Meg kell minket védeni..., de mitől is?
2018. február 19. írta: Ms. Black Sheep

Meg kell minket védeni..., de mitől is?

Tényleg ez lenne a válsztás tétje?

megved.jpgOrbán Viktor: a választás tétje, hogy bevándorló országgá válik –e Magyarország

Kósa Lajos: a választás tétje az ország megvédése

Rogán Antal: a választás során dönteni kell arról, hogy ki képes megvédeni az országot

Gulyás Gergely: A tét a polgári Magyarország, amely egyszerre jelenti a békés fejlődés és építkezés folytatását, valamint a biztonság fenntartását az európai bevándorlási válság közepette.

 

Sorolhatnám, de mindenhol ugyanazt találom. A választás tétje, hogy meg tudjuk –e védeni az országot egy jelenleg egyáltalán nem létező veszélytől.

Egy veszélytől, mely három évvel ezelőtt valóban komoly kockázatot jelentett, de ez a kockázat idénre teljesen lecsökkent, megszűnt.

A hazánkban elfogott illegális bevándorlók száma:

2015. február közepéig napi 1000, utána már csak napi 200, majd a nyár folyamán emelkedik újra napi többezerre

2016.február: napi átlag 50

2017. február: 145 ( ez napi átlag 7-8 )

Valóban, 2015 nyarán komoly gondot jelentett a tömeges migráció. Érdekes dolgot fedezhet fel a rendőrség honlapján a figyelmes olvasó: hivatalosan október 15-én adták át a déli műszaki határzárat. Októberben szinte mindennap 5-6000 migránst fogtak el – miközben többezer katona építette a határzárat -, majd ez október 16-tól lecsökkent napi 40-re. Egyik napról a másikra. Nem mondok semmit, csak maradjunk annyiban, hogy érdekes.

De térjünk vissza az eredeti kérdéshez, a választás tétjéhez.

A Fidesz politikusai mind egytől egyik ugyanazt szajkózzák: a választás tétje, hogy megvédjük az országot. Megvédjék egy olyan dologtól, ami mára már nincs.

Úgy viselkednek, mintha ebben az országban minden a legnagyobb rendben lenne, csak és kizárólag egyetlen probléma maradt volna, a migráció.

Hergelik az embereket, akik ezért a turistákban is migránsokat, veszélyes, nőket erőszakoló vadállatokat látnak.

Sikerült Orbánnak az elmúlt években addig hergelni a választókat, hogy semmi egyebet ne kelljen tennie a kampányban, mint azt hazudni, hogy az ellenzék minden tagja el akarja árasztani az országot migránsokkal.

Gondolkodjunk logikusan: olyan migránsokkal riogat Orbán, akik bűnözők, szexuális erőszakot követnek el minden nőn, tönkreteszik az európai kultúrát.

Az ellenzéki politikusok – legyen szó bárkiről – is itt élnek, ebben az országban, ebben az Európában. Nekik is van családjuk, lányaik, feleségeik. Épeszű ember nem hiszi el, hogy olyan országot szeretnének, ahol nincsenek maguk és családtagjaik biztonságban.

Ez nem olyan dolog, mint az egészségügy, amit a vagyonos politikusok kikerülhetnek azzal, hogy magánrendelésre, magán kórházba mennek.

Nem is olyan, mint az oktatásügy, amely problémáival nem szembesül a miniszterelnök, hiszen egyik lánya Svájc egyik elit magánegyetemén tanulhat, a többi gyermekének iskoláiról nincs információm.

A békét mindenki szereti maga körül. Senki nem akar olyan országban élni, ahol tombol a terrorizmus és a bűnözés.

Azt viszont sokan nem látják még, hogy mit okozhat a demokratikus jogok csökkentése. Nem látják, hiszen csak a kormány egyoldalú politikáját olvassák, látják, hallgatják. Nem látják, hiszen csak egyetlen dologgal vannak elfoglalva: rettegnek valamitől, amivel nem találkoztak az elmúlt két évben.

Azok a nyugdíjasok, akik így gondolkoznak, vajon végiggondolják –e, hogy a gyermekeik, unokáik nyugdíját ellopta a kormány a magánnyugdíjpénztári megtakarítások – hazugságokon alapuló –államosításával?

Észreveszik –e Orbán szavazói, hogy a miniszterelnök nem hajlandó részt venni a Parlament ülésein ha számára kényes kérdéseket akarnak feltenni?

Végiggondolják –e Orbán szavazói,  hogy most még szükség van rájuk, de ha sikerül kellő mértékben csökkenteni a demokratikus jogokat Magyarországon, akkor előbb-utóbb nem lesz több osztogatás, kedveskedés?

Tisztelt választópolgárok! Ezeket tessék végiggondolni mielőtt belépnek a szavazófülkébe!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeletipad.blog.hu/api/trackback/id/tr8913683156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.20. 11:07:44

A migráció az EU legnagyobb problémája lesz az elkövetkezendő 50-100 évre.
A globális felmelegedés, vízhiány, erdőirtás, túlszaporulat, mind-mind milliárdokat fog útnak indítani Afrikából az EU irányába.

