A következmények és programok nélküli ország
2018. február 11. írta: Ms. Black Sheep

A következmények és programok nélküli ország

sorosok.jpegKözelednek a választások – így szokták mondani, többesszámban, pedig igazából csak egyetlen választás. A Parlamenti választás. A tét nagy, a politikusoknak sok pénzt hoz, a választóknak az ország jövője a tét.

A választókat Magyarországon gyakorlatilag néhány csoportba lehet osztani.

  1. Egy adott párt elszánt támogatói, az adott párt bármit tehet, ők akkor is rájuk szavaznak. A legtöbben a Fidesz táborát erősítik, de vannak elszánt DK szavazók is. Ezek a választópolgárok sokszor nem is a pártot nézik, hanem annak vezetőjét, szinte imádattal tekintenek Orbán Viktorra vagy Gyurcsány Ferencre. Ezek a szavazók biztosan ott lesznek április 8-án az urnánál, leadják szavazatukat mindenképp. Ha épp az adott körzetben nem indul a pártjuk jelöltje, akkor arra szavaznak, akit a kedvenc politikusuk mond.
  2. A passzívak. Ők azt mondják, hogy úgysem változik semmi, úgyis újra a Fidesz fog győzni, minek menjen el szavazni. Nehéz meggyőzni őket ennek ellenkezőjéről, sokuk még soha életében nem vett részt egyik választáson sem.
  3. A bizonytalanok. Ők tudják, hogy változásra lenne szükség és keresik azt a politikai erőt, akire szavazhatnának. Aki elhozhatja a változást, aki képes megtörni a Fidesz jelenlegi uralmát és nem taszítja újabb szakadékba az országot. Ők elmennek a helyi fórumokra, meghallgatják a jelöltetek, sokszor beszélgetnek is velük és erősen gondolkodnak. Ők azok, akiket valóban érdekel az adott párt programja is.

 A kampány arra szolgálna, hogy segítsen ez utóbbi csoport döntésében és esetleg megmozdítsa a passzívokat.

Miről szól Magyarországon valójában a kampány? Vannak –e a pártoknak programjaik?

Az utóbbira sajnos egyszerű a válasz: a legfőbb pártprogramok jelenleg arról szólnak az ellenzéki oldalon, hogy döntsük meg a Fidesz uralmát. Ez nem is lenne rossz, ha össze tudna állni egy olyan összefogás, mely arról szól, hogy megdönteni a Fideszt, helyreállítani a demokratikus intézményeket – választási rendszer visszaállítása, média helyreállítása, hirdetési, kampányolási lehetőségek igazságos elosztása, stb -, majd új választásokat kiírni. Hiszen azt senki nem várhatja, hogy mondjuk a Jobbik és a DK azonos programot akarjon megvalósítani. Értelemszerűen teljesen más a két párt értékrendje, más fontos nekik, más az elképzelés. Hosszú távú összefogást nem várhatunk tőlük, ugyanakkor most mégis összefogás kellene ahhoz, hogy ne jöjjön egy újabb Fidesz uralom.

jobbik.png

Mivel egy ilyen összefogás nem jött össze, így meg kell nézni a pártok programját. Amelyiknek van valamennyire is programnak nevezhető elképzelése, az leginkább azt tartalmazza, amit a választók hallani akarnak. Mindenkinek segítünk, mindenkinek jobb lesz. Azt, hogy ezt miből teszik, eddig csak a Momentum írta le. Az LMP pedig nyíltan felvállalja atomellenességét, sokszor el is magyarázva, hogy miért.

lmp_atomstop.jpg

Ennyit az ellenzékről. Ami a legfelháborítóbb ugyanakkor az a Fidesz „programja”. Ez egyetlen szóból áll sokszor ismételve:

Soros, Soros és Soros.

No meg az uszítás. Ez pont elég ahhoz, hogy a biztos szavazóinak az esetleges ébredését és a Fidesztől – vagy a szavazástól – való távolodását megelőzze. Egymás között folyamatosan küldözgetik az elmúlt időszak eredményeiről szóló ábrákat, de fontos, hogy 2 ilyen üzenet után mindenképpen jöjjön egy migránsokkal, Soros-tervvel vagy bármi szörnyűséggel riogató üzenet. Az, hogy mi lesz a jövő, ha nyer a Fidesz a választásokon? Arról egy szó sincs. 4 éve annyit mondtak, hogy folytatjuk. Akkor is egyetlen szó volt a kampány, most is az.

Mi alapján tud mégis dönteni egy bizonytalan? Egy választópolgár, aki azt szeretné, hogy ne folytatódjon a demokrácia leépítése (Fidesz), aki nem szeretné, hogy további lopások, korrupciós ügyek legyenek (ez jellemző volt az összes eddig hatalmon lévő pártra), aki szeretné, hogy tényleg rendbe tegyék az egészségügyet és az oktatást, a két jelenleg legrosszabb helyzetben lévő területet Magyarországon.

momentum.png

Nehéz a kérdés. Orbán egyre inkább távolodik az EU-tól, ahonnan pedig rengeteg pénz érkezett, amit fejlesztettek az országon, az gyakorlatilag mind EU-s támogatásból történt. Ha ezt a csapot elzárják – vagy csak csökkentik az átfolyását – akkor hatalmas bajok lesznek.

Akkor mégis mi lesz, mi várható és hogyan lehet ebbe beleszólnia egy választópolgárnak? Jelenleg nagyon nehéz a döntés. Magyarország ugyanis nem csak következmények nélküli ország jelenleg, hanem tervek, programok nélküli ország is. A választás lutri, Orbánékon nincs mit számon kérni, hiszen nem is ígérnek semmit, de különben is, eddig bármikor kiderült egy politikusról, hogy hazudott – és ilyen volt már nem egyszer!!! – annak semmi következménye nem lett. A többi párt pedig csak általánosságokat ígérget, legtöbbjük (LMP és Momentum a kivételével) már bizonyíthatott volna, de nem tette. Egy biztos: a legrosszabb megoldás a passzivitás, ha otthon marad valaki és nem szavaz. Véleménye biztosan van mindenkinek, ezt pedig áprilisban elmondhatja. Fontos, hogy tegyük meg, hiszen bármit szeretnénk is, ez az egyetlen mód rá, hiszen a mondás is így szól:

Néma gyereknek anyja se érti a szavát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeletipad.blog.hu/api/trackback/id/tr9413655204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 07:40:00

@Womb Raider: pont azok a keleti országok a legelkeseredettebb náci országok, ahol a legkevesebb bevándolró él, ahol a legtöbb hülyének finja nincs a bevándorlókról.

vagy itt van az AFD választási eredménye térképen:

i0.web.de/image/770/32546770,pd=1.jpg

itt meg a menedékjogok kérelme terlületileg elosztva:

infographic.statista.com/normal/infografik_7999_asylantraege_in_den_bundeslaendern_n.jpg

hát nem ott a legnácibbak az emberek, ahol a legkevesebb a menekült?!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 07:41:27

@Womb Raider:

vagy itt van az AFD választási eredménye térképen:

i0.web.de/image/770/32546770,pd=1.jpg

itt meg a menedékjogok kérelme terlületileg elosztva:

infographic.statista.com/normal/infografik_7999_asylantraege_in_den_bundeslaendern_n.jpg

hát nem ott a legnácibbak az emberek, ahol a legkevesebb a menekült?!

ennél fényesebben nem lehet mutatni, hogy a nácik azok a hülye emberek, akiknek fingjuk nincs a menekültekhez, és pontosan ezért meghülyíteni meg lehetett őket.

A tudomány sosem téved! 2018.02.13. 07:43:36

@rabelais: neked viszont semmilyen érved nincs, csak személyeskedni tudsz
sok sikert áprilishoz, elvtársak!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 07:43:45

@Womb Raider: meg miután megmutattam, és lenyelted, hogy a Fidesz szavazói a magyar selejt, azután elég nehéz azzal jönni, hogy de nem a selejt az agymosott, hanem a többi ember.

index.hu/belfold/2017/05/16/integrity_lab_kutatasa_a_diplomasok_sorra_fordulnak_el_a_fidesztol/#

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 07:44:33

@A tudomány sosem téved!: neked semmilyen érved nincs, csak személyeskedni tudsz

Womb Raider 2018.02.13. 07:55:41

@rabelais: Ne nekem magyarázz, Merkelt győzd meg arról, hogy téved :) a hülye náci picsa...

Az integrity lab tendenciózusan a jobboldal lejáratását forszírozó "kutatásai" (megrendelésre gyártott propaganda szóróanyag..) cseppet sem érdekelnek.
Kicsit olyan a stílusod, mint Brendel Matyié... csak nem ez a másodnicked? Mert hasonlóan könnyen osztogatod a náci jelzőt (csak szólok.. ez már ott is lejárt lemez, ahol valóban mozgalom szerűen működnek szélsőségesen nacionalista csoportok..)
Egy biztos, a nagy felvilágosult humanista, akitől a nickedet loptad, biztos ne merészkedett soha odáig, hogy két -három millió polgártársát agymosott, selejt hülyének minősítse. No, de hát te nem vagy ő, csak egy felfuvallkodott hólyag, aki valamiért nagyon-nagyon sértett és mellőzöttnek érzi magát. Olyan Vágópistásan durcás :)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 07:57:12

@Womb Raider: tudsz bizonyítékot adni arra, hogy Merkel szerinted egész pontosan mit is vallott be?! nem

Gleccsertetű 2018.02.13. 07:57:23

@rabelais: Ja hülyék. Mégis százszor okosabbak, mint ti.

Womb Raider 2018.02.13. 07:58:13

@rabelais: "hát nem ott a legnácibbak az emberek, ahol a legkevesebb a menekült?! "

Talán ott a titok nyitja, hogy ezen közösségekben, területeken nagyon megválogatják az ott élők, hogy kiket fogadnak be, aztán később is ügyelnek arra, hogy a normáiknak megfelelően éljenek...és talán ennek preventív hatása, hogy nem vágynak közéjük azok, akik nem tervezi az integrálódást.. :)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 07:59:50

@Womb Raider:

"Ne nekem magyarázz, Merkelt győzd meg arról, hogy téved :) a hülye náci picsa..."

ez a te hazugságod.

"Az integrity lab tendenciózusan a jobboldal lejáratását forszírozó "kutatásai" (megrendelésre gyártott propaganda szóróanyag..) cseppet sem érdekelnek."

tehát megint az van, hogy egy felmérés van azzal szemben, hogy te mit szarsz ide.

"Egy biztos, a nagy felvilágosult humanista, akitől a nickedet loptad, biztos ne merészkedett soha odáig, hogy két -három millió polgártársát agymosott, selejt hülyének minősítse. "

ezt nem tudhatod. nem érv.

tehát látjuk, tényeid nincsenek, hazugságokkal akar "érvelni", meg azzal, hogy te az asztalra szarsz, és azt mondod, az a bizonyíték.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:00:40

@Gleccsertetű: nekem doktorim van. a Fidesz szavazóknak meg 8 általánosa.

Womb Raider 2018.02.13. 08:01:12

@rabelais: Csak annyit, hogy vannak az országban olyan területek (városrészek) ahová se a rendőrök, se a tűzoltó/mentők nem merészkednek be és hogy ezeket (ezt a helyzetet) akár a hadsereg bevonásával, de fel kell számolni.
Mi ez, ha nem beismerés? Eredj már...

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:03:55

@Womb Raider: a menekültek nem igazán tudják, hogy hol élnek a nácik, és a német hatóságok osztják szét őket, nem maguk döntik el. megint csak az derült ki, hogy fingod nincs az egészről.

és akárhogy is, de azt nem sikerült tagadnod, hogy Németországban is azok a nácik, akik kevésbé láttak menekültet, adott esetben egyet sem.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:04:41

@Womb Raider: nincsenek. nem mondott ilyet. hazudsz. ezt tudják az agymosott nácik: hazudnak.

Womb Raider 2018.02.13. 08:04:52

@rabelais: ejj... ééés? Ettől még maradtál az a frusztrált, pöcsméregető, keserű meg nem értett kis görcs. Aki több nicken bizonygatja, hogy mekkora ász.. ha nem venné észre a kedves vitapartnere :)

Womb Raider 2018.02.13. 08:08:29

@rabelais: :) Ha te mondod... (azért nézz utána)

Gleccsertetű 2018.02.13. 08:09:54

@rabelais: az unokatesóm azt mondja Dortmundban van olyan arab rész ahova a helyiek szerint nem érdemes bemenni kíséret nélkül (lány). de olvasva téged te az a fajta ostoba náci barom vagy aki azt hiszi azért mert egyszer nyaralt már Párizsban és látta a tornyot már minden négyzetcentiméterét ismeri az országnak. ugyanaz a nyomorult fasz vagy akiket bőszen szidalmaznol. mozdulj ki te buta belpesti szellemi toprongy kicsit a világba.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:10:35

@Womb Raider:

"Egy biztos, a nagy felvilágosult humanista, akitől a nickedet loptad, biztos ne merészkedett soha odáig, hogy két -három millió polgártársát agymosott, selejt hülyének minősítse. "

Csak utalnék arra, hogy a talán még nagyobb, felvilágosultabb humanista, Erasmus ennek egy egész könyvet szentelt.

hu.wikipedia.org/wiki/A_balgas%C3%A1g_dics%C3%A9rete

De hát egy műveletlen, hülye náci ezt honnan tudná?!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:11:59

@Gleccsertetű: Dortmund mellett és Párizsban is életem. Az én unkoatesóm azt mondta, hogy Orbán elmebeteg, Grázban kezelik, és veri a feleségét.

Gleccsertetű 2018.02.13. 08:12:13

@rabelais: ugyan. hazudozol össze-vissza

Gleccsertetű 2018.02.13. 08:13:11

@rabelais: ne hazudozz, nagyon átlátszó.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:14:58

@Gleccsertetű: " egyszer nyaralt már Párizsban "

Kifejezetten írtam, hogy éltem, 3,5 évet. De hát a hülye náci egy analfabéta barom. Un petit, debile, connard, c'est que tu es.

Womb Raider 2018.02.13. 08:17:34

@rabelais: A fékevesztett nácizásod téged minősít, PhD ide, PhD oda. Emberileg maradtál az a 0 aki mindig is voltál és ezt te is érzed. Ebből fakad a dühöd :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.13. 08:18:34

@Womb Raider: de ti tényleg nácik vagytok. ez van. attól hogy tagadod, még igaz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.13. 08:20:17

@Gleccsertetű: ne hazudozz, nagyon átlátszó! (A magyarban a felszólító mondatok végére 90-es IQ felett felkiáltójelet teszünk. Te nem, mert te egy Downk-kóros náci barom vagy.)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.13. 08:22:42

@Gleccsertetű: Hajdúborzasztóból, a tyúkólból nyomod a kretént, a fiktív unokatesódról, du Nazi Arscloch?! Du bist lächerlich.

Berelhetoreklamfelulet 2018.02.13. 08:23:44

@agarik: látom matek nem az erősséged...

Gleccsertetű 2018.02.13. 08:24:09

Jaj Matyi elbasztad a nickváltást

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.13. 08:24:52

@Berelhetoreklamfelulet:

" látom matek nem az erősséged... "

Látom, a magyar nyelv nem az erősséged.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:27:41

@Womb Raider: "Ebből fakad a dühöd :) "

Ti több millió ártatlan embert utáltok, te hülye náci! Aztán itt ugrálsz a dühről. Miért utálod te a szír menekültet, akit soha az életben nem látsz?!

A tudomány sosem téved! 2018.02.13. 08:28:15

@rabelais: :(
Megint azt csinálod.
Ha normális ember lennél, akkor (a fideszre szavaznál), leírtad volna, hogy csakis a DK-ra érdemes szavazni, mert ha elolvassuk a programjukat, láthatjuk, hogy ők hozzák el a kánaánt.
De ugye te nem vagy az.
Nekem mind1, felőlem nyugodtan szavazz szemkilövető szent ferencre, csak ne legyen kötelező...

Womb Raider 2018.02.13. 08:28:47

@Brendel Mátyás: Attól hogy te ráakasztod mindenkire, aki kétségbe meri vonni bármi állításod, attól még nem lesz náci :)
(Merkel a december 15.-i CSU pártkongresszuson mesélt arról, hogy a törvények alól a migránsok sem kaphatnak felmentést és nem bonthatják meg a társadalmi kohéziót :) a náci diktátor..

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:30:00

@Womb Raider:

Ti több millió ártatlan embert utáltok, te hülye náci! Aztán itt ugrálsz a dühről. Miért utálod te a szír menekültet, akit soha az életben nem látsz?! Mert vert az anyád, mert megerőszakolt az apád? Mert elbasztad az életed, és valakit utálnod kell érte?!

Én csak azokat a nagypofájú hülyéket utálom, akikkel beszélek, és konkrétan látom hogy hülyék, de még titeket se toloncolnálak ki Európából, mert nektek kell vécét pucolni. Én nem vagyok olyan hülye, mint ti.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:31:16

@A tudomány sosem téved!: pontosan ezt csináltam. De te egy analfabéta, hülye Fideszes vagy, aki arról is hazudik, hogy én itt ezen a blogon mit csináltam.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:33:02

@Womb Raider:

"Merkel a december 15.-i CSU pártkongresszuson mesélt arról, hogy a törvények alól a migránsok sem kaphatnak felmentést és nem bonthatják meg a társadalmi kohéziót "

Ami ugye válasz volt a fosós nácik rémálmaira, ráadásul a demokratikus válasz volt, egy triviális tény volt. Továbbá hazudtál, hiszen semmiféle no go zónák létezését nem vallotta be.

Ennyit tud a hülye náci. Hazudik, és lebukik. Hazug nácit könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát.

Exploiter 2018.02.13. 08:33:23

@rabelais:

Én elolvastam. A fele megfoghatatlan marhaság vagy kifejezetten rossz ötlet, a másik fele mögé pedig kéne némi fedezet.
8 oldalas repianyagnak jó, örökélet, ingyen sör

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:36:15

@A tudomány sosem téved!:

"Ha normális ember lennél, akkor (a fideszre szavaznál), leírtad volna, hogy csakis a DK-ra érdemes szavazni, mert ha elolvassuk a programjukat, láthatjuk, hogy ők hozzák el a kánaánt."

Visszanézhető, hogy az ironikus túlzásaidon kívül pont ezt tettem:

" rabelais · ateistaklub.blog.hu
2018.02.12. 15:17:13
A blogposter hülye. A legtöbb pártnak van programja, a blogposter hülye és lusta ahhoz, hogy elolvassa.

A DK programja például itt van:

web.dkp.hu/program/
..."

De hát amilyen hülye náci vagy, mi az neked, hogy pofánkba hazudsz itt arról, amiről itt van fent a bizonyíték, hogy hazudsz?! Ennyit tud egy Fidesz droid: még arról is hazudik, amiről itt fent kikereshető bizonyíték van.

Womb Raider 2018.02.13. 08:36:29

@rabelais: Honnan veszed, hogy én kit utálok? Vegyél be valami (ha felkeresel egy igazi doktort, akkor ír fel bogyókat..) mert már képtelen vagy józanul gondolkodni.
A szír menekültekkel tulajdonképpen alapból nincs gond. Ám attól még se jó, se rossz embernek nem lehet minősíteni valakit, hogy elvileg menekült... Azt, hogy jogosult-e a menekült státuszra, azt megfelelő szabályok alapján el lehet bírálni, de hogy aztán képes-e a befogadó közösséggel, a társadalommal együtt élni, azt a jövő igazolja vagy cáfolja.
A ngyobbik baj, hogy te érezhetően összemosol minden határátlépőt a 'szír menekültek'-kel , miközben kisebb hányaduk szír (vagy magát szírnek valló, papírok nélkül kalandozó..) és még kisebb hányaduk menekült :)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:37:23

@Exploiter: Én is "elolvastam" a Fidesz "programot": nincs. Ehhez képest minden jobb.

Womb Raider 2018.02.13. 08:40:01

@rabelais: Látom, gyorsan alkalmazkodsz és neki is kezdtél az alternatív valóság felépítésének :)

"Én nem vagyok olyan hülye, mint ti."
Mondták a hangok ? :)))))))

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:43:34

@Womb Raider:

"A szír menekültekkel tulajdonképpen alapból nincs gond. Ám attól még se jó, se rossz embernek nem lehet minősíteni valakit, hogy elvileg menekült... Azt, hogy jogosult-e a menekült státuszra, azt megfelelő szabályok alapján el lehet bírálni, de hogy aztán képes-e a befogadó közösséggel, a társadalommal együtt élni, azt a jövő igazolja vagy cáfolja."

jé, Németország pont ezt teszi. Magyarország meg pont ezt nem.

"A ngyobbik baj, hogy te érezhetően összemosol minden határátlépőt a 'szír menekültek'-kel , miközben kisebb hányaduk szír (vagy magát szírnek valló, papírok nélkül kalandozó..) és még kisebb hányaduk menekült :) "

Nem mosom össze őket. A nácik mossák össze őket (például, amikor azt mondják, a menekültek és a terrorizmus összefügg). A szír menekültek befogadása szerintem nem kérdés. Mert menekültek. És mert pontosan úgy jó vagy rossz emberek, mint bárki más. Az egyéb bevándorlók pedig szintén pontosan ugyanolyan mértékben jó és rossz emberek, mint mások. Náluk nincs erkölcsi kényszer a befogadásra. Viszont a szükséges és lehetséges mértékben Európa érdeke.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Nektek azt kéne elfelejtenetek, hogy olyanokat állítotok, hogy a menekültek vagy bevándorlók rosszabb emberek. A no go zónákkal pedig ezt állítjátok. Mert nyilván nem arra gondoltok, hogy Németországban a "német negyed" a no go zóna. És ez nácizmus.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:44:45

@Womb Raider: Nem, hanem neked 4 elemid van. Nyilván nem azért, mert túl okos voltál az egyetemhez.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 08:45:45

@Womb Raider: az, hogy Merkelről hazudtál, az ugye kínos, és hallgatsz róla, náci kutya?!

Womb Raider 2018.02.13. 08:54:20

@rabelais: nos, felhívnám a figyelmed, hogy nem az anyáddal társalogsz, szóval próbálj emberi módra váltani. A fröcsögő nácizásodat meg tartsd meg a kretén kölyködnek, már ha van..

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 09:01:11

@Womb Raider: nos, felhívnám a figyelmed, hogy nem az anyáddal társalogsz, szóval próbálj emberi módra váltani! (Ez is egy felszólító mondat. Onnan látom, hogy debil vagy, hogy még magyarul sem tudtál megtanulni.

Berelhetoreklamfelulet 2018.02.13. 09:01:44

Némán a libcsi bérkommentelőt @rabelais, hogy telespammelte az oldal felét.
Ha valaki ennyire elakar hitetni valamit, akkor ott valami bűzlik... bár végigolvasva, a komentjeinek a nagy részének nincs valóság alapja, de mit is vár az ember egy libtardtól...

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 09:02:12

@Womb Raider: Hazudozzál a gyerekednek, már, ha van, te náci kutya! És ne tagadd, hogy náci vagy, amikor beszopod a no go zónákat! Azért szopod be ezt a hazugságot, mert hinni akarsz benne, mert náci vagy.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 09:04:20

@Womb Raider: Mekkora a H-indexed? Hány idegen nyelven tudsz? Mi a végzettséged? Van neked bármilyen független bizonyítékod arra, hogy nem az a retardált náci vagy, aki a kommentjeidből kilátszik?! Nincs. Akkor meg ne hisztizz a 4 elemiddel, hogy okos vagy! Vagy a faszt. Hülye vagy, és azért vagy náci.

És azért se hisztizz, hogy ha a kitoloncolásig utálod az arabokat és feketéket, akkor nevén nevezik, hogy náci vagy.

Womb Raider 2018.02.13. 09:06:38

@rabelais: :) mozgasterblog.hu/blog/megis_vannak_no_go_zonak?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201802
Mürkül már azon is túlvan, hogy a multikulti csődjét elismerje, bevallja... de te/ti még mindig toljátok izomból :)

Womb Raider 2018.02.13. 09:08:15

@rabelais: Nos, akkor kérném az erre vonatkozó forrást, amiben "Az MTA" nyilatkozik arról, hogy a fideszesek hülyék, de Brendel Matyi okos...

Womb Raider 2018.02.13. 09:15:17

@rabelais: "És azért se hisztizz, hogy ha a kitoloncolásig utálod az arabokat és feketéket, akkor nevén nevezik, hogy náci vagy."

Már megint a szalmabábod... Nem utálok senkit a származása okán, ezt csak te állítod. Nem is szeretek pusztán ebből fakadóan senkit. A tettei fogják meghatározni miként viszonyulok hozzá. Az emberek legtöbbje pont így van ezzel, meg vannak, akik félnek és az előítéleteik (amik közvetett/közvetlen tapasztalatokon alapulnak) védelmébe húzódnak. A hozzád hasonló hasznos idióták mázlija, hogy a társadalom többsége megvédi őket, csökkenti a kockázatát, hogy erőltetett pozitív előítéletük/pozitív diszkriminációjuk áldozataivá váljanak. Ebből a szempontból bizony hibásan működik a mechanizmus. (Attól most eltekintek, hogy te még véletlenül sem úgy élsz, ahogyan prédikálsz. Soha nem merészkedsz olyan területekre, ahol az elméelted pillanatok alatt megdőlne..)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 09:35:12

@Womb Raider:

"Nem utálok senkit a származása okán"

Tehát nem gondolod azt, hogy az arabok vagy afrikaiak veszélyesek, hogy nagyobb számban követnek el nemi erőszakot, hogy bűnözők? Nem gondolod azt, hogy ezeket a bevándorlókat máshogy kéne kezelni, mint más bevándorlókat? Nem vagy a kvótarendszer ellen, amelyben ilyen bevándorlókról kellene elbírálni, hogy menekültek-e, és befogadni őket?

Tehát nem Orbán menekült-politikája mellett, hanem ellene vagy?!

" Soha nem merészkedsz olyan területekre, ahol az elméelted pillanatok alatt megdőlne."

Több ilyen területen voltam, mint te. Párizs külvárosaiban, Molenbeekben, a felemlített Dortmundban, de India sok nagyvárosában is, ahova te nem mernél elmenni.

Megint csak az derült ki, hogy fingod nincs semmiről, nagy merészen bekamuzol, hazudsz te bármit, mert náci vagy.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 09:35:49

@Womb Raider: ja, és Magyarországon éltem Tiszavasváriban és a nyóckerben.

Womb Raider 2018.02.13. 10:28:29

@rabelais: Nos, ez persze nem arra bizonyíték, amit állítottál :) Meg arra sem, hogy a saját kis világodon kívül bármiben is mérvadónak kellene tekinteni az általad leírtakat. :) Röviden: ettől még ugyanaz a beteg kis görcs maradsz, tele félelmekkel és túlkompenzált kisebbségi komplexus gyötör.
Nem érzed kínosnak, hogy folyton bizonygatnod kell, hogy mekkora ász is vagy, hogy folyton erőfeszítéseket kell tenned, hogy szinkronba hozd a magadról kialakított (és sugallni igyekezett ) képet azzal, amilyennek a külvilág lát, amilyen valójában vagy? Neked nem blogolni kellene, hanem frendszeresen eljárni egy jó pszichiáterhez... ha kell, ajánlhatok egyet. Nyugdíjas, de súlyos, kritikus állapotban lévő betegeket azért még elvállal :)

Nézd, ha nem szakítasz azzal a végtelenül ostoba gyakorlatoddal, hogy szalmabábokat püfölsz, akkor nem igazán van értelme, hogy veled cseverésszek. A másik nagyon rossz taktika, hogy mindent és mindenkit elutasítasz, kétségbevonsz, aki és ami nem illyeszkedig a saját narratívád korlátai közé. Mindenki hazudik, csak te vagy látó. Te mindenhol éltél, jártál, tapasztaltál és mindenhez (is) értesz. Nem fogok óvodás stílusban arról vitatkozni, ki mit és hol tapasztalt. Az sem érdekel, hogy te folyton a terminológián lovagolsz és még véletlenül sem pillantasz a sorok közé.. ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, ha úgy hápog, mint egy kacsa, ha olyan a csőre, mint a kacsának, az bizony no go zóna.. ahogyan azért ezt sokan, rajtad kívül persze.. szintén így látják.

Womb Raider 2018.02.13. 10:33:41

@rabelais: "hogy az arabok vagy afrikaiak veszélyesek, hogy nagyobb számban követnek el nemi erőszakot, hogy bűnözők?

Erre vonatkozó tapasztalatom nincs, de ettől még nem mellőzném a körültekintést és az óvatosságot.. már csak azért sem, mert az iszlám "kultúra" országaiban kissé más az értékrend és kissé másként ítélik meg a nők helyét a társadalomban :) Másrészt ezzel kapcsolatban számomra elgondolkodtatóak a svéd tapasztalatok, meg azok a híradások, amik bezony a migránsok ezen nációinak mutatványairól mesélnek. Ha nem baj, én nőként megelégszem ezzel és nem igyekszem a saját ezen irányú tapasztalataimat megszerezni :) Persze tudom, téged nem erőszakolt meg egy néger sem, tehát a négerek nem erőszakosak.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 10:38:28

@Womb Raider:

Na ennyit tudsz, ostoba náci. Igazad nincs, érved nincs, tényeid nincsenek, igazolni semmit nem tudsz, kérdésekre nem válaszolsz. Bizonyítékot kérsz, utána meg hisztizel, hogy "bizonygatok". Aztán jössz a kis mocskolódásoddal, amit én ezerszer inkább elmondhatok rólad alappal. Csak annyi a különbség, hogy te egy hülye kis senki vagy, és a tyúkólból nyomod a gyalázkodást, és gyűlölöd az embereket. Az állításaidat igazolni nem tudod, hazudsz, nem voltál még a tyúkólon kívül, de azt hiszed, ismered a szelektált álhíreidből világot. Elbasztad az életed, senkid nincs, munkanélküli vagy, 4 elemid van, és azt hiszed, neked attól jobb lesz, hogy gyűlölöd az arabot, aki az Aldiban eladó, és már többre vitte nálad.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 10:43:05

@Womb Raider: de tényleg, azért az hajmeresztő, amikor kis hülye paraszt a tyúkólból lehülyézi a tudóst, aztán bizonyítékot kér, aztán meg, amikor pofára esik, akkor azzal jön, hogy "milyen beteg már a doktor, adott bizonyítékot".

Bejártam a világot, sok embert ismerek mindenfele, a Fideszes droidoknál láttam már szegényebb embereket, de olyan gennyes, ostoba, faszfej embereket, mint ti, sehol a világon nem láttam. Ti vagytok a társadalom legalja, a selejt.

agarik 2018.02.13. 13:25:44

@Berelhetoreklamfelulet: Lássuk: 5 + 10 + 25 = 40%.
Asszem nálad lesz a probléma...

Berelhetoreklamfelulet 2018.02.13. 15:41:15

@Womb Raider: még... de ha isten is úgy akarja akkor remélhetőleg megfogja őt is dolgoztatni néhány svéd cserediák. Remélem majd utána postol is róla, hogy majd biztosíthassam az együtt nem érzésemről.
Az ilyen liberális férgek azt érdemlik.
Kár, hogy - az általuk olyannyira szidott - kormányunk az ilyen férgeket is védi az afrikai csőcseléktől, így sajnos kevés a esély arra, hogy megtapasztalja a "kultúrájukat". És sajnos neki is csak a szája nagy, arra bezzeg nem futja a bátorságából, hogy beköltözzön valamelyik gettóba egy kis kulturális meggazdagodásra...

Womb Raider 2018.02.13. 17:07:17

@rabelais: Nos, ezért felesleges volt küszködnöd a tanulással és feleslegesen pazaroltad az adófizetők pénzét...
" Elbasztad az életed, senkid nincs, munkanélküli vagy, 4 elemid van, és azt hiszed, neked attól jobb lesz, hogy gyűlölöd az arabot, aki az Aldiban eladó, és már többre vitte nálad."

Vannak itt, akik ismernek és együtt röhögünk azon, hogy milyen elvakult barom is vagy. Még te beszélsz előítéletekről, amikor minden hozzáészólásodból üvölt a sztereotip tévképzeteken alapuló gyűlölet?
Légy nyugodt, az életben elért eredmények és a sikeresség nem csak a tudományos fokozatokmeglétével, vagy hiányával minősíthető... Doktor úr... Apropos.. lapozz már vissza.. te azt állítottad, hogy az MTA arról adott papírt, hogy okosabb vagy, mint a fidesz szavazói. Erre még azért várjam a bizonyítékot, vagy elégedjek meg a szimpla csúsztatásoddal? Az már nem is lényeges, hogy nem az MTA, hanem a BMD IT Doktori Iskolája adományozta.. :) cukorfalat. Viszont ezentúl én is doktor úrnak fogom szólítani a férjem :)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 21:33:40

@Womb Raider:

Vannak itt, akik ismernek és együtt röhögünk azon, hogy milyen elvakult barom is vagy. Még te beszélsz előítéletekről, amikor minden hozzászólásodból üvölt a sztereotip tévképzeteken alapuló gyűlölet?

"Légy nyugodt, az életben elért eredmények és a sikeresség nem csak a tudományos fokozatokmeglétével, vagy hiányával minősíthető..."

Nem, de te minden minősítésen megbuktál.

"te azt állítottad, hogy az MTA arról adott papírt, hogy okosabb vagy, mint a fidesz szavazói."

Nem ezt állítottam. De hát egy Fidesz droidnak olyan rövid az esze, mint egy muslincának.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 21:35:21

@Womb Raider:

És btw. a Fidesz szavazók 90%-ának diplomája sincs, nemhogy doktorija. Mivel a trend folytatódott, valószínűleg közel 0%-os a Fidesz szavazó diplomások aránya. És nem azért nincs diplomájuk, mert túl okosak voltak az egyetemhez.

24.hu/kozelet/2017/05/15/kihatraltak-a-fidesz-mogul-a-diplomas-szavazok/

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 21:39:50

@Womb Raider:

"Vannak itt, akik ismernek és együtt röhögünk azon,"

Tehát te vagy az, akinek a hangok is megmondták...

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 21:46:38

@Womb Raider: a program és a védés az MTA-n volt.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.13. 21:59:54

@Womb Raider: ami az előítéleteket illeti. Te előítéletes vagy sok millió arabbal, muszlimmal, afrikaival, ázsiaival szemben. Mindenféle alap nélkül, nem is ismered azokat a személyeket, akikkel szemben előítéletes vagy. Én rólad mondtam pár dolgot, de hát látom, hogy debil vagy. Mindenféle más dolog mellett már csak abból is, hogy egy igazolt doktorival szemben te érvnek gondolod azt, hogy: "itt röhögcsélünk a képzeletbeli barátaimmal". Azután, hogy nagy ironikusan beírtad, hogy "a hangok is megmondták?". Azután te elköveted pontosan azt a marhaságot, amit ironizáltál. Nevezetesen, hogy ha nincs igazolásod, akkor bemondhatsz te akármilyen nagyot, az NEM ÉRV. Én meg mégiscsak hoztam külső bizonyítékot az állításomra, nem azzal jöttem, hogy a barátaim is mondták.

És konkrétan te sokkal durvább dolgokat mondtál rólam, amiről fingod nincs, mint én rólad. Aztán hisztizel, ha visszakapod. És ismétlem, ebben a vitában külső mércét, bizonyítékot csak én hoztam. Te semmit nem tettél le az asztalra.

Womb Raider 2018.02.14. 06:46:53

@rabelais: Most komolyan az Integrity Labos nagy-nagy felmérésekkel igazolod magad??? Hol a metodika, mekkora mintán végezték a felmérést? Mivel te mindenhez (is) értesz, biztosan tudod, hogy milyen jól lehet egy felmérés kimenetelét befolyásolni a kezdeti paraméterek okos behangolásával és mennyi mozgástér van a kiértékeléskor is. Az IL erősen "liberális" kötődésű, azt gyárt, amit kérnek..
A doktoridon lovaglás meg annyiból kínos, hogy minden állításod végső igazolásaként lobogtatod, az egy szűk, specializált területen dokumentált kompetenciádat. A világ azért annál kissé komplexebb, mi több.. sokszínűbb, hogy világverő informatikus tudósként mindenre nálad legyen a végső, a tökéletes megoldás. A PhD nem a bölcsek köve, te viszont ezt igyekszel sugallni.. Mégegyszer: volt pofád azt állítani, hogy papírod van arról, te okosabb vagy a fideszes szavazóknál. Ha múűszaki ember, mi több... "tudós" vagy, akkor tudod, hogy hazudsz. (de minimum pongyolán fogalmazol, pökhendi öntelt hólyag módjára) A fidesz szavazók egy jelentős részénél okosabb vagy.. meg vannak köztük nálad messze okosabb és messze intelligensebb emberek. Ahogyan az ellenzék háta mögé sorakozók között szintén. Ettől még lehetsz szar ember, kenheted a hajadra a diplomád és a doktorid, gyárthatod az önigazoló, öntömjénező posztogat, blogokat, nickeket szakmányban. A tudásod eszköz, de mire használod? Tényleg elhiheted, roppant mókás, ahogyan folyton bizonygatod: én nagyon okos vagyok ám, tessék engem komolyan venni, nekem papírom van a nagyon okosságomról. :)
Egy biztos... nem vagy se tévedhetetlen, se mindentudó, kár pózolnod.
Az előítéleteidel terhelten haláli viccdesen tudsz szónokolni a toleranciáról, amikor te egy -két népcsoporttal szemben végtelen elnéző, viszont egy másikat vidáman nácizol, mert a buta fejed azt diktálja: fidesz szavazó>náci (sőt... buta náci). Nos, javaslom, egyszer olyan helyen vezesd elő nagyívű elméleted, ahol hús-veér emberek vannak, azok közül, akiket harsányan becsmérelsz. Ott megvédheted az elméleted, az 'éretekezéseid'.. talán még egy doktorit is begyűjthetsz.. vagy egy idő után sok valódi doktor között ébredsz :)

"Nem ezt állítottam. De hát egy Fidesz droidnak olyan rövid az esze, mint egy muslincának."

""Én nem vagyok olyan hülye, mint ti." (ezt írtad te)
"Mondták a hangok ? :)))))))" Ezt kérdeztem én..
Amire jott a válaszod:
"Az MTA mondta!"

"És ismétlem, ebben a vitában külső mércét, bizonyítékot csak én hoztam."

Pontosítsunk... ebben a vitában csak a saját érveid, állításaid és 'bizonyítékaid' fogadtad el.
Persze.. a multikulti jó, mert te azt mondtad. Mert magasan kvalifikált eberek többsége képes együtt dolgozni jó fizetésért.. Ám bizonyára feltűnt, hogy a migráció felerősödése pont nem ezeket az embereket önti Európa nyakába.. mert hát hogyan is öntené, amikor az arab térség nem éppen a kimagasló tudományos aktivitásáról híres..ahogyan a szubszaharai terület, vagy az afgán sivatag sem.Nagy hangon szónokolsz a vallás, az egyházak ellen, gúnyolod a vallásos embereket, de valamiért mérhetetlen toleranciával kompenzálod mindezt a muszlimokkal szemben. ... Vagy téged csak az Európát és a nyugati országokat jobbára domináló keresztény kultúra és hagyományai irritálnak? Mesélj már arról, a beözönlő muszlim sokadalom mit is tett hozzá Európához kulturális téren? ...és milyen áron, milyen kockázattal?

A tudomány sosem téved! 2018.02.14. 07:52:40

@rabelais: :x
Az hogy te elhiszed, hogy a DK a programjával elhozza a tejjel mézzel folyó kánaánt, bevezeti az ingyenpénzt, igazmondo szent ferenc pedig az új megváltó, a magyar jézus krisztus, hogy ebben fanatikusan hiszel, ez mindennél jobban igazolja, hogy ki is a hülye... :x

A tudomány sosem téved! 2018.02.14. 07:53:15

@A tudomány sosem téved!: de felőlem hidd ezt, csak ne legyen kötelező, mint a védőoltás

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.14. 08:28:23

@A tudomány sosem téved!: én azt gondolom, a DK programja messze jobb, mint a Fidesz káros programja. Ha te nem, akkor hülye vagy. Egyébként tudjuk, hogy hülye vagy más vitatémákból.

A tudomány sosem téved! 2018.02.14. 08:33:15

@rabelais: ja, mindenki hülye, aki nem rátok szavaz.
Ez az Szdsz mentalitás, már többször fényesen bevált.
Sok sikert áprilisban, elvtárs!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.14. 09:00:25

@Womb Raider:

"Most komolyan az Integrity Labos nagy-nagy felmérésekkel igazolod magad???"

Most komolyan, te nem igazolsz semmit, csak mások igazolásának anyázására futja?!

Most komolyan, Integrity Lab versus Womb Raider. Melyiknek higgyünk?!

" Hol a metodika, mekkora mintán végezték a felmérést?"

Neked hol a metodikán, mekkora mintát végezted a felmérést?

" Mivel te mindenhez (is) értesz, biztosan tudod, hogy milyen jól lehet egy felmérés kimenetelét befolyásolni a kezdeti paraméterek okos behangolásával és mennyi mozgástér van a kiértékeléskor is."

Ezt tudom, de azt is tudom, hogy a hasraütésre bemondasz valamit, azt még könnyebb behazudni.

"minden állításod végső igazolásaként lobogtatod"

Hazudsz. Kismillió érvet, bizonyítékot igazolást hoztam, a doktorimat azért hoztam, mert rákérdeztél.

" volt pofád azt állítani, hogy papírod van arról, te okosabb vagy a fideszes szavazóknál."

még egyszer: nem ezt állítottam, hazudsz:

"A fidesz szavazók egy jelentős részénél okosabb vagy.. meg vannak köztük nálad messze okosabb és messze intelligensebb emberek. Ahogyan az ellenzék háta mögé sorakozók között szintén."

Lehet itt mismákolni, elkenni, de a Fidesz szavazók butábbak az ellenzéknél, erről felmérés van. Nekem meg van egy olyan végzettségem, ami a Fidesz szavazók közül gyakorlatilag senkinek nincs. Most hiába jössz itt azzal, hogy lehet, hogy van egy Fidesz szavazó, aki okosabb nálam. Lehet, hogy nincs. Ez nem érv.

" Ettől még lehetsz szar ember"

Ez nem volt kérdés. És szerintem te szar ember vagy. És az összes Fidesz szavazó szar ember, mert egy idióta, geci, náci pártra szavaznak.

"A tudásod eszköz, de mire használod?"

jó életem van, jól használom. például nem vagyok frusztrált, nem kell menekülteket utálnom, meg multicégeket utálnom, mint neked, hogy az elbaszott kis életedet kompenzáld.

"Az előítéleteidel terhelten haláli viccdesen tudsz szónokolni a toleranciáról, amikor te egy -két népcsoporttal szemben végtelen elnéző, viszont egy másikat vidáman nácizol"

Az én nácizásom, és a ti migránsozásotok között az a különbség, hogy:

1) Én olyan nézeteitek miatt nácizlak titeket, amiket ti tényleg vallotok. Én nem ártatlanokat nácizok, és nem a bevándorlókkal szemben elfogulatlan, rendes embereket nácizok. Ti viszont emberek milliói ellen uszítotok, akik nem robbantottak, nem erőszakoltak meg senkit, nem követtek el semmit. Egy részük esetleg átlépett illegálisan egy határt, ez a legnagyobb bűnük, de ti terroistaként meg kéjgyilkosként kezelitek őket.

2) Én nem mondom, hogy toloncoljanak ki titeket Európából. Az én nácizásom nem uszít tettleges következményekre.

És a tolerancia ponosan arról szól, hogy lehet neked sokféle véleményed, sok mindenkiről, de ne uszíts tettlegességre! Ti uszítotok tettekre! Ti ártatlan emberek életét rontjátok el. Én nem rontom el senkinek az életét.

Ez a különbség, te kis geci agyhalott faszfej, amit nem fogsz fel, mert hülye vagy. Te sorozatban azt hiszed, hogy igazad van, pedig csak sorozatban nem fogsz fel semmit.

"a buta fejed azt diktálja: fidesz szavazó>náci (sőt... buta náci). Nos, javaslom, egyszer olyan helyen vezesd elő nagyívű elméleted, ahol hús-veér emberek vannak, azok közül, akiket harsányan becsmérelsz. Ott megvédheted az elméleted, az 'éretekezéseid'.. talán még egy doktorit is begyűjthetsz.. vagy egy idő után sok valódi doktor között ébredsz :)"

Tehát azt mondod, hogy a Fidesz szavazók nem nácik, amit az is mutat, hogy összevernének. Szépen tökön szúrtad magad.

"""Én nem vagyok olyan hülye, mint ti." (ezt írtad te)
"Mondták a hangok ? :)))))))" Ezt kérdeztem én..
Amire jott a válaszod:
"Az MTA mondta!""

Na látod, ez egészen más, mint ahogy te visszaadtad. A "ti" az nem az összes Fidesz szavazó. A te debil beszólásoddal a párbeszéd elcsúszott, és az arra adott riposztnál nem mondtam, hogy ez az első állítás teljes igazolása. Lehet csak az első félmondat igazolása is.

Ezt megismétlem, mert nem tudtad cáfolni: ebben a vitában külső mércét, bizonyítékot csak én hoztam. Te nem hoztál semmiféle külső bizonyítékot, tehát ne hisztizz, hogy nem fogadtam el!

"Mert magasan kvalifikált eberek többsége képes együtt dolgozni jó fizetésért.. Ám bizonyára feltűnt, hogy a migráció felerősödése pont nem ezeket az embereket önti Európa nyakába."

A migráció olyan embereket önt Európa nyakába, akik kb olyan kézettek, mint a Fidesz szavazók. És szükség is van Európában kvalifikálatlan emberekre is.

"Nagy hangon szónokolsz a vallás, az egyházak ellen, gúnyolod a vallásos embereket, de valamiért mérhetetlen toleranciával kompenzálod mindezt a muszlimokkal szemben. "

Világosan kifejtettem, hogy a muszlimok se nem jobbak, se nem rosszabbak, mint a keresztények. Abból, hogy nem vagyok ostoba muszlimfóbiás, mint ti, nem következik, hogy muslimbarát vagyok. Megint csak a Fidesz droid egybites logikáját látjuk.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.14. 09:03:46

@Womb Raider:
Ezt is világosan kifejtettem itt:

ateistaklub.blog.hu/2015/09/06/lehet-e_menekultparti_egy_militans_ateista

Félek, hogy meghaladja a képességeidet a felfogása.

"... Vagy téged csak az Európát és a nyugati országokat jobbára domináló keresztény kultúra és hagyományai irritálnak?"

Mindkettő irritál. Mivel a keresztények már itt vannak, ezért a muszlimok nem rontanak sokat a helyzeten. És vannak fontosabb szempontok, amik a bevándorlás mellett szólnak. Egy ateista sem csak ateista, vannak más szempontjai, még ha ezt a Fidesz droid nem is tudja felfogni, mert ő a lábujjától a feje búbjáig benne van Orbán seggében.

" Mesélj már arról, a beözönlő muszlim sokadalom mit is tett hozzá Európához kulturális téren? ...és milyen áron, milyen kockázattal? "

Az iszlám kultúra kb ugyanúgy adott a világkultúrához, mint a keresztény, és kb ugyanazon az áron. Hogy csak olyan közhelyeket mondjak, ami csak egy agyhalott Fidesz droidnak új: te arab számokat használnál, ha tudnád, hogy mi az a matek. Vagy nekik köszönhetjük, hogy Aristotelest olvashatnk. Nem, nem a Fidesz droidok, azok nem olvasnak ilyet, az értelmes emberek.

Itt van egyébként egy komoly összefoglaló:

en.wikipedia.org/wiki/Islamic_world_contributions_to_Medieval_Europe

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.14. 09:07:26

@Womb Raider: arra, hogy a menekültek vannak olyan képzettek, mint a Fidesz szavazók itt olvashatsz, itt kaphatsz bizonyítékot:

wordpress.com/post/ertelemblog.wordpress.com/34

És ismétlem, te egész ámokfutásod alatt soha egyetlen bizonyítékot, külső forrást, semmit nem hivatkoztál. Te mindig a saját hülye fejedből állítottál hülyeséget, a saját hasadból hazudtál.

Te nulla vagy.

Womb Raider 2018.02.14. 15:59:09

@rabelais: Tudom, tudom.. az Integrity Lab aszonta.. punktum. Láthanók a móccertant, vagy bármit, vagy gondoljunk arra, hogy ők is csak megrendelő vezérelt hasbeszélők? :) Aztán az ellenzék táborának ezen a téren van-e oka büszkélkedni? Mert ha belegondolsz , az ország összes diplomását kivonva a szavazók közül, még mindig jut az ellenzék elit pártjainak is szavazó.. :) Ha nem is sok..
Másfelől.. ha a gőgös önteltséged pár másodpercre félreteszed, talán belátod: legyetek IQ túltengéses küldetéstudatos világmegváltók, ahhoz, hogy végtelen tehetségeteket kibontakoztassátok, ahhoz be kell kerülni a hatalomba és ahhoz meg az kell(ene), hogy leszáljatok a magas lóról és megpróbáljatok azokkal szót érteni, akiknek a szavazata nélkül a pálya szélén kibicelhettek továbbra is. Az viszont úgy nem megy, hogy "Hé, paraszt!"
Elszomorít, minden bizonnyal, de vígasztaljon, hogy sehol a világon nem találsz annyi kellő IQ-val rendelkező embert, amennyi egy választás megnyeréséhez elegendő :) Főleg, hogy a valóságban az értelmiségi réteg is eléggé megosztott pártpreferenciákat tekintve.
Lehet, te azt hiszed, hogy a fidesz szavazói valami alja , gyülevész csürhe, talán ez gyógyír a bánatodra, hogy egetverő tálentumod kibontakoztatása és a babérok learatása (meg egyebek, amit te jogosnak és megérdemeltnek vélsz) nos, ez egyelőre még csak a tőled ismert keretek közé szorul. Mert a ti oldalatokon okos és buta emberből egyaránt kevés van ahhoz, hogy a véleményetek , nézeteitek érvényre jussanak. Túl magas lett az elefántcsont torony, élő példája vagy annak, hogy a tudás jellemhibákkal párosulva akadálya annak, hogy a magát vezetésre szánó politikai elit képes legyen érdemi kommunikációt folytatni a választóival. Hiába a tudomány, ha itt másra volna szükség :) Azzal nem lehet hatni az emberekre, ha a kérdéseiket elintézed azzal, hogy én okosabb vagyok, mint ti, nektek kuss :) csináljátok amit mondok.

Womb Raider 2018.02.14. 16:18:02

Ja igen.. a muszlimok.. amikor megláttam a linket, jót nevettem... a középkor már elmúlt, de ez ne zavarjon .
A felsorolásból kimaradt pár innováció: darus akasztás , autógumiban elégetés, kamionnal tömeges gázolás. Gyerekek bombahordozóvá alakítása..
Mondjuk az is igaz, mi lenne velünk a derült éjszakákon rán mosolygó féhold nélkül?
A te kis kedvenceid a vallásuktól delíriumos jókedvükben egy fél kontinenst élhetetlenné tettek, az erőforrásaikhoz arányaiban semmiképpen nem passzoló családmodelljüknek hála idő kérdése, hogy a néhány millió beszivárgó menekült százmilliós erősítést kapjon. Hol fogod és miként meghúzni a határt? Mert nem csak a szerinted magasan kvalifikált szírek özönlenek majd (ahogyan persze most sem.) hanem jönnek a fantasztikus találmányukat a klassz kis arab számjegyeket sem ismerő félnomád tömegek is.
Olvastam a citált írásodat.. meg a reakciókat és minő meglepetés, vidám nácizást és parasztozást fedezhettem fel, a fékezett habzású kereszténygyűlöleted táptalaján. Szóval te ne szónokolj kirekesztésről, előítéletekről, elvakultságról, általánosításról. Az biztosan feltűnt, hogy nem sok egyetértésre találhattál a hozzászólások között.. a meg nem értett zseni fájdalma ez.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.14. 18:49:54

@Womb Raider:

Én hivatkoztam külső bizonyítékokra, te a saját faszodból szopott hülyeséget hiszed érvnek. Mert egy hülye Fideszes barom vagy.

"hatalomba és ahhoz meg az kell(ene), hogy leszáljatok a magas lóról és megpróbáljatok azokkal szót érteni, akiknek a szavazata nélkül a pálya szélén kibicelhettek továbbra is. Az viszont úgy nem megy, hogy "Hé, paraszt!""

1) A pártok nem is ezt csinálják, én nem vagyok párt, én nem akarok hatalomba kerülni.
2) Vannak olyan hülyék, mint te, akiket meggyőzni nem lehet, csak manipulálni. De manipulálással, a hülyékkel hatalomra kerülni, az oda vezet, ahova a Fidesz vagy ahova Hitler vezetett. Ő is képes volt manipulálni a hülyéket és hatalomba jutni. Neked nyilván példaképed.

Én örülök, hogy az ellenzék ebbe nem megy bele.

" Lehet, te azt hiszed, hogy a fidesz szavazói valami alja , gyülevész csürhe"

Mint mondtam, nekem erre van bizonyítékom.

Te az ellenkezőjét hiszed, de csak a saját faszodból szoptad. Gyógyír az elbaszott kis életedre.

Ismétlem: az emberek manipulálása nem minden. Arra Hitler is képes volt.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.14. 18:55:04

@Womb Raider:

"A felsorolásból kimaradt pár innováció: darus akasztás , autógumiban elégetés, kamionnal tömeges gázolás. Gyerekek bombahordozóvá alakítása.."

Inkvizíció, keresztes háborúk, boszorkányégetés, pedofília, északír terrorizmus, boszniai népirtás, ruandai népirtás...

"Hol fogod és miként meghúzni a határt?"

Az élet, a különböző szervezetek és országok hűznak egy határt. Az biztos, hogy Orbán határa egy kétszínű, geci náci határa. Mert még ha azt mondaná, hogy Magyarország olyan szarul teljesít, hogy 0 menekültet tud befogadni, de nem ezt mondja a faszfej!

" Mert nem csak a szerinted magasan kvalifikált szírek"

Megint csak ömlik a náci szar a szádból. Már igazoltam, hogy a szírek vannak olyan jól kvalifikáltak, mint a Fidesz szavazók.

Womb Raider 2018.02.15. 07:04:46

@rabelais: "Megint csak ömlik a náci szar a szádból. Már igazoltam, hogy a szírek vannak olyan jól kvalifikáltak, mint a Fidesz szavazók."

Persze ezen 'bizonyíték' helytállósága is megkérdőjelezhető, de legalábbis zavaró ellentmondásokat mutat más statisztikákkal, nyilatkozatokkal.. Meg azt se felejtsük el, hogy a diplomák közé rutinból egyenlőségjelet tenni (főleg azok esetében, ahol valójában nincs papír, csak bemondásra húztak egy strigulát) azért dőreség. Plusz.. milyen területeken születtek ezek a diplomák?
"http://old.mta.hu/tudomanydiplomacia/a-damaszkuszi-uton-91381/"
Valahogy ez sem azt sugallja, hogy világrengető színvonalú ott a felsőoktatás..Végül.. pont a szír menekültek (a valóban szír, valóban menekültek) zöme tervezi a hazatérést.. Ja.. a migránsok nálunk tábort verni készülő hányada szír (vagy iráni) A többi viszont elég gyalázatos..de tudod mit, próbáljanak az ellenzéki pártok Szíriában, esetleg Iránban elindulni a választásokon. (Csak egy a fontos: semmi buzulás, buzulás az nuku..)

No.. az innovációk. Nos, a pedofília az arab világban abszolút nem ismeretlen, az afgán kisfiúk sokat tudnának mesélni. Az északír terrorizmus kismiska ahhoz képest, ami a muszlim meg úgy általában az afrikai törzsi konfliktusok keretében milliárdnyi ember életét keseríti meg..finoman szólva. A boszniai népirtás elég kétélű dolog, ott mindkét oldal sáros volt rendesen, a ruandai buliban sem nagyon látom szerepét az egyháznak, ott két törzs között ment a bunyó , ahogyan kell, némi fajelmélet és végtelen butaság koktélja, fűszerezve a népesedési problémákból fakadó feszültségekkel..
A dél-afrikai csetepaté is vicces, mert bár a boxos csapat visszaütése látványos, viszont végül őket fogja padlóra vinni és ott sem elsősorban a vallás/egyház vitte a prímet, csak a szimplán a gyarmatosítás hozadéka (Ahogyan a migráció egyik jelentős komponense ez itt az EU volt gyarmattartó országai esetében is.)

Womb Raider 2018.02.15. 07:13:38

Az időben visszamenve (hosszabb-rövidebb távra) mindig azt látod, hogy a számunkra érdekes konfliktusok valahogy jobbára a keresztény és az arab világ között zajlottak. Hogy ki is kezdte, már nehéz kibogozni, de az is biztos, hogy a buta, fanatikus muszlimok zöme manapság is pontosan olyan módon tekint a hitetlenekre, mint az ősei. Ez kockázat forrása, mert egy muszlim nagyon rendesen tud viselkedni a hitetlenek között, meghúzza magát.. majd akkor térjünk vissza a probléma vizsgálatára, amikor a két "felekezet" számossága egy országon belül összemérhető lesz. Mert miért is ne lehetne ilyen állapot? Idő kérdése.
Mégegyszer: Nem a keresztények , a keresztény hagyományok/eszmék/szokások uralta, azok felügyelte térségek azok, ahol civilizált embernek nincs maradása tartósan. Ez miről árulkodik? A végtelen iszlám bölcsességről, a legendás arab humanizmusról? Nyilván nem minden arab/muszlim idióta véreskezű barom, csak sajnos bőven több, mint ami felett elegánsan át lehet siklani. Amíg buta ember és iszlám lesz a földön, addig tartsd szárazon a puskaport!

És most háromra: náci-náci-náci!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 07:53:37

@Womb Raider:

Megint csak annyit tudsz, Fidesz-droid, hogy semmi bizonyítékod, csak az én bizonyítékaim ellen kapálódzol.

" milyen területeken születtek ezek a diplomák?"

miért, a Fideszes szavazók diplomája, annak a 2-3 embernek, aki maradt, miből született? büfé-ruhatár szakból.

""http://old.mta.hu/tudomanydiplomacia/a-damaszkuszi-uton-91381/"
Valahogy ez sem azt sugallja, hogy világrengető színvonalú ott a felsőoktatás.."

sehol semmi bizonyíték.

" pont a szír menekültek (a valóban szír, valóban menekültek) zöme tervezi a hazatérést."

1) megint ideszarsz egy állítást, bizonyíték nélkül
2) ha tervezi, akkor mi a bajod velük?

"A többi viszont elég gyalázatos."

Megint csak a náci szar folyik a szádból, bizonyíték nélkül.

"Az északír terrorizmus kismiska ahhoz képest"

Az északír terrorizmus nagyobb volt, mint a muszlim terrorizmus Európában. Ott volt a statisztika, hülye Fideszes droid!

"A boszniai népirtás elég kétélű dolog, ott mindkét oldal sáros volt rendesen"

30ezer muszlim civil, versus 4ezer szerb és 2,5 ezer horvát. a hülye Fideszes droid csak relativizál, de hazudik.

en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_War#Casualties

" a ruandai buliban sem nagyon látom szerepét az egyháznak"

A Fideszes droid műveletlen fasz.

www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/pope-francis-admits-catholic-priests-10063287

"a boxos csapat"

aztán sipítozol, hogy megmondom, náci vagy

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 07:57:46

@Womb Raider:

"muszlimok zöme manapság is pontosan olyan módon tekint a hitetlenekre, mint az ősei. "

ahogy a keresztény fanatikusok zöme is.

"amikor a két "felekezet" számossága egy országon belül összemérhető lesz."

ld India. megoldható.

"Mégegyszer: Nem a keresztények , a keresztény hagyományok/eszmék/szokások uralta, azok felügyelte térségek azok, ahol civilizált embernek nincs maradása tartósan."

a kereszténységet már legyőzte a szekularizmus. az iszlám nem is fog ellene nyerni. ezekben az országokban.

"És most háromra: náci-náci-náci! "

a "boxos csapat" után hisztizel, hogy nem vagy náci?! a megnyilvánulásaid, előítéleteid egy utolsó kocsmatöltelék szintjén lévő nácira utalnak, de hisztizel, hogyha tükröt állítanak eléd.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 08:01:44

@Womb Raider: A Fidesz szavazóknál nagyobb a diplomások aránya Németországban a szír, az iráni, az iraki és a pakisztáni menekülteknek.

ertelemblog.files.wordpress.com/2017/09/menekc3bcltekiskolazottsag.png?w=768

de a Fideszes droid urgál.

Womb Raider 2018.02.15. 08:34:51

"az észak-ír terrorizmus nagyobb volt Európában, mint a muszlim terrorizmus:"

persze... azért arra ne vegyél mérget, hogy ez nem fog változni... mivel gyengeelméjűnek tűnsz, emlékeztetlek: nem a keresztények menekülnek a muszlim világba, hanem fordítva (mondjuk a menekülésnek gátja is lenne, de ez mellékes. Szóval a kedves arabusaid vágynak a mocskos keresztények világába, ahol a rémséges ír terroristák garázdálkodtak , nem pedig fordítva. :) Sikerült felfogni?

@rabelais: "A Fidesz szavazóknál nagyobb a diplomások aránya Németországban a szír, az iráni, az iraki és a pakisztáni menekülteknek. "
Kicsi butsu... te még hiszel a mesékben? Osztán ezen magasan kvalifikált embertömeg miért is nem tud beilleszkedni a német gazdaság és társadalom vérkeringésébe? (itt is megjegyezném, hogy ezen országokból sem a keresztény terrorizmus űzi el a nyomorultakat, hanem a muszlim szélsőségesek, a vallási fanatizmus és a különböző irányzatok közti feszültségek. (Mondjuk a keresztények nagyjából közös összefogással utálják, de te álmodozhatsz. )

"miért, a Fideszes szavazók diplomája, annak a 2-3 embernek, aki maradt, miből született? büfé-ruhatár szakból."
Na, ezt felesleges volt. Ha valahol sok a szolfész-köldöknézés terén diplomázottak és persze a gendermérnökök aránya, na hát az pont a libbant szekció. Szóval, csak óvatosan.

[a szír hazatelepülésről]
"1) megint ideszarsz egy állítást, bizonyíték nélkül
2) ha tervezi, akkor mi a bajod velük?"
Nem fogok folyton linkelgetni, kövesd a napi politikát (húzd ki a fejed a seggedből) és olvashatod. Másrészt én soha nem mondtam, soha, hogy az integrálódni hajlandó, normakövető és elfogadható értékrendet, szokásokat követő emberekkel bármi bajom lenne. Te meg erre hozz bizonyítékot, ezen állításodra. Az más kérdés, hogy csak attól, hogy valaki 'mnenekült' a világ túlsó feléről (aminek szétcseszésében akár még tevőlegesen részt is vett), nos attól bizony nem fogok meghatódni. Tessen csak hazaügetni, szépen, aztán rendet tenni a portán. Ő szarta körül, ő takarítsa el. Nehogy már ennek a párszáz millió dolgozó embernek kelljen a fél világ problémáira megoldásokat adnia.

"ld India. megoldható."
Ja... egymáshoz viszonyítottan ötszörös túlerőben van a hinduizmus és arra is van aktuálisan példa, hogy a hindu szélsőségesek vidáman ritkatják a keresztényeket. Meg (bár ez nem India) a buddhisták a muszlimokat :) Szóval tényleg szép a sokszínűség. A különböző vallások fanatikusai (mert olyanok mindig voltak, vannak és lesznek) klasszikus feszültségforrások és az erőszak melegágyai.

"a "boxos csapat" után hisztizel, hogy nem vagy náci?! a megnyilvánulásaid, előítéleteid egy utolsó kocsmatöltelék szintjén lévő nácira utalnak, de hisztizel, hogyha tükröt állítanak eléd."

Kis kutyus... ha mégegyszer születnék, Pavlovnak születnék és téged tanulmányoználak. Ahogyan ugrasz egy-egy neked vetett csontra.. tanítani való. A vezényszavakkal is boldogulsz? teszek egy próbát: lábhoz!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 09:38:28

@Womb Raider:

"persze... azért arra ne vegyél mérget, hogy ez nem fog változni.."

tények helyett a fikcióiddal akarsz érvelni, mert hülye, Fideszes droid vagy. szerintem az iszlám terrorizmus csökkenni fog Európában. Már most csökkent, mert az ISIS-t praktikusan majdnem legyőzték.

"nem a keresztények menekülnek a muszlim világba, hanem fordítva"

Nem a nyugatiak menekülnek Magyarországra, hanem fordítva.

Azt senki nem vitatta egyébként, hogy Németország nem jobb, mint Szíria, én azt mondom, hogy Németországban a muszlim semennyivel nem rosszabb, mint a keresztény. 4 millió török él Németországban évtizedek óta, különösebb gond nélkül.

"a kedves arabusaid vágynak a mocskos keresztények világába"

A kedves magyarjaid vágynak a "hanyatló nyugat" világába, ahol a rémséges muszlim terroristák "garázdálkodnak", nem pedig fordítva. Sikerült felfogni?

"Osztán ezen magasan kvalifikált embertömeg miért is nem tud beilleszkedni a német gazdaság és társadalom vérkeringésébe?"

Be tud. Az nem érv, hogy ismételgeted a náci előítéleteidet, nulla igazolásod van, az én igazolásaimra meg behunyod a szemed. EZ egy korlátolt, agyhalott náci viselkedése.

Egyébként még egy példa egy kis etnikai tisztogatásra Afrikában keresztények által.

www.reuters.com/article/us-centralafrica-inquiry/ethnic-cleansing-in-central-african-republic-no-genocide-u-n-inquiry-idUSKBN0KH2BM20150108

"Ha valahol sok a szolfész-köldöknézés terén diplomázottak és persze a gendermérnökök aránya, na hát az pont a libbant szekció. "

A Fidesz szekció. Megint nincs igazolásod semmire, megint csak böfögni tudsz.

" Nem fogok folyton linkelgetni, kövesd a napi politikát"

Követem. Minden egyes esetben, amikor nem linkeltél, nem volt igazad. Most sincs. Ha nem linkelsz, akkor a te hazugságod áll az én igazságom ellenében, amit én linkelni szoktam. Ez nem érv részedről. És te ezt nem fogod fel, mert HÜLYE VAGY. Link nélkül hazudozni, azt bárki tud.

"én soha nem mondtam, soha, hogy az integrálódni hajlandó, normakövető és elfogadható értékrendet, szokásokat követő emberekkel bármi bajom lenne. "

Minden országban, népben, rasszban van integrálódni képtelen ember, és van integrálódni képes ember. A magyarok, a németek, a szírek, a pakisztániak, az indiaiak, a marokkóiak, az algériaiak, az egyiptoomiak ebben nem különböznek egymástól.

Személy szerint lehet válogatni. Ezt csinálja Németország. Nép, rassz szerint válogatni hoülyeség és nácizmus. Ezt csinálja Orbanisztán.

"Az más kérdés, hogy csak attól, hogy valaki 'mnenekült' a világ túlsó feléről (aminek szétcseszésében akár még tevőlegesen részt is vett), nos attól bizony nem fogok meghatódni."

Igen, mert te egy empátia nélküli, pszichopata, náci barom vagy. 56 után Nyugat Európa nem így kezelte a magyarokat.

" Tessen csak hazaügetni, szépen, aztán rendet tenni a portán. "

Az 56-os menekülteknek nem ezt mondták nyugaton, te náci féreg!

"Ő szarta körül"

a kurva anyád szarta körül!

" Ja... egymáshoz viszonyítottan ötszörös túlerőben van a hinduizmus
és arra is van aktuálisan példa, hogy a hindu szélsőségesek vidáman ritkatják a keresztényeket. Meg (bár ez nem India) a buddhisták a muszlimokat :) Szóval tényleg szép a sokszínűség."

Van rá példa, ezért is vagyok ateista. A vallás rossz, de annyira nem rossz, hogy emiatt ártatlan embereket kirekesszünk. Indiának is 65342. baja az a pár vallási villongás, ami ott van.

a "boxos csapat" után hisztizel, hogy nem vagy náci?! a megnyilvánulásaid, előítéleteid egy utolsó kocsmatöltelék szintjén lévő nácira utalnak, de hisztizel, hogyha tükröt állítanak eléd.

Erre nem válaszoltál, hanem ordenáré módon tereltél.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 11:26:05

@Womb Raider: "a hindu szélsőségesek vidáman ritkatják a keresztényeket. Meg (bár ez nem India) a buddhisták a muszlimokat :) Szóval tényleg szép a sokszínűség. "

Ahogy már említettem,

1) A katolikusok a protestánsokkal ezt ugyanígy megcsinálják, Európában még durvábban is, mint a muszlimok.

2) A dolog egyéni tragédiák szintjén nyilván jelentős, de statisztikailag egy 23725. rangű probléma. A terrorizmust megelőzi nagyon sok más halálok, amit simán elfogadunk, mint például a közlekedés.

A mérleg tehát a következő: lesz nyugdíjam, Európa nem omlik össze, és ennek ára az, hogya katolikus-protestáns vagy keresztény-ateista vallásháború mellett muszlim-keresztény(ateista) villongások is megjelenhetnek, de a szekuláris állam, amely az elsőt kezelni szolgáltatott, a másodikat is tudja kezelni, és ez 34225. rangú problémát jelent.

Ez a probléma arra nyilván elég érv, hogy az embereket arról gyűzködjem, hogy a vallás hülyeség, de arra nem, hogy emiatt kitoloncoljunk embereket, és lemondjak a nyugdíjamról.

Womb Raider 2018.02.15. 12:22:10

@rabelais: "szerintem az iszlám terrorizmus csökkenni fog Európában. Már most csökkent, mert az ISIS-t praktikusan majdnem legyőzték."

Értem.. te érvelhetsz a fikcióiddal, de én sziklaszilárd, csakis megtörtént dolgokat (hat likkel és a te jóváhagyásoddal) hozhatok. (Persze még akkor is lepöckölöd..
az IS -t MAJDNEM legyőzték... oké, pipa. Al-Kaida? Pipa! Na, de ki/mi lesz a következő?

"Nem a nyugatiak menekülnek Magyarországra, hanem fordítva."
Nebassz... de ugye az megvan, hogy nem muszlim többségű országokba "menekülnek" (fogalomzavarod van, ez már teljesen nyilvánvaló) és végképp nem a kereszténység elől. Vagy te mit halottál? Az másodlagos, hogy kissé neccesebb az élet..itt-ott, de azért az ugye megvan, hogy a legtöbbjük nem adta fel a magyar állampolgárságát és nem is biztos, hogy ott marad örökre.

" 4 millió török él Németországban évtizedek óta, különösebb gond nélkül.
"
Jó... gondolatkísérlet formájában fordítsd meg a számokat.. hasonló lenne a helyzet? Egyelőre még az is érdekes hír, amikor követelik a halal kaját az oviban, meg a hosszú szoknyát az általános iskola diákjainál, de nézhetjük ezt baljós előjelnek is.
Mutass példát, hol él egy országon belül 90%muszlim 10% kereszténnyel?
(Ha te félelemben élsz itt, miért is nem menekülsz?)

"Egyébként még egy példa egy kis etnikai tisztogatásra Afrikában keresztények által.
"
Mondom én, hogy elvakult, kettős mérce szerint ítélkező vagy. Jobbat mondok... az USA kézenfogva az UK-val meg pár eu állammal vidáman dózerolta szét az arab térséget, meg a fél világot. Ám ebben vajmi kevés szerepe volt a vallásnak, viszont most igyekeznek a szarkavarásuk költségeit ránkverni, hivatkozással a keresztény értékrendre, erkölcsi felelősségre és kötelességekre. Menj, ossz nekik észt, oldják meg ők a migrációs gondokat.

Igen, mert te egy empátia nélküli, pszichopata, náci barom vagy. 56 után Nyugat Európa nem így kezelte a magyarokat.
Azonos kultúrkör, hasonló értékrend, sok esetben nyelvtudás, de szinte kivétel nélkül akarat és képesség az integrációra. Nem a kitántorgott/menekül tömeg 10%, hanem minimum a 90.. de ne zavarjon mindez. :) Hihetelen szórakoztató kezdesz lenni, komolyan.

"Nép, rassz szerint válogatni hoülyeség és nácizmus. Ezt csinálja Orbanisztán.
"
Hazudsz.. de olyan viccesen átlátszó módon, hogy nevetnem kell. Orbánék egyet akarnak: hozzán ne német beutalóval és ne a német resztli jöjjön..az meg főleg ne, aki nem kívánkozik ide.

"Minden országban, népben, rasszban van integrálódni képtelen ember, és van integrálódni képes ember. A magyarok, a németek, a szírek, a pakisztániak, az indiaiak, a marokkóiak, az algériaiak, az egyiptoomiak ebben nem különböznek egymástól.
"
Nos, mint mondtam, ezért nem is csoda, hogy a magyarok nem mennek Líbiába, vagy Szíriába.. (maximum a NATO kényszerére..) mert érzik, hogy nem menne a dolog. Mi meg azt gondoljuk, hogy a szíved csücske arabusoknak okoz ez gondot. Mások is kezdik ezt belátni (meg vannak, akik előrelátóan nem is engedték be őket. ) Sajnálom azt a 10 %-nyi embert, aki esetleg emiatt szenved, de köszönjék a saját népük kevésbé értékes tagjának.

"a kurva anyád szarta körül!"

Na, de tudtommal ő nem is kért téged arra, hogy takarítsd fel a mocskát...

"Erre nem válaszoltál, hanem ordenáré módon tereltél."

Miért is kellene magyaráznom? Úgysem érted, ahogyan a mellékelt ábra mutatja. Biztos minden neuronod a PhD szolgálatában áll. Még jó, hogy a légzésedért felelős vegetatív idegrendszer független :)

Végül jelezném, nem vagy a bírám, erre se erkölcsi alapod nincs, se egyéb felhatalmazásod. Otthon, a saját portádon, tudod...

Womb Raider 2018.02.15. 12:25:56

"Ez a probléma arra nyilván elég érv, hogy az embereket arról gyűzködjem, hogy a vallás hülyeség, de arra nem, hogy emiatt kitoloncoljunk embereket, és lemondjak a nyugdíjamról."

Elég nagy baj, ha te mástól várod a nyugdíjad. Csak nem rabszolgának kellenek a négusok, meg az arabusok? Amilyen szorgalmas kis népek, tutibiztos, hogy ő fognak arról gondoskodni, hogy ne legyen gondod a nyugdíjra..
Amúgy meg szar, haszonelvű szemlélet a tiéd. Humanizmusnak álcázod, feszítesz a tükör előtt, körbenyalod magad, de csak azt lesed, ki dobja majd össze a farhátra valót. Ez vagy te.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 13:21:03

@Womb Raider:

"Értem.. te érvelhetsz a fikcióiddal, de én sziklaszilárd, csakis megtörtént dolgokat (hat likkel és a te jóváhagyásoddal) hozhatok."

Te érveltél fikcióval, én fikcióval válaszoltam, hogy rámutassak, amit csinálsz, az nem érv. Erre te hisztizel, hogy én azt csinálom, amit te.

"Na, de ki/mi lesz a következő? "

FIKCIÓ.

"de ugye az megvan, hogy nem muszlim többségű országokba "menekülnek""

A menekültek többsége muszlim országokba menekül.

ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/9709/production/_88056683_syrian_refugees_all_02022016.png

De hát a Fideszes agyirokkantot mit érdekli a valóság?

"de azért az ugye megvan, hogy a legtöbbjük nem adta fel a magyar állampolgárságát és nem is biztos, hogy ott marad örökre."

Ugyanezt mondtad a szírekről. Megint tökön szúrtad magad.

" Jó... gondolatkísérlet formájában fordítsd meg a számokat."

FIKCIÓ.

" Egyelőre még az is érdekes hír, amikor követelik a halal kaját az oviban, meg a hosszú szoknyát az általános iskola diákjainál, de nézhetjük ezt baljós előjelnek is. "

Egyetlen jelentősebb muszlim szervezet, vagy csoport sem követelt halal kaját a nem muszlimoknak. És a vegetáriánusoknak is van vegetáriánus kaja a suliban, tehát lehet halal is. Csak a te, hülye náci nem tudja toleránlni, ha valaki mást eszik, mint ő, mert te hülye vagy ahhoz, hogy ezt kezelni tudd.

" Mutass példát, hol él egy országon belül 90%muszlim 10% kereszténnyel? "

en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Turkmenistan

A Fideszes agyhalott megint csak azt bizonyította, hogy akkora tökfej, mint a ház.

" (Ha te félelemben élsz itt, miért is nem menekülsz?)"

Nem élek, de a muszlimoktól sem félek. Én bízok abban, hogy a keresztények végül nem lesznek olyan hülyék, hogy felrúgják a szekuláris államot. A szekuláris államban meg nagyjából tök mindegy, hogy 40% keresztény, vagy 20% keresztény, 20% muszlim él. Még előnye is van a kevert vallásnak.

"Ám ebben vajmi kevés szerepe volt a vallásnak"

A muszlimok is pont ugyanígy védekeznek.

" Azonos kultúrkör, hasonló értékrend, sok esetben nyelvtudás, de szinte kivétel nélkül akarat és képesség az integrációra."

A magyarok 56-ban kevesebben tudtak németül és vagy angolul, mint a mostani menekültek.
A többi FIKCIÓ.

" "Nép, rassz szerint válogatni hoülyeség és nácizmus. Ezt csinálja Orbanisztán.
"
Hazudsz."

Te hazudsz. Fingod nincs, mi történik a valóságban. Te a kis képzeletbeli világodban élsz. És erre mondhatnám, hogy 2 perc alatt megkeresheted, de én nem vagyok olyan hülye, mint te. Itt a bizonyíték, a saját náci szennylapotok büszkélkedik vele:

pestisracok.hu/lam-valodi-kereszteny-menekulteket-nagy-szeretettel-fogadja-magyarorszag/

. de olyan viccesen átlátszó módon, hogy nevetnem kell. Orbánék egyet akarnak: hozzán ne német beutalóval és ne a német resztli jöjjön..az meg főleg ne, aki nem kívánkozik ide.

"Minden országban, népben, rasszban van integrálódni képtelen ember, és van integrálódni képes ember. A magyarok, a németek, a szírek, a pakisztániak, az indiaiak, a marokkóiak, az algériaiak, az egyiptoomiak ebben nem különböznek egymástól.
"
Nos, mint mondtam, ezért nem is csoda, hogy a magyarok nem mennek Líbiába, vagy Szíriába.. (maximum a NATO kényszerére..) mert érzik, hogy nem menne a dolog. Mi meg azt gondoljuk, hogy a szíved csücske arabusoknak okoz ez gondot. Mások is kezdik ezt belátni (meg vannak, akik előrelátóan nem is engedték be őket. ) Sajnálom azt a 10 %-nyi embert, aki esetleg emiatt szenved, de köszönjék a saját népük kevésbé értékes tagjának.

"a kurva anyád szarta körül!"

Na, de tudtommal ő nem is kért téged arra, hogy takarítsd fel a mocskát...

"Erre nem válaszoltál, hanem ordenáré módon tereltél."

Miért is kellene magyaráznom? Úgysem érted, ahogyan a mellékelt ábra mutatja. Biztos minden neuronod a PhD szolgálatában áll. Még jó, hogy a légzésedért felelős vegetatív idegrendszer független :)

Végül jelezném, nem vagy a bírám, erre se erkölcsi alapod nincs, se egyéb felhatalmazásod. Otthon, a saját portádon, tudod...

Meg az ostoba, keresztény miniszteretek is:

kereszteny.mandiner.hu/cikk/20150909_titokban_fogadott_be_ezer_keleti_kereszteny_csaladot_magyarorszag

A Foidesz droidok mindig képesek a legnagyobb hazugságnál is szemrebbenés nélkül pofán hazudni az embert.

Ezek vagytok ti: hülyék, gecik, hazudósok, erkölcstelenek, tudatlan barmok. Magyarország selejte vagytok.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2018.02.15. 13:24:38

@Womb Raider:

"Elég nagy baj, ha te mástól várod a nyugdíjad."

Általában az emberek mástól várják, és de facto van egy olyan kor, amikor már nem tud dolgozni az ember. Tehát mástól kell várnia. Ha magánbiztosításod van, akkor is mástól kapod.

"Amilyen szorgalmas kis népek, tutibiztos, hogy ő fognak arról gondoskodni, hogy ne legyen gondod a nyugdíjra.. "

FIKCIÓ. Cáfoltam. Hivatkozással, tényekkel. Te vagy az, aki még soha nem igazolt semmit, és mindig hasból hányt az asztal közepére, és azt hitte, hogy ez érv. SEMMIT SOHA NEM IGAZOLTÁL, MINDEN ÁLLÍTÁSOD FIKCIÓ.

"Humanizmusnak álcázod, feszítesz a tükör előtt, körbenyalod magad, de csak azt lesed, ki dobja majd össze a farhátra valót. Ez vagy te. "

Ha magyar dobja össze, az humanista, ha külföldi, akkor az nem humanista?! Habony melyik faszából szoptad ezt az őrületet?!

Womb Raider 2018.02.15. 18:10:10

@rabelais: "FIKCIÓ. Cáfoltam. Hivatkozással, tényekkel."

Mit cáfoltál, te agyhalott? Elővezetted a saját elképzelésed a jövőről. Ha évente beszivárog 300 000 menekült de munkát csak 100 000 talál , akkor erre miként építesz szebb, fényesebb jövőt? Mo.-n meg végképp kicsi az esélye annak, hogy bárki is fizesse néhány évtized múlva a nyugdíjadat, főleg, hogy ott vannak az életünket színesítő cigányok, akik lendületesen növelik létszámukat, csak az adófizetői potenciáljuk csökken..

"Általában az emberek mástól várják, és de facto van egy olyan kor, amikor már nem tud dolgozni az ember. Tehát mástól kell várnia. Ha magánbiztosításod van, akkor is mástól kapod."
Aha... vannak, akik megtakarítanak és nem a talánra építik életük alkonyát. Hátha lesz, akit levehetek egy kis segíllyel, vagy nyugdíjjal... az MSZP megígérte a 19 havi nyugdíjat, a Viktor meg csak 12-re fizet. Bukjon azonnal!
Parazita vagy, de óriási lendülettel buzdítasz gondolkodás, mérlegelés nélkül újabb és újabb paraziták adófizetőkre szabadítására. Vastag a bőr a képeden.
Radar OFF

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.15. 19:32:26

@Womb Raider:

" Ha évente beszivárog 300 000 menekült"

Nem szivárog be. Ennyikeh.

2017-ben már csak 200 ezer kérelem volt:

www.bpb.de/politik/innenpolitik/flucht/218788/zahlen-zu-asyl-in-deutschland

és alig több, mint 100 ezret fogadtak el. Erősen csökkenő tendenciával.

Tehát az van, hogy a hülye, agyhalott Fideszes a tyúkólból sipítozik, itt, most speciel egy olyan ügyben, ami bizonyíthatóan a fenntartható állapothoz konvergál. De a hülye kis Niemand Hajdúborzasztóról azt hiszi, hogy tud újat mondani a német államnak.

Hihetetlen az a sötétség, és arrogancia, ami a Fideszes agyhalottaknál van.

"Aha... vannak, akik megtakarítanak és nem a talánra építik életük alkonyát."

1) nekem egész biztosan több megtakarításom is lesz
2) a megtakarítást nem nyugdíjnak nevezik hanem megtakarításnak, ami egyébként is be van fektetve, tehát befektetés

3)nekem több ilyen befektetésem van, mint neked, csak tudod, faszfejkém attól te, és a 2 millió Fideszes agyhalott éhen fog halni,

4) én meg azért a te hülyeséged miatt nem mondanék le nyugdíjamról. akkor sem, ha van befektetésem is

5) továbbá, befektetés ide vagy oda, egy európai államcsőd azért még engem is szarul érintene. de abban biztos vagyok, hogy ti hamarabb foktok szívni, meglesz a hülyeségetek büntetése.

Hátha lesz, akit levehetek egy kis segíllyel, vagy nyugdíjjal... az MSZP megígérte a 19 havi nyugdíjat, a Viktor meg csak 12-re fizet. Bukjon azonnal!
Parazita vagy, de óriási lendülettel buzdítasz gondolkodás, mérlegelés nélkül újabb és újabb paraziták adófizetőkre szabadítására. Vastag a bőr a képeden.
Radar OFF

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.15. 19:34:28

@Womb Raider: a 14. havi nyugdíjat Orbán ígérte, te Fideszes vadbarom!

nol.hu/archivum/archiv-391515-203802

azóta sincs.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.02.15. 19:35:40

@Womb Raider: a 14. havi nyugdíjat Orbán ígérte, te Fideszes vadbarom!

nol.hu/archivum/archiv-391515-203802

azóta sincs.

szerintem te szopni jársz ide.