerbe. Ezeket ugy kene
bemutatni, mintha itt az Europai katonak lottek volna szitava oket, meg a tengeren. A halottaknak mar tok mindegy hogy meg kesobb belejuk lonenek parat. Ugyesen megszerkesztett, videokon belehetne mutatni, hogy itt Europaban nem kukoricaznak, hanem elobb lonek, es kesobb se kerdeznek. SOHA TOBBE NEM JONNE EGY MIGRANS SEM.

morph on deer 2018.03.18. 19:43:02

Ahelyett, hogy örülnétek, mert a “békemenet” máris elérte célját!
Bizony!
Íme:
“Rekordgyőzelmet jósolnak Putyinnak”
Jöhet a következő!
Csak így tovább, drága elvtársak!

Budapest a kutyaszar városa 2018.03.18. 19:44:01

@Sir Galahad: Kizárólag a benne szereplő arcátlan fenyegetés miatt, anélkül a már a sokadik hazug, álmagyar, álkeresztény és hazaffyaskodó, öntömjénező, hamis, gyűlöletre buzdító, tényeket mellőző, üres szellemiségű, semmitmondó beszéde egy szaroscsizmás, felkapaszkodott zsíros, kapzsi suttyó cigánynak.

vajdasagi 2018.03.18. 21:02:51

@Neo07: Én úgy tudom, hogy egyedül a Jobbik nem akar senkit beengedni az országba. Ezzel szemben a jelenlegi hatalom beenged évente kb. 1.000 migráncsot és beengedett kb. 20.000 letelepülési kötvényest. Tehát a te logikád szerint a Jobbikra kéne szavaznod. Akkor hogy is van ez?

Jakab.gipsz 2018.03.18. 22:48:12

@Budapest a kutyaszar városa: Ha nem tetszik az igazság, húzz el, amíg megteheted, Kertész Ákos után.

ember100 2018.03.18. 23:10:57

@Sir Galahad:
Helló !

Miért uszítani , hergelni a tömeget az jobb lett volna ?
Lehet hogy nem lopnának ?
Ki kellene próbálni :)
Ez a rezsim annyit lopott és annyira szemérmetlenül hogy az nagyon gáz .
Kevés ide az 5.000 karakter hogy mind felsoroljam.
( éve volt a Nagy Vezetőnek hogy rendbe tegye , fejlessze az országot IGEN Magyarországot és erre mit tett kistafírozta a gázszerelőjét , lett Nemzet Veje , saját lábamon álló lánya , helikopterezője , szerencsejátékosa, mr20% a ........

Neo07 2018.03.19. 02:34:15

@vajdasagi: "Ezzel szemben a jelenlegi hatalom beenged évente kb. 1.000 migráncsot és..."

Köszönöm, hogy leírtad. Ezzel igazolod te is, hogy Mo. igenis befogad (valódi) menekülteket, azokat, akik valóban rászorulnak a védelemre. A különbség az, hogy ezt nem kötelező jelleggel, a kötelező kvóta hatókörében teszi, hanem az elfogadott nemzetközi normák szerint. Ezeknek van papírjuk, leellenőrizhetők, és nem jan. elsején születtek – és tudják igazolni, hogy valóban védelemre szorulnak. Tehát egyáltalán nem igaz, hogy Mo. nem fogad be menekülteket, amit a végtelenül hazug magyarellenes szélsőlib propaganda igyekszik terjeszteni.

Neo07 2018.03.19. 02:41:02

@vajdasagi: A Jobbik az már egy eleszdéeszesedett párt, és minden valószínűség szerint ki fognak esni a parlamentből. Ha menet közben az ideológiában tesznek egy 180 fokos fordulatot, és összeállnak a az antimagyar szélsőlibbel, nem csoda, ha ez lesz a vége. Mi történt? Nem lehet tudni, csak gyanakodni, hogy megvették, vagy megzsarolták őket.

Magentax 2018.03.19. 06:23:08

@csakegyvalaszto: Jaja...
Elmúltnyócév, gyurcsányahibás, sorosördög, simicska, migráncsok, állítsuk meg brüsszelt, az ensz-et, az egész világot.
Kihagytam valamit?

Behajtó70 2018.03.19. 07:01:12

Az nem Orbán és nem a Fidesz hibaja, hogy jelenleg NINCS ellenzéki alternativa! Töketlen gazemberek, hazáruló senkik, náci homokosok, szemkilövető-elkúrtuk köztörvényesek...ez a választék.

Ezt tessetek megköszönni az MSZP-s kövületekbek, akik nem hajlandók elhúzni a francba és engedni a fiatalabbakat, modernebb gondolatokkal. És persze gyurcsánynak, aki 2004-2008-ig bebizonyította teljes alkalmatlansagát, a nemzettel szembeni arroganciáját, és azt, hogy kizárólag a külföldi érdekek végletes kiszolgálására képes.

Szánalmas! De nektek van lehetőségetek elzavarni most ezt az ellenzéket a francba! Akkor talán 4 év múlva lesz legalább egy olyan párt, amelyik méltó a kormányzásra, aminek céljai és víziói vannak!

de let e ... 2018.03.19. 08:43:54

@Sir Galahad: Mennyit kapsz , hogy itt isteníted Orbánt ? Remélem jó pénzt kapsz , hogy eladtad a gerincedet ...

Periodista. 2018.03.19. 08:51:00

@Forum Curia: pontos kifejezés. Rendszer szintre fejlesztették az oligarcha uralmat és a vezérelvű nemzeti populizmust. Ez ma Magyarország. Uj emberfaj az evolucioban kicsit visszalépve: Homo Hungaricus Servilis

de let e ... 2018.03.19. 08:51:11

@Behajtó70: Az a baj , hogy ha most kétharmadot szerezne a fidesz , akkor nem lenne négy év múlva választás , addig mindenkit kicsinálna , aki ellene van . ( bár akkor jó eséllyel úgy végezni , int a román diktátor )

vajdasagi 2018.03.19. 08:59:25

@Neo07: Mivel nem tudtál semmi érdemlegeset mondani a Jobbik ellen, elkezdted ismételgetni a kormánypropaganda hazugságait. Pedig a Jobbik pontosan azt csinálja, amit Te szeretnél. A fityisz ezzel szemben csal, lop, hazudozik. És a hiszékenyeket, mint Te megvezeti.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2018.03.19. 09:05:51

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Hazudsz birka, a Kossuth téri állami beszédet eddig mindig az államfő tartotta, sohasem a kormányfő.
@Sir Galahad: Egyik ellenzéki szónok sem az állam nevében beszélt, mint ahogy eddig is az állami ünnepségen az államfő vett részt, a miniszterelnök, aki nem testesíti meg az államot hanem csak a kormányt, pedig a Nemzeti Múzeum előtt.

Jakab.gipsz 2018.03.19. 09:43:14

Akkor most már az állam hivatalosan is egyenlő Orbánnal?

Igen, mind addig amíg jobban teljesít,

Mint a nyitott társadalommal kufárkodó, filantróp gender diktátor leány kori nevén: Ssorss Gyuri.

U.i. Sajnos más alternatívánk, ma még nincs.

Ha bár amennyiben belegondolunk, Soros is csak egy ateista-zsidó futó bolond, pontosan olyan hülye mint Marx Karcsika, miközben társadalom mérnökösdit, szóval ki kevély, kis istent, játszik.

Sir Galahad 2018.03.19. 10:37:15

@MolnarErik: Szerintem Orbán sem az állam nevében beszélt. Egyébként meg ha Áder mondott volna egy hasonló beszédet, nyilván az sem tetszett volna neked. A helyzet az, hogy kampányidőszak van, és ilyenkor minden politikus igyekszik kihasználni a megszólalási lehetőségeket. Ennek lehet nem örülni, de ez van.

Gleccsertetű 2018.03.19. 10:39:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jaja házmester úr, nicket csak te csinálhatsz hetente.

Sir Galahad 2018.03.19. 10:40:02

@Budapest a kutyaszar városa: Még szerencse, hogy legalább az ellenzéki hozzászólók képesek intelligens, kulturált, nem sértő stílusban megnyilvánulni. Mi lenne az országból nélkületek :)

Sir Galahad 2018.03.19. 10:43:00

@ember100: Az uszításon kívül is lehet emlékezeteset mondani.

Egyébként meg persze, nem vitatom, hogy a politikai elit kormánypárti része sem makulátlanul tisztességes. Azt viszont nem értem, hogy ez önmagában miért volna indok arra, hogy lecseréljük a politikai elit másik, szintén tisztességtelen felére. Az, hogy 8 év alatt sokan már elfelejtették, ők milyenek, szerintem kevés.

Szelid sunmalac 2018.03.19. 11:37:03

@Sir Galahad: Nem felejtettem el. Nem felejtettem el, hogy akkoriban parmilliok miatt orszagos balhek voltak, hogy az akkori ellenzek ugyanannyit ha nem tobbet tudott a sajtoban szohoz jutni, hogy voltak nyilvanos jelolt vitak, hogy ki lehett kerni kozerdeku adatokat, hogy nem volt lenyeges ki melyik partot favorizalja es nem kellet megkulonboztetni "nemzeti erzelmu magyarokat" meg "ballipsiket". Nagyon is jol emlekszem kocsog.

Sir Galahad 2018.03.19. 16:44:20

@Szelid sunmalac: Ja, pár millió. Csak a 4-es metró 59 milliárd volt és még a többiről szó se esett... emlékszel, csak rosszul, köcsög.