Hogy ideiglenesen a kerítés megállította őket, az valóban dícséretes.
De amíg az EU a veszélyt nem kezeli helyén, a védekezést nem priorizálja, és a bloggerhez hasonló marhák a veszély tényét is tagadják, addig bizony létkérdés a felismerés.

röf 2018.02.20. 12:41:54

Érdekes, hogy a túloldal bármit bevállal, bármire rábólint, bárkinek csontig, ha Orbánnal ellenkezni lehet.
Szerintük Orbán a nyolc év alatt semmit nem csinált jól, itt minden tönkrement, az ország romokban, mindenki hajléktalan és mélyszegény.
Nincs itt semmi migráns-probléma. Hiszen nem jönnek ide, mindenki láthatja hogy nem látni egyet sem.
Tehát nem kell a kerítés, mert a kerítés miatt nincs itt migráncs egy sem.
Tömören ennyi az ellenzék.
Meg Drogger Péter harcisípja.

Tom66 2018.02.20. 12:43:33

„Megvédjék egy olyan dologtól, ami mára már nincs.”
Az idézett állítás a lényeg. Pontosan az ilyen és ehhez hasonló degenerált mondatok miatt nem nyer az ellenzék.

Treff Bubi 2018.02.20. 12:45:17

Én egy olyan logikus, értelmes levezetést szeretnék már végre látni a fideszesektől, ami bebizonyítja, hogy az ország (és Európa) megvédése a muszlim hódítástól csak az ország kifosztásával, szétmutyizásával együtt lehetséges. Komolyan, tessék tételesen kifejteni, hogy az ikszedik stadion, kilátó, vadászkastély nélkül, tiszta kórházak és jól működő egészségügyi ellátórendszer mellett, Ahmedéknak sokkal nagyobb esélye van leigázni Magyarországot. Ha ezt valaki megteszi, esküszöm Viktorékra szavazok, hiszen ennyi áldozatot csak elvállal az ember, ha az a tét, hogy kötelező lesz-e a saría, vagy sem.

metal · http://electric.blog.hu 2018.02.20. 13:26:15

Miért sétáltok bele önként a nektek kiásott gödörbe? Ráadásul olyanba, ami szabad szemmel is jól látszik? Basszus, szerintem Orbánék el se hiszik, hogy 3 év után is simán benyeli az ellenzék ezt a hülyeséget, és a valós problémák helyett még mindig naponta ugranak rá a gumicsontra.

Andy73 2018.02.20. 13:33:37

"Sikerült Orbánnak az elmúlt években addig hergelni a választókat, hogy semmi egyebet ne kelljen tennie a kampányban, mint azt hazudni, hogy az ellenzék minden tagja el akarja árasztani az országot migránsokkal."

Hogy minden tagja, vagy csak egy jelentős részük, nagyjából mindegy. Az azonban nyilvánvaló az ellenzéki politikusok nyilatkozataiból és tetteiből, hogy ez nem hazugság. Vissza lehet keresni, hogyan ellenezték a kerítés építését és a szigorú határvédelmet három éve és azóta is számtalanszor.
Orbán egyébként nem csak erről beszélt az évértékelőjében, de kétségkívül ez a legfontosabb kérdés.

Bambano 2018.02.20. 14:53:21

"Gulyás Gergely: A tét a polgári Magyarország": ez tökéletesen igaz.
ha nem zavarjuk el ezt a bandát vagy most, vagy legkésőbb 22-ben, akkor a polgári Magyarországot buktuk.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.20. 18:42:24

"Sorolhatnám, de mindenhol ugyanazt találom. A választás tétje, hogy meg tudjuk –e védeni az országot egy jelenleg egyáltalán nem létező veszélytől."

Hiaba probaljatok ezt ilyen gyermeteg modon elhazudni, amikor a mindenapok ketsegtelenul bizonyitjak a veszelyt. A nyugateuropai nagyvarosokat nagyreszben, mar az iszlamistak iranyitjak. Szigorubb saria torvenyek vannak mint SzaudArabiaban.
A PROBLEMA MAR MOST IS ELHARITHATATLAN MERTEKU, DE MINDEN NAP BRUTALISAN TOVABB NO A VESZELY.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.20. 18:50:01

Es most hogy az ENSZ Egyesult Nemzetek Szervezete, is a nemzetallamok felszamolasat tuzte ki celul, mar TOKELETESEN NYILVANVALO A HALALOS VESZELY .

Megis mi kell meg, hogy felismerjek az idiotak a VESZELYT ? Hogy minden Europai allampolgar nevreszolo kivegzo parancsot kapjon ajanlva ?

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.20. 19:06:50

"Az ellenzéki politikusok – legyen szó bárkiről – is itt élnek, ebben az országban, ebben az Európában. Nekik is van családjuk, lányaik, feleségeik. Épeszű ember nem hiszi el, hogy olyan országot szeretnének, ahol nincsenek maguk és családtagjaik biztonságban."

Ezt ok leszarjak, mert olyan mertekben sertettek, megsertodtek, hogy szamukra a bosszu fontosabb a sajat vagy csaladjuk eletenel. Ezenkivul van egy felsobbrendusegi tudatuk, es meg vannak gyozodve, hogy ez majd megvedi oket.

Ez az ORULT SERTETTSEG, hogy az emberek mereszeltek oket leszavazni, OKET A FELSOBBRENDUEKET, ez hajtja oket ezert gyulolik a polgari kormanyokat, a nemzeti kormanyokat. Es azt mondjak, ha ok nem lehetnek hatalmon akkor inkabb PUSZTULJON MINDEN, jojjenek az arabok, robbanjon fel a bolygo.
Igen a jelenlegi ellenzek gondolkodas nelkul segitene, hogy az arabok elfoglaljak az orszagunkat, mert sertettseguk fontosabb a sajat eletuknel is.

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · http://elmenypark.net 2018.02.21. 11:32:18

@HUNGARIAN FIRST !!!: Ott a pont! A fontosságot ezek nem úgy határozzák meg, ahogy egy gondolkodó ember